推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

又係時候講6月份既tvb更表....

引用:
原帖由 rctho 於 2007-5-24 16:02 發表

ha.. 我唔會咁丟假既....
唔係喎… 可能英雄救美…
引用:
原帖由 rctho 於 2007-5-24 16:02 發表

周潔儀.. ,可能性係1%..
perl姐好似係周潔儀,但佢出唔出山就… 到時睇下啦…

回復 #27 cy418721 的帖子

新聞一台冇人可以過黎擔正咩?

引用:
原帖由 rctho 於 2007-5-24 16:34 發表

你覺得有邊個可以?
果邊個個都咁少採訪經驗,叫佢地過黎報630只會令當事人變成另一個趙海珠,到時只會造成雙失局面!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-24 16:31 發表

新聞一台冇人可以過黎擔正咩?
無新聞一台,得新聞台…

新聞台果邊,我諗無啦… 安安姐姐做左記者,銘欣姐擔緊大旗… 最多揾人做午間/gmhk架o者,一做就做630實有人嘈,630應該都會係jade果班人…

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-5-24 16:39 發表

無新聞一台,得新聞台…

新聞台果邊,我諗無啦… 安安姐姐做左記者,銘欣姐擔緊大旗… 最多揾人做午間/gmhk架o者,一做就做630實有人嘈,630應該都會係jade果班人…
所以咪話方面姐姐有機囉

如果要採訪經驗多ge話,吳宜婷都得ge

補充:係咪要先exclude雪姑先?

引用:
原帖由 super720a 於 2007-5-24 16:47 發表

所以咪話方面姐姐有機囉

如果要採訪經驗多ge話,吳宜婷都得ge
係喎~ 佢可以試下~

以前佢好似試過一次,報普通話財經…

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-5-24 16:49 發表

係喎~ 佢可以試下~

以前佢好似試過一次,報普通話財經…
嘩,都好耐之前囉...

相關搜索目錄: 普通話

可能又無得見范巧茹了.......(交易現場)
又見伍嘉文!
永遠支持范范(Karina)!
多謝CY大哥.
永遠不會忘記你.

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-5-24 16:39 發表
:嘉儀 唔會下個月都做早晨掛?
       佢以前都做過 1830 架 ...

:有無機會 1750 財經係 Ada 呢?

引用:
原帖由 Double.Zeta 於 2007-5-24 23:14 發表

:有無機會 1750 財經係 Ada 呢?
嘉儀?無喎… 佢無做過630喎…

1750財經… 我鐘意佢做香港早晨多d~ 不過如果做1750財經,希望n台8點新聞都會見到佢啦…

我估方面姐姐好有機會,或者吳宜婷

臻臻會唔會繼續做膽,或是係東昇

問題:周小姐自從轉長工之後出街有冇10次?
引用:
原帖由 Lisa 於 2007-5-24 23:47 發表
我估方面姐姐好有機會,或者吳宜婷

臻臻會唔會繼續做膽,或是係東昇
我諗如果有吳宜婷份ge話俾佢試做午間新聞先啦

我諗李臻係weekday 630鐵膽,東昇ar?一係留守晚間,一係番GMHK

weekend630可能走唔甩黃家俊

注意:由於七•一臨近,可能會好多project做,更表可能隨時有變

唔知家俊會做咩呢, 今個月應該放左一陣假, 會唔會返去香港早晨呢 ?

不過都係想睇佢做扒多啲

吳宜婷而家又點呢 ? 唔駐北京又好似未返咁

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-5-24 23:45 發表
嘉儀?無喎… 佢無做過630喎… …  
:咁我應該記錯啦!
引用:
原帖由 cy418721 於 2007-5-24 23:45 發表
1750財經… 我鐘意佢做香港早晨多d~ 不過如果做1750財經,希望n台8點新聞都會見到佢啦…
:我都唔明! Ada 同 小珍 一人做一個禮拜唔得架咩!?
       滿足 fans 之餘,佢地又舒服好多!點解唔得喎?

連續做左大半個月 香港早晨 之後,呢幾日 Ada
       好似無月初咁精神啦!

[quote]原帖由 Double.Zeta 於 2007-5-24 23:14 發表

我相信佢一定唔會係做1830,睇佢做早晨,一時個領濕左一片,一時條頸鍊歪左,一時就同日轉髮形,應該要俾多d時間磨練先得。

引用:
原帖由 faka51390 於 2007-5-25 12:11 發表

吳宜婷而家又點呢 ? 唔駐北京又好似未返咁
佢已經返左黎啦,放緊假掛…
引用:
原帖由 Double.Zeta 於 2007-5-25 12:25 發表

:咁我應該記錯啦!
無錯,係你記錯啦…
引用:
原帖由 Double.Zeta 於 2007-5-25 12:25 發表

:我都唔明! Ada 同 小珍 一人做一個禮拜唔得架咩!?
       滿足 fans 之餘,佢地又舒服好多!點解唔得喎?
極之贊成呀!

引用:
原帖由 rctho 於 2007-5-25 12:49 發表

嗯嗯.. 有人同我講佢地好似係到27號為止...
唔止真定假~~~
唔好呀… 28號就無左Ada姐姐,唔制呀…

引用:
原帖由 Double.Zeta 於 2007-5-24 01:53 發表

:你唔記得果日係乜野日子咩?
       果晚起 維園 有個「約會」架!
10=9+1/1+9=4+6/6+4 吖嘛,請假啦

引用:
原帖由 elkl6 於 2007-5-25 19:58 發表
我相信佢一定唔會係做1830,睇佢做早晨,一時個領濕左一片,一時條頸鍊歪左,一 ...
:仲成日起 Ada 講野果陣 伸隻手過去添!
引用:
原帖由 cy418721 於 2007-5-25 21:58 發表
:我地唔可以咁自私o既!Ada 早一個禮拜
       可以訓晏 D 都好o既!
引用:
原帖由 gisso 於 2007-5-26 01:05 發表
10=9+1/1+9=4+6/6+4 ...
:???

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-5-25 21:58 發表

XD
總會見返的。

引用:

XD
總會見返的。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。