推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

戰機隨筆

本主題被作者加入到個人文集中
上左船無得走, 要坐定定

去到擺低行李, 就去行街

一路行到去大三巴

係大三巴行左一陣, 食左個雙皮奶,
無所事事, 搭的去官也街,
同佢地去食葡餐, 去到小飛象無位, 木偶裝修,
咁仲好, 我不嬲都唔鍾意呢兩間,咁出返去時運食

相關搜索目錄: 裝修

時間尚早, 唔駛等位, 晏少少會爆,

叫左孖B最鍾意食既燒牛肋骨

同埋燒豬

我地又叫左燒風鱔

葡式煮蜆

炒西蘭花

焗牛尾

重有我既啤啤

羊扒

同埋非洲雞

估唔到送既硬豬都好好食

時運燒烤美食
澳門恭J美副將大馬路TN26B地段
(格蘭酒店斜對面)
電話:853-2882 5638
營業時間:11:00—03:00 (凌晨)

食左$670

相關搜索目錄: 酒店

食完見仲有時間, 打幾蚊的去威尼C睇下,
孖B大鄉里出城, 見到咩都嘩嘩聲。

問點解個天有個大氣球喎?

又問點得威尼C, 有無威尼B, 我話有不過爛尾.....

去到邊都要影下相

竟然俾佢地見到有鞋賣, 我又要破財

佢地揀左對鱷魚頭, 我就做左老襯底

要覺覺豬啦

第二朝, 兩隻馬騮唔願起身, 搞到10點先去聚龍飲茶,

飲完茶又話去旅遊塔, 無上到去,
係下面行左一陣, 睇下人地跳笨豬。

周圍影下相,兩隻馬騮坐係棵樹又坐得好穏陣

相關搜索目錄: 旅遊

見人地攀石,大B 又話要玩

係旅遊塔下面都有個金蓮花

係玩具反斗城買左隻跳跳雞俾佢地玩

個面仲有個唔曉轉既旋轉木馬

相關搜索目錄: 玩具 旅遊

佢地又話去打保齡,
咁咪去東亞個保齡球場玩囉。

天文台話今日有雷雨喎,
但好天到熱死人。

大孖坐唔穏, 跌左落地

執番再影過

入到去保齡球場, 但實Q話2點先有得打,
咁坐左一陣, 睇下個銅像就走啦。

下一轉黑沙, 詢眾要求去威C丁,
唔好問我點解無威C甲。
當年威C丁係澳門最豪既酒店,
但今時今日開左咁多間....

威C丁無乜野睇,兜左落去黑沙海灘,
佢地仲係唔識分黑沙同黑沙灣, 話差唔多,
真係吹漲, 我話長沙同長沙灣都差唔多隉C

行行下有蠷j, 咁去黑沙最出名既法蘭度食啦,
點知又係無位,連個花園都無位...
行左過隔離間黑沙公園餐廳

入面無冷氣, 熱到死, 坐係戶外仲舒服,
等R期間, 同孖B去玩.

有個鬼妹仔想同孖B玩, 又唔敢行埋黎

有野食啦, 我又例牌-啤啤

牛仔骨- 欓萓灠冀, 因為係把好大既紅色太陽傘下影

豬頸肉

炒雜菜

羊仔扒

肉醬意粉

炸魷魚鬚

薯條

豬扒飽

黑沙公園葡國餐廳
黑沙公園─路環黑沙海灘
電話:(853)28882297
營業時間:
中午12:00 - 晚上11:00

$570埋單

突然場雷雨殺到黎, 好彩都差唔多食完.

返轉頭去保齡球場避雨

阿B唔識打, 坐係度睇人打

佢地話玩下龍珠喎

夜晚佢地又要去愚人碼頭玩,
黑媽媽無影到相,
本來話帶佢地去新口岸葡國餐廳食,
但佢地一聽到葡餐就擰晒頭, 終於去左新康記茶餐廳.

第二朝, 食完早餐就走啦
拜拜酒店

三日兩夜辛苦圑報告完畢

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-4-9 00:23 發表
如果各位友好有時間的話,
可以在4月12日, 5 時到6 時, 遊行路線是由打鼓嶺道近休憩公園,
經賈炳逹道到九龍廣場

請多拍幾個美女,放在這, 讓我也可以看一下。

在請堶奐聾@下去年的情況

http://i28 ...
果日我都想去九龍城呀.......可借好忙無時間去
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

戰機貓貓, 睇完你個澳門之旅,
我好似又去多次澳門返黎
你又會帶埋孖B去, 孖B由白色臉變咗黑色臉啦.....
我看完你黑沙灣呢張相, 令我回憶起一些已失去了聯絡的好朋友, 真係好掛念住佢地.....
多謝你的分享.......

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

之前見另一位版友帶Monchichi去旅行咁過癮,
先至同我老細情商借出污糟B,
之前佢係深圳唔見左一個阿B,
喊左幾日, 以後都唔肯再帶阿B出街。
今次係又呃又恭借到。
但BB己絶版多年,想補倉都補唔到
如果各位知道邊度仲有得賣或訂,請通知聲。
仲有我老細淨係要軟腳B, 硬腳買過好多隻佢都唔要
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

灌水 刁嬋變呂布

戰機貓....果日你有去趁熱鬧咩?

呢個就係呂布

.

這個女孩本來是在飄色中扮演刁嬋的,
但後來不知為何會轉為呂布,
比較起來, 她比扮演刁嬋的漂亮得多。

這板飄色名為呂布與刁嬋

這一板名為劉辰採藥

化妝前

呀劉辰哥哥

相關搜索目錄: 化妝

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。