推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

戰機隨筆

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-2-25 23:57 發表
戰機平日的嗜好是玩Sudoku 和看書
呢2隻好可愛呀, 又充公
你係咪講真架....你平日的嗜好是玩Sudoku ,
我真係好鍾意玩Sudoku 架wor.....我一得閒就狂玩
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

如果你見到個傻佬,搭車食飯行路都楂住部PDA,
係度玩SUDOKU, 呢個多數係我

好眼

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-2-27 13:26 發表
好眼

http://www.youtube.com/v/jTrR9WTco9s
睇黎佢真係好眼.......
咦~~~點解隻貓貓埽蛘虳I吸個肚腩唔郁gei

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-2-27 11:44 PM 發表

睇黎佢真係好眼.......
咦~~~點解隻貓貓埽蛘虳I吸個肚腩唔郁gei
係呀, 個段片係合成的,

原圖片

其實好少貓咁, 呢隻埜o重樣衰

有其他睡姿的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-2-28 16:19 發表

係呀, 個段片係合成的,

原圖片

其實好少貓咁, 呢隻埜o重樣衰

有其他睡姿的
原來係合成的, 唔怪之得啦 ..睇黎d 貓貓仲懶訓過我喎.....

你玩吓呢個係最低B level, 我諗你會好快玩完   

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

真係一D 都唔難玩
我無出貓架, 真係我做架

如果你有IPHONE, 可以下載呢個CATDUKO玩

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-3-1 10:57 發表
真係一D 都唔難玩
我無出貓架, 真係我做架

你叫隻貓來玩仲話無出貓

唔算呀... , 再玩過...hehe~~~.!!

我隻貓鱁, 係我自己做架

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-3-1 11:03 發表
如果你有IPHONE, 可以下載呢個CATDUKO玩
呢個睇黎好吸引喎, 可惜我download唔到..............

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-3-2 00:17 發表
我隻貓鱁, 係我自己做架
係喎... d字跡同隻貓d字跡唔同...架...喎...!!       今次應該係你做....
做啱哂  ....就獎我個公仔比你玩吖.....

同佢茧f件靚衫去行街

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-3-3 15:53 發表
同佢茧f件靚衫去行街
嘩!! ... 戰機貓...你好犀利 ...連我個公仔都有 ...又充公..

個公仔唔係我架, 係cutiehoney 架
佢話版權所有, 不得轉載, 我都驚俾佢鬧

引用:
原帖由 fighterplane 於 2009-3-4 10:12 發表
個公仔唔係我架, 係cutiehoney 架
佢話版權所有, 不得轉載, 我都驚俾佢鬧
佢d公仔真係好靚... 版權所有...都要沒收

--------------------------------

................

你睇吓幾cute

去年四月拍了一輯潑水節的相片,
本想今年也再拍,己經換了新相機,
希望這次可以拍得好一點,
但碰巧今年潑水遊行是4月12, 剛巧我己安排了外遊.
唯有再等一年.

如果各位友好有時間的話,
可以在4月12日, 5 時到6 時, 遊行路線是由打鼓嶺道近休憩公園,
經賈炳逹道到九龍廣場

請多拍幾個美女,放在這, 讓我也可以看一下。

在請堶奐聾@下去年的情況

污糟孖B遊澳門

孖B成日俾人鍚,
鍚到成面口水,
最後變左污糟B,
孖B本來仲有一個家姐,
可惜遺留在深圳的士,
從此孖B無得去旅行。

今次幾艱難先至可以帶埋孖B去澳門。

一到中港城, 竟然撞到老友光豬B。

重有少少時間, 食瓥孕上船

我去到碼頭實係幫襯老麥

BB話唔肚餓, 飲杯野算數

佢地怕暈船浪, 要食定暈浪丸

Standby 唔到, 咁入左閘仲要等多半個鐘頭

孖B坐唔定, 周圍影下相

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。