推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

150 123456
發新話題

又係時候講6月份既tvb更表....

又係時候講6月份既tvb更表....

引用:
原帖由 rctho 於 2007-5-24 01:13 發表
希望大鈞都仍然有份啦...
:一講起 六月份,諗起下個月
       無 Ada o既早晨 ...
       個頭又有小小暈o刺!

:話時話,咁 香港早晨 又會係
       下星期一、星期五 ( 6 月 1 )
       定係再下個星期一 ( 6 月 4 )
       轉人呢?
........................................................................
:Ada 呀!Ada!下個月唔洗返 香港早晨,
       記得要好好休息呀!

引用:
原帖由 rctho 於 2007-5-24 01:26 發表
一講起 六月份,諗起下個月
       無 大鈞 o既晚上 ...
       我個頭唔止小小暈o刺!
:你唔係見到 大鈞 先暈架咩?

回復 #4 Double.Zeta 的帖子

應該64轉人................

不如估下邊個會做六點半女主播仲好啦!

:唔講唔覺,原來 下個再下個 星期一,
       又到左「果一日」 ...
       我諗緊果日請假好唔好?

引用:
原帖由 lovelyrics 於 2007-5-24 01:45 發表
不如估下邊個會做六點半女主播仲好啦!
真係冇人,家文係北京,雪姑傳聞唔做,
可能方小姐喎!

引用:
原帖由 Double.Zeta 於 2007-5-24 01:46 發表
:唔講唔覺,原來 下個再下個 星期一,
       又到左果一日 ...
       果日請假好唔好呢?......
ada唔返早晨仲請?

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-24 01:48 發表

真係冇人,家文係北京,雪姑傳聞唔做,
可能方小姐喎!
Perl姐出山!!!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-24 01:48 發表
ada唔返早晨仲請?
:你唔記得果日係乜野日子咩?
       果晚起 維園 有個「約會」架!

健儀小姐呀..................

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-24 01:53 發表
健儀小姐呀..................
你連perl姐都唔識?
你唔係以為我講六嬸呀ma?

Perl即係邊個呀妹?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

引用:
原帖由 Double.Zeta 於 2007-5-24 01:53 發表

:作為 中國人,你唔記得果日係
       乜野日子咩?
       果晚起 維園 有個「約會」架!
你會去?

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-24 02:00 發表
你會去?
:請到假咪去羅。

引用:
原帖由 Double.Zeta 於 2007-5-24 02:02 發表

:請到假咪去羅。
係咪由89到依家都去?

:唔經唔覺,成個月都無留意。
       呢個月 臻哥 做邊更呀?
引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-24 02:03 發表
係咪由89到依家都去?
:係 05、06 兩年羅,撞 o岩放假丫嗎。

上次方小姐係weekend 630食乍糊,今次有佢啦掛

引用:
原帖由 rctho 於 2007-5-24 02:34 發表
見到真人.. 會少暈...
見唔到人.. 會好暈...
:平時暈唔緊要,但係見到真人果陣
       千祈唔好暈!

應該到返吳雪文既~大鈞報早晨啦~
大鈞、家謙加油呀!
見到你地精精神神,開開心心咁報新聞我就開心架喇!

6.30 fung pui lok!!!! support support!

引用:
原帖由 Double.Zeta 於 2007-5-24 01:33 發表

:話時話,咁 香港早晨 又會係
       下星期一、星期五 ( 6 月 1 )
       定係再下個星期一 ( 6 月 4 )
       轉人呢?
..................................................................... ...
我最驚28號(黎緊果個禮拜一)就唔見人…
引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-24 02:00 發表

Perl即係邊個呀妹?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
唔知係咪周潔儀…

細聲d呀,如果講錯會俾呀妹dup架…

150 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。