推介:| 旅行社 | 機票 | 航空公司 | 行李箱 | 旅遊保險 | 酒店預訂 | 民宿 |

發新話題

★¨*·¤.☺早午晚安☺.¤·*¨★

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-1 07:27 發表

可以而家分期供住先喎
政版入去發言?期待
阿發係咪流黃發?
真係唔夠妳講果然係金牌sales
點解要期待呢?係唔係好多高人响果邊
唔係係阿伯

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-1 07:29 發表

同你種金囉, 唔祈福都可以好多野搞
一星期飲一晚? 哈哈, 你得通知我啦巴士而家自己晚晚飲, 好難戒得甩喎
上邊果段已經完妳啦,妳放過我啦我屋企人個個都好健康
妳都笑我不過真係唔係話咁易,盡量啦巴士係鍾意飲酒果d人黎(我諗咋)但晚晚飲就真係唔係咁好,要比副偈抖下

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-6-2 01:08 發表

(嘩!lee個回覆有成4滴汗咁多)各有喜好,最緊要食得開心不過黑色既食物我係唔食架
係呀!大6大把人食9肉,仲要係好鍾意嗰隻
咁蟹呢?妳覺得蟹又係咩樣咁啱既: ...
我地呢d搞事份子其實要食齋先得
蟹要睇咩蟹先食

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-6-2 01:18 發表

真係唔夠妳講果然係金牌sales
點解要期待呢?係唔係好多高人响果邊
唔係係阿伯
咁又唔好咁講, 我只係o係度搞下事o者, 又唔會用msn談情口才叻何止政版d人叻, 呢度好多高手架
維園亞伯??

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-6-2 01:28 發表

上邊果段已經完妳啦,妳放過我啦我屋企人個個都好健康
妳都笑我不過真係唔係話咁易,盡量啦巴士係鍾意飲酒果d人黎(我諗咋)但晚晚飲就真係唔係咁好,要比副偈抖下
身體健康仲要化o左小人佢嘛...okok見咁熟, 齊頭3萬啦
飲酒其實係習慣, 由其係啤酒

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-2 13:13 發表

我地呢d搞事份子其實要食齋先得
蟹要睇咩蟹先食
lee家d齋好多花款,做到似層層,不過味道就難講d,我有時都同阿媽去食
大閘蟹丫我年年都買番屋企叫d親朋戚友一齊食

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-2 13:15 發表

咁又唔好咁講, 我只係o係度搞下事o者, 又唔會用msn談情口才叻何止政版d人叻, 呢度好多高手架
維園亞伯??
係啦,成日攪事,好似唔攪唔舒服咁妳係俠女ma
有個地方比d阿伯消磨下時間幾好架

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-2 13:18 發表

身體健康仲要化o左小人佢嘛...okok見咁熟, 齊頭3萬啦
飲酒其實係習慣, 由其係啤酒
妳真係有職業病,洗唔洗介紹個e生妳呀
我咩酒都飲,但係好小溝酒飲.....好辛苦

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-6-2 23:15 發表

lee家d齋好多花款,做到似層層,不過味道就難講d,我有時都同阿媽去食
大閘蟹丫我年年都買番屋企叫d親朋戚友一齊食
唔知呢, 我唔食齋架
大閘蟹正, 不過而家d大閘蟹真係麻麻, 今年唔好食呀, 太湖已經污染

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-6-2 23:20 發表

係啦,成日攪事,好似唔攪唔舒服咁妳係俠女ma
有個地方比d阿伯消磨下時間幾好架
無辦法, 我只會msn談情, xocat搞事
而家無人去喇? 你要談政治, 政版都好多topics

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-6-2 23:24 發表

妳真係有職業病,洗唔洗介紹個e生妳呀
我咩酒都飲,但係好小溝酒飲.....好辛苦
我年年都同自己祈福架
啤酒我鍾意飲純生, 隻味好好飲

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-3 15:38 發表

唔知呢, 我唔食齋架
大閘蟹正, 不過而家d大閘蟹真係麻麻, 今年唔好食呀, 太湖已經污染
唔食咩齋呀我都係陪阿媽食
咁唔食太湖咪得囉

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-3 15:40 發表

無辦法, 我只會msn談情, xocat搞事
而家無人去喇? 你要談政治, 政版都好多topics
msn都好耐冇玩,係個舅父响瑞士有時先開下,呢排又有得妳同巴士搞下
我講下咋講政治邊度啱我,留番比d高人吧

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-3 15:41 發表

我年年都同自己祈福架
啤酒我鍾意飲純生, 隻味好好飲
咁我都有番過去還神
果然係一個酒客呀會係咩味,好好飲

GK........today TW 撚住 or tee OK ???

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-6-4 14:52 發表

唔食咩齋呀我都係陪阿媽食
咁唔食太湖咪得囉
睇你都唔係六根清淨既人又點會食長齋丫
呢兩年食既大閘蟹真係唔好食

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-6-4 14:58 發表

msn都好耐冇玩,係個舅父响瑞士有時先開下,呢排又有得妳同巴士搞下
我講下咋講政治邊度啱我,留番比d高人吧
msn係要黎傾計, 唔似QQ用黎溝通D女仔
唔入政版....入得多會

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-6-4 15:06 發表

咁我都有番過去還神
果然係一個酒客呀會係咩味,好好飲
我表姐尋晚前叫我搵個月一齊過去還神我呢排都行唔開喎
咩味? HMM....好似生力就比較苦, 筆WHY灑就有小小酸既味道, 藍妹就水一樣, 純生有淡得黎又無藍妹咁無黎味道, 咁你知唔知係咩味

引用:
原帖由 益力多 於 2007-6-5 02:19 發表
GK........today TW 撚住 or tee OK ???
多.......再約

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-6 07:30 發表

睇你都唔係六根清淨既人又點會食長齋丫
呢兩年食既大閘蟹真係唔好食
佛在我心,我不入地獄誰入唯有嚐盡人生百態,方能點化眾生施主化點緣好喎
我又冇點去分喎,可能一家人食得開心就o.k

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-6 07:31 發表

msn係要黎傾計, 唔似QQ用黎溝通D女仔
唔入政版....入得多會
好多國內佳麗喎得我又申請番個先
我見有好多人生百態,所以少講為妙

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-6 07:35 發表

我表姐尋晚前叫我搵個月一齊過去還神我呢排都行唔開喎
咩味? HMM....好似生力就比較苦, 筆WHY灑就有小小酸既味道, 藍妹就水一樣, 純生有淡得黎又無藍妹咁無黎味道, 咁你知唔知係咩味
又冇得急,冇理由手頭上既工作未攪掂就行,可能妳吾過去住,怱然整單大生意呢
嘩!妳個味蕾都好利害喎不過眞係吾知,等我今晚試左寫個爆膠比妳呀

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-6-6 15:06 發表

佛在我心,我不入地獄誰入唯有嚐盡人生百態,方能點化眾生施主化點緣好喎
我又冇點去分喎,可能一家人食得開心就o.k
呢排大魚大肉無食齋, 師主可能唔o岩你胃口喎
全家得我一個鍾意食蟹不過大閘蟹呢兩年少食, 因為唔靚

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-6-6 15:15 發表

好多國內佳麗得我又申請番個先
我見有好多人生百態,所以少講為妙
所以我用msn, 不過都係一個方便溝通既software
網上面好多唔知咩人仲有好多傻人
都係果句o岩傾傾多句, 唔o岩傾講多句都費事

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-6-6 15:25 發表

又冇得急,冇理由手頭上既工作未攪掂就行,可能妳吾過去住,怱然整單大生意呢
嘩!妳個味蕾都好利害喎不過眞係吾知,等我今晚試左寫個爆膠比妳呀
呢排應該會靜番d整單大野我都要放假, 我好多因為生意唔放假, 我唔係工作狂, 應抖要抖
爆膠呢? 好飲乎?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。