推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

引用:
原帖由 popo123123 於 2007-8-22 14:34 發表

白生,,你還沒介紹開大的給我
尼幾日忙到PK. 你等得就等下.

引用:
原帖由 apple444 於 2007-8-22 14:33 發表

管理層要好好反省下,,唔系好快又打回原形.
打回? 我諗當年最旺時衛生亦唔見得好好多.

引用:
原帖由 土方歲三 於 2007-8-22 09:55 發表

再訪SS
有幾個點
1. 12手骨有進步空間....有啲招數好明顯學左其他C-fu,但尚欠火候.....
2. 佢個樣幾好,頭髮確實娘左少少
3. 關於毛巾.....佢地毛巾唔得!!好污糟!!我上次响床墊jj條毛巾有 ...
我上次响水池見到D水池大佬用D毛巾抹地同門 ...............

[quote]原帖由 土方歲三 於 2007-8-22 09:55 AM 發表

關於毛巾.....佢地毛巾唔得!!好污糟!!我上次响床墊jj條毛巾有啲問題,但當醒覺時已經奶野....jj炎!!
咁大鑊!!!我一早話間場勁翻用毛巾啦

93簡報
揼骨:嬰兒按摩
樣貌:遠睇跨啦啦!近睇老過佢呀媽(講笑)
         不過真係有d歲月璀人
身形:Good
談吐:甲甲不入
工作態度:馬虎(對住我計)
VAS:1/2

總結:各花入各眼...................唔係我杯荼

完畢

引用:
原帖由 mpower 於 2007-8-23 03:05 發表
93簡報
K骨:嬰兒按摩
         不過真係有d歲月璀人

總結:各花入各眼............... ...
如果單以工作態度計, 可能d囡返耐左就少左用心, 不是幫佢講好說話.

hehe, 我已三個禮拜無落去.

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-8-23 00:05 發表

我上次响水池見到D水池大佬用D毛巾抹地同門 ...............

Yes, attitude 98 is better, massage also better too
Also, SS is not a place where 93 is willing to stay for long
引用:
原帖由 mpower 於 2007-8-23 03:05 發表
93簡報
         不過真係有d歲月璀人

引用:
93簡報
         不過真係有d歲月璀人

Haha! seem your standard is same as mine!

great! thank you very much! great! thank you very much!

great! thank you very much!

FOR ME
W/O Glasses - 跨啦啦
W/ Glasses - 老過佢呀媽

引用:
原帖由 super123123 於 2007-8-23 11:23 發表
FOR ME
W/O Glasses - 跨啦啦
W/ Glasses - 老過佢呀媽
女人靠保養,keep得好嘅~有番上下年紀都有韻味响處;唔keep嘅~後生女都似阿婆…

尋日為左奬勵自己 再去SS 可惜一個 on leave, 一个做緊野 所以mark &* dup 得幾好 好力 ( bg !@( 較死力)  我說頭最攰及赤 她用心按十分中过外 頭痛大減 面口ok啦 acceptable 可以翻mark 完功后 第一次在休息室dinner  幾好送又幾好味  不太土餓  祇叫蒸肉并 + 油麥才 + 番茄湯 + 饍后生果 已經好好好飽 然后才施施然往大球場睇波 水準 吾系免費及陪D FAN  留在SS DUP 多粒中好过

引用:
原帖由 fitman 於 2007-8-23 21:24 發表
尋日為左奬勵自己 再去SS 可惜一個 on leave, 一襤絢繷 所以mark &* dup 得幾好 好力 ( bg !@( 較死力)  我說頭最リ峔 她用心按十分中过外 頭痛大減 面口ok啦 acceptable 可以翻 ...
hehe, 終於試左喇.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-23 21:55 發表

hehe, 終於試左喇.
Still worry about the dirty towel problem
Want to have a massage today but feeling not comfortable to SS

引用:
原帖由 super123123 於 2007-8-23 10:22 AM 發表
Yes, attitude 98 is better, massage also better too
Also, SS is not a place where 93 is willing to stay for long

Same as me, 98 better than 93 very far

引用:
原帖由 super123123 於 2007-8-24 12:25 PM 發表

Still worry about the dirty towel problem
Want to have a massage today but feeling not comfortable to SS
本人有雷同顧累

引用:
原帖由 avlover 於 2007-8-23 10:22 AM 發表

Haha! seem your standard is same as mine!
英雄所滾雷同

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-23 06:00 AM 發表

如果單以工作態度計, 可能d囡返耐左就少左用心, 不是幫佢講好說話.

hehe, 我已三個禮拜無落去.
去左沙沙?有咩新發現?

引用:
原帖由 mpower 於 2007-8-25 01:14 發表

去左沙沙?有咩新發現?
翻麥同一人.

早晨貓兄 今日又會落去 時間未定

昨晚到訪SS, 試了#@女女,30左右啦,但手骨又唔錯喎,可能我唔係咁受力啦.ok嫁

回復 #455 遊王 的帖子

Thanks your simple report!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 遊王 於 2007-8-25 11:28 發表
昨晚到訪SS, 試了#@女女,30左右啦,但手骨又唔錯喎,可能我唔係咁受力啦.ok嫁
佢初出師時我試過.

引用:
原帖由 fitman 於 2007-8-25 08:17 發表
早晨貓兄 今日又會落去 時間未定
又M一打呀?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。