推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

^ o ^ 留言聊天千千舍

引用:
原帖由 皮蛋 於 2006-8-23 06:03 PM 發表

重咁得戚tim~~
啊~!!!你打我~!!!

誰會在意 誰會及時  只差一秒 心聲都已變歷史
忙極亦放肆 見我愛見的相知   要抱要吻要怎麼也好
不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-8-23 10:15 AM 發表

啊~!!!你打我~!!!
sorry~~sorry....

呵返~
原來夢本身長短唔係問題...而係你自己幾時會醒~

回復 #66 千千 的帖子

詳盡天氣報告及預報 17:00更新

警告訊號  

一號熱帶氣旋警告信號現正生效。

詳盡警告訊號

本港地區今晚及明日天氣預測

多雲,有零散狂風驟雨及雷暴。氣溫介乎26至29度。吹和緩至清勁東南風,明日間中吹強風。

展望:星期六仍有驟雨,下週初部分時間有陽光。

不要相信一切有下次

詳盡天氣報告及預報 10:40更新

廣東西部的一個低壓區為華南沿岸地區帶來驟雨。

本港地區今日天氣預測

多雲,有零散驟雨及幾陣狂風雷暴。吹和緩至清勁南至東南風。

展望:明日仍有驟雨,下週初部分時間有陽光。

不要相信一切有下次

係咪打唔成風呀~~~~
原來夢本身長短唔係問題...而係你自己幾時會醒~

千千, 你忍心...扔低...我...個版嘛?

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-25 01:00 PM 發表
千千, 你忍心...扔低...我...個版嘛?
no la ~! ANYWAY ~!不過都有你主持大局嘛~!

不要相信一切有下次

--------主持大局--------

回復 #86 CY+Kong 的帖子

SORRY~!原來咁嚴重咩~!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2006-8-25 16:14 發表
唔使響樹借機呃post呀嘛

引用:
原帖由 千千 於 2006-8-25 01:10 PM 發表

no la ~! ANYWAY ~!不過都有你主持大局嘛~!
我吸引唔到o的靚仔開thread, 淨係可以呼籲到幾個老友頂住咋, 你咋咋林返黎幫手啦,

個仔無奶飲會營養不良架~~

My new target!!

恩恩恩恩恩恩好讚喔
絲絲入口~

引用:
原帖由 細摩 於 26/8/2006 09:34 AM 發表

我吸引唔到o的靚仔開thread, 淨係可以呼籲到幾個老友頂住咋, 你咋咋林返黎幫手啦,

個仔無奶飲會營養不良架~~
  呢個世界
係無 Free Lunch
只係有"因 Lunch"

玩吓啫!玩吓啫!

詳盡天氣報告及預報 17:00更新

一個廣闊低壓區為南海北部及廣東沿岸帶來驟雨及雷暴。本港方面,西貢及青衣今日錄得超過10毫米雨量。

本港地區今晚及明日天氣預測

有零散驟雨及幾陣狂風雷暴。明日部分時間有陽光。氣溫介乎27至31度。吹和緩東至東南風,風勢間中清勁。

展望:隨後兩日大致天晴,天氣炎熱。

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2006-8-28 01:04 PM 發表
玩吓啫!玩吓啫!
講下啫~!講下啫~!

不要相信一切有下次

簽個名先!

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-28 05:36 PM 發表
簽個名先!
thx~!小混混

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 出火仔 於 28/8/2006 05:36 PM 發表
簽個名先!
我又簽
  呢個世界
係無 Free Lunch
只係有"因 Lunch"

詳盡天氣報告及預報 10:30更新

一道高壓脊為中國東南部帶來普遍晴朗的天氣。另一方面,影響廣東西部沿岸地區的驟雨正逐漸減少。

本港地區今日天氣預測

大致天晴,但局部地區有驟雨。吹和緩東南風。

展望:未來兩日大致天晴,天氣炎熱。

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-8-28 09:04 AM 發表

講下啫~!講下啫~!
手多多啫!手多多啫!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。