推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

大版主, moderator再受衝擊!!

回復 #276 芝華士女朋友kay 的帖子

人地鍾意用腳趾講野架, 小心佢睇中妳

........................隻腳趾 !

本帖最近評分記錄
  • Orange+Fai 體力 +10 我很贊同 ^^ 2007-7-18 15:30
  • Orange+Fai 威望 +10 我很贊同 ^^ 2007-7-18 15:30

引用:
原帖由 6769 於 2007-7-18 14:23 發表
人地鍾意用腳趾講野架, 小心佢睇中妳

........................隻腳趾 !

佢最好post多d呢類相囉
真係唔好以為網上做既野唔使負責任呀:bird:

我好驚呀

回復 #276 芝華士女朋友kay 的帖子

人地喜歡透明肉色絲襪架 !

引用:
原帖由 6769 於 2007-7-18 14:53 發表
人地喜歡透明肉色絲襪架 !

同隻鞋做愛...
:bird:想嘔呀

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-18 16:19 發表

同隻鞋做愛...
:bird:想嘔呀
嘔都記得要嘔落隻腳趾到呀, 有人會有興趣架 !

引用:
原帖由 6769 於 2007-7-18 16:53 發表

嘔都記得要嘔落隻腳趾到呀, 有人會有興趣架 !

....打冷震

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-18 12:31 發表
亞叔, 我開新thread我次次都置頂架, 你覺得唔o岩就同大版主講.
虛擬世界比我做乜都冇所謂, 現實世界偷鞋打飛就好威,可笑.:bird:
GK,重乜禁操??
香港無望,所以我每天都在中國飄泊流浪

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-18 12:31 發表
亞叔, 我開新thread我次次都置頂架, 你覺得唔o岩就同大版主講.
虛擬世界比我做乜都冇所謂, 現實世界偷鞋打飛就好威,可笑.:bird:
gk 你唔記得我做返網民喇?? 我 e+重 recover 梗, 無得扣呀
本帖最近評分記錄
  • 8366 體力 +10 我很贊同 2007-7-18 19:27
  • 8366 威望 +10 我很贊同 2007-7-18 19:27

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-18 05:16 PM 發表

gk 你唔記得我做返網民喇?? 我 e+重 recover 梗, 無得扣呀
不如我交翻個 YOUTUBE 版俾你.
我都有點兒心淡.
每日上來查看新帖,百分之九十以上
都是腳 +三級小說.
其他版小貓三四隻.

相關搜索目錄: 小說

引用:
GK...做乜咁大反應.....使乜理佢喎

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-7-18 17:29 發表

我都有點兒心淡.
都是腳 +三級小說.
其他版小貓三四隻.
一早就feel到啦......都唔使做左版主先知

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2007-7-18 17:10 發表

GK,重乜禁操??
無事喇~~
諗諗下都係同情佢多d...
人同人
人同鞋
既分別....

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-18 17:16 發表

草民屈dee dee

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-7-18 17:44 發表

GK...做乜咁大反應.....使乜理佢喎
唔係我理佢, 係佢挑釁我

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-7-18 17:29 發表

我都有點兒心淡.
都是腳 +三級小說.
其他版小貓三四隻.
咁快洩氣呀?
我係你就留意下自己個版既hit rate,
呢樣都可以反映個版有冇人睇;
一個有質素既回覆,
好過四五十個ddddddddddd、顶!既回覆吖。

人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-18 17:46 發表

唔係我理佢, 係佢挑釁我
D戀物成癖,偷竊為樂既變態鼠輩,你越理佢,佢咪越得戚;話之佢啦!

引用:
原帖由 anakin 於 2007-7-18 08:51 PM 發表

咁快洩氣呀?
我係你就留意下自己個版既hit rate,
呢樣都可以反映個版有冇人睇;
一個有質素既回覆,
好過四五十個ddddddddddd、顶!既回覆魽C
不是洩氣, 只是有點心淡,
做大的不做好榜樣,
令到我地小版主好失望.
好似個d 回dddd 的版友,
我馬上扣分,
但高位的做錯事, 就 無人處理.

有人出廣告, 我一見即 Ban,
但全版都是盜圖,
卻放在那媊m世.

你叫我怎樣熱心?

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-7-18 21:12 發表

不是洩氣, 只是有點心淡,
做大的不做好榜樣,
令到我地小版主好失望.
好似個d 回dddd 的版友,
我馬上扣分,
但高位的做錯事, 就 無人處理.

有人出廣告, 我一見即 Ban,
但全版都是盜圖,
卻放在那媊m世 ...
榜樣從來冇好壞,
timway既管理的係開放(放任),
係壞處亦係好處,
因為可以自由發揮。

個版做得好唔好,
就只有睇個版主點做,
其實你做得唔錯喎,
"you tube"版本來就有條件上既限制,
题材有局限又唔係你問题,
駛乜要為小有回覆就唔開心,
你唔玩比D唔三唔四既PM版主玩埋咪仲死。

有高官做錯事要罰,
都要睇下點罰,
因為要將個损害減到最低,
阿john唔玩既副作用,
大家有眼睇。
ban佢容易,ban完之後點善後?
總唔可以要成個版七成以上既帖自動屏蔽。

相關搜索目錄: 廣告

其實好簡單, 大版主擺多d時間睇緊d, 唔駛下下靠哂果d所謂版主, i mean 係小部份不知所謂既版主, 就唔應該出現今日既情況 ..... 恕我狂言 !

引用:
原帖由 brasco 於 2007-7-19 00:05 發表

但小弟始終認為於大是大非問題上要有清晰的立場,
對timway要有定性, 對用戶要有最基本的責任及承擔.
timway不是三教九流的網站, 起用有質素的版主對雙方都有利.
無為而治不等同放任, 要取其精髓, 得靠大版主 ...
呢方面根本就係有PM就有版主做既後遗症!

點解唔乾脆貶個高宮做庶民,
反正都唔係多人玩,
跟手摺埋個模型版;
唔捨得摺既,
索性問joe lo有冇興趣玩,
就算冇,
照正手續取得同意轉貼佢既文章,
一樣可以撑起個塲,
又可以比人從善如流既感覺。

都係算............班大版主都唔知放完假未!

相關搜索目錄: 模型

引用:
原帖由 anakin 於 2007-7-18 21:01 發表

D戀物成癖,偷竊為樂既變態鼠輩,你越理佢,佢咪越得戚;話之佢啦!

引用:
原帖由 brasco 於 2007-7-19 11:01 發表

....佢地肯聽你講就好喇!!...
....你係咪話我呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。