推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

^ o ^ 留言聊天千千舍

回復 #525 千千 的帖子

好頭痛呀~!! help ~!!

誰會在意 誰會及時  只差一秒 心聲都已變歷史
忙極亦放肆 見我愛見的相知   要抱要吻要怎麼也好
不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-16 02:49 AM 發表

我對你咁好....你...你......竟然咁樣話我~!實在令我太失望喇~!
成日打我都叫好...唔通真係打者愛也~

好返未呀~
原來夢本身長短唔係問題...而係你自己幾時會醒~

引用:
原帖由 皮蛋 於 2006-11-16 11:18 AM 發表

成日打我都叫好...唔通真係打者愛也~
你就想~~!!
引用:
好返未呀~

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-16 03:24 AM 發表

你就想~~!!

我唔想wor~~~~~

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-16 02:58 AM 發表
好頭痛呀~!! help ~!!
有冇睇醫生呀????

引用:
原帖由 皮蛋 於 2006-11-16 11:36 AM 發表

我唔想wor~~~~~
好在o者~!嚇得我丫~!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-16 03:39 AM 發表

好在o者~!嚇得我丫~!
唔會嚇你wor~~~~放心!!!!!

引用:
原帖由 皮蛋 於 2006-11-16 11:40 AM 發表

唔會嚇你wor~~~~放心!!!!!

哼~!!成日淨係蝦人地~!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-16 07:53 AM 發表

哼~!!成日淨係蝦人地~!
邊有蝦你呢~~~~~

大家望住條馬路
永遠都會覺得對面既野係最吸引既
你衝過去對面去搵你最鍾意既人
而我就停o係紅綠燈面前
唔肯定對面果個人唔係真係鍾意自己
已經第十次轉燈啦
我開始發覺自己
分唔清楚紅色同綠色
不如你提下我吖

不要相信一切有下次

hey...
音樂無界限

[fly]入嚟打個招呼先,請呀![/fly]

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-16 09:24 AM 發表
大家望住條馬路
永遠都會覺得對面既野係最吸引既
你衝過去對面去搵你最鍾意既人
而我就停o係紅綠燈面前
唔肯定對面果個人唔係真係鍾意自己
已經第十次轉燈啦
我開始發覺自己
分唔清楚紅色同綠色
不如你提 ...
對面的女孩看過來

對面的女孩看過來 看過來 看過來 這裡的表演很精彩 請不要假裝不理不睬

對面的女孩看過來 看過來 看過來 不要被我的樣子嚇壞 其實我很可愛

寂寞男孩的悲哀 說出來 誰明白 求求你拋個媚眼過來 哄哄我 逗我樂開懷

我左看右看上看下看 原來每個女孩都不簡單 我想了又想 猜了又猜

女孩們的心事 真寄怪 寂寞男孩的蒼蠅拍 左拍拍 右拍拍 為什麼還是沒人來愛

無人問津 真無奈 對面的女孩胞過來 看過來 看過來 寂寞男孩情竇初開 需要你給我一點愛

[fly]下晝食飽飽又嚟說聲好,大家好[/fly]

詳盡天氣報告及預報 12:10更新

一道廣闊雲帶覆蓋華南。同時,一道微弱冷鋒正影響廣東北部。

本港地區下午及今晚天氣預測

大致多雲,有薄霧及一兩陣微雨。吹和緩偏東風。

展望:未來數天多雲及有幾陣雨。

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 keithnam 於 2006-11-15 23:11 發表
業來打過招呼先,大家晚上好....
Keith 大哥好!!!

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-15 22:42 發表
YES SIR...THANK YOU SIR ~!
弊.....又巡咗入嚟𠻹.........大劑........

千千同學, 乖啦, 快啲坐返埋位啦....
我哋開始上堂!!! 請打開課本, 然後冚番埋課本, 落堂!!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-18 05:40 PM 發表

弊.....又巡咗入嚟𠻹.........大劑........

千千同學, 乖啦, 快啲坐返埋位啦....
我哋開始上堂!!! 請打開課本, 然後冚番埋課本, 落堂!!!
究竟你係巡警還是老師~?巡巡下又上堂既~!!
本帖最近評分記錄
  • 流川 體力 +3 精品文章 2006-11-19 19:18
  • 流川 威望 +3 精品文章 2006-11-19 19:18

不要相信一切有下次

詳盡天氣報告及預報 09:50更新

一股東北季候風正影響廣東沿岸地區。

本港地區今日天氣預測

大致多雲,早上有薄霧。吹輕微至和緩北至東北風。

展望:未來數天多雲及有幾陣雨。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 流川 體力 +3 精品文章 2006-11-19 19:19
  • 流川 威望 +3 精品文章 2006-11-19 19:19

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 皮蛋 於 2006-11-17 10:05 AM 發表

對面的女孩看過來

對面的女孩看過來 看過來 看過來 這裡的表演很精彩 請不要假裝不理不睬

對面的女孩看過來 看過來 看過來 不要被我的樣子嚇壞 其實我很可愛

寂寞男孩的悲哀 說出來 誰明白 求求你拋 ...
大眾也喜歡珠光寶氣
沒有空完全明白你的美
只得我 望見你 關起了心扉
猶如合上 貝殼的傳奇
若世間疏忽 從未細味
讓那些蠢人 庸人嫌棄你
要是別人 都不愛你 有我這邊等你
本帖最近評分記錄
  • 流川 體力 +3 精品文章 2006-11-19 19:19
  • 流川 威望 +3 精品文章 2006-11-19 19:19

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-19 09:57 發表
究竟你係巡警還是老師~?巡巡下又上堂既~!!
咦......係喎.........Er...........這個.........

千千同學,
......其實係.......你校長........
邀請小弟來向各位同學傳授一些交通安全常識...............
(唔知咁講兜唔兜得返呢?)......

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-18 05:37 PM 發表

Keith 大哥好!!!
GOOD AFTERNOON SIR......

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-19 10:03 發表

大眾也喜歡珠光寶氣
沒有空完全明白你的美
猶如合上 貝殼的傳奇
若世間疏忽 從未細味
讓那些蠢人 庸人嫌棄你
是嗎?

I've learned that no matter how thin you slice it,there are always two sides.

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-19 02:03 AM 發表

大眾也喜歡珠光寶氣
沒有空完全明白你的美
猶如合上 貝殼的傳奇
若世間疏忽 從未細味
讓那些蠢人 庸人嫌棄你
多謝wor~~~~~~

詳盡天氣報告及預報 14:30更新

東北季候風正影響廣東沿岸地區。同時,一道廣闊雲帶為該區及南海北部帶來有雨的天氣。

本港地區下午及今晚天氣預測

大致多雲,下午短暫時間有陽光,今晚有幾陣雨。吹和緩東至東北風。

展望:未來數天多雲有雨,天氣較涼。

不要相信一切有下次

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。