推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

又係時候講6月份既tvb更表....

引用:
原帖由 rctho 於 2007-5-25 12:49 發表
嗯嗯.. 有人同我講佢地好似係到27號為止...
唔止真定假~~~
:真係今日就唔見人啦! 不過 會長,唔好喊啦!
       俾 Ada 早 D 可以訓晏 D 都好o既!
................................................................................................
:Ada 呀!呢個月唔洗做 香港早晨,記住要好好休息呀!

交易現場仲係范巧茹

東昇回歸香港早晨!!!!!!
yeah!!!!!

真係嘉儀做午間!!!!!!!!!!!!!!1

本人預測再加可靠消息
方健儀做六點半新聞 (原本是嘉義做, 但發生被攝影師影到渣住方鏡, 懲罰佢做午間新聞)
郭詠琴做晚間新聞

引用:
原帖由 rctho 於 2007-5-28 13:58 發表

咁大鈞呢.......... 大鈞呢......... 暈喇.........
做你男朋友好唔好

可能做6:30pm新聞 伙拍方健儀

引用:
原帖由 goodye41 於 2007-5-28 14:01 發表

做你男朋友好唔好

可能做6:30pm新聞 伙拍方健儀
weekend630定weekday630先?

我都鍾意方健儀,我覺得佢好有台型,應該讀1830就0岩啦

3個月都無轉...琴+臻

引用:
原帖由 rctho 於 2007-5-28 18:31 發表
即係話今個月:

星期一至五交易現場: 范巧茹

星期一至五早晨 : 林小珍/方東昇
星期一至五午間 : 周嘉儀
星期一至五晚間 : 郭詠琴/李臻

(其實我想係第一頁果度post d info.. 但係過左 3000分鐘改唔到. ...
大家都估錯... 郭詠琴冧莊
是了 郭詠琴是否真的有0左了 ?

ps: 不知是否 tvb 有人看了我們的post ...所以臨時變陣呢 ?

引用:
原帖由 rctho 於 2007-5-28 23:33 發表
即係話今個月:

星期一至五交易現場: 范巧茹

星期一至五早晨 : 林小珍/方東昇
星期一至五午間 : 周嘉儀
星期一至五晚間 : 郭詠琴/李臻
星期一至五夜間 : 方健儀

(其實我想係第一頁果度post d info.. ...
我估佢係星期6.日 晚間

引用:
原帖由 lwy1314 於 2007-5-29 15:07 發表

無嘉儀既早晨,個頭勁爆痛.因為朝思暮想

有小珍的早晨,心臟病病發,因為心跳加速
看你病情, 你差不多..........

小心身體

小珍幾好呀,有新鮮感,雖然ada都好

引用:
原帖由 goodye41 於 2007-5-29 15:29 發表

看你病情, 你差不多..........

小心身體
lwy1314 財多身弱

小弟分析(係另一個post貼過)
Weekend 630 ge 人選開始變得耐人尋味

而家方健儀同郭詠琴都settle 左

剩番低ge人選如下

1. 大熱門
    如果真係俾安安上,我第一個唔gur
2. 次熱門
    馮佩樂、吳宜婷。呢組是但一個上都唔錯
3. 偏冷門
    周小姐。雖然佢有weekday 午間要報,不過都有可能
    仲有盤翠瑩,呢個暫時no comment
4. 正冷門
    黃璋翹/鄺美鳳。呢組的而且確幾冷,而且今個月應該輪到黃璋翹報weekend
    午間,應該無行。黃太呢.............有待研究
     仲有周潔儀,呢個...........好難講............
5.  1賠9999
    急call李家文落番黎應急。呢個呢......唔係真係咁冷ge...............

引用:
原帖由 rctho 於 2007-5-29 12:24 發表
希望你會開口中...
:我都想,因為星期六、日 我先 cap 到。
引用:
原帖由 lwy1314 於 2007-5-29 15:07 發表
無嘉儀既早晨,個頭勁爆痛.因為朝思暮想
有小珍的早晨,心臟病病發,因為心跳加速
:嘉儀 連做兩個月 香港早晨 + 一星期番足七日。
       再做落去,你個頭唔痛 佢都痛!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。