推介:| 旅行社 | 機票 | 航空公司 | 行李箱 | 旅遊保險 | 酒店預訂 | 民宿 |

發新話題

★¨*·¤.☺早午晚安☺.¤·*¨★

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-17 09:33 發表

算罷啦, 要睇晒你全季都要好多時間囉

s.h.e. 呢隊女子組合, 入面3位叫咩名呢題好簡單架喇
已睇~但唔知係睇左幾多,佢地個做法好似大6超女咁,成日攪喊人既不過呀黑知珠真係好有感情,首新不了情
未答:ella,hebe,selina

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-17 09:34 發表

好快就到架喇, 你等下啦
哈, 又係笑話一則! 呢度做鹹網罷啦...O徒氣
等我溫下書先就知
點解做鹹網既

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-17 09:36 發表

我只可以講句: 超低能,  勁搞笑!!
唔怪得而家D人咁化學, 唔知呢, 我睇唔起呢D咁唔珍惜生命既人....
唔死都無用:bird:
妳平時有冇講呢兩句野架,成日搞能笑
珍惜生命,尊重父母同家人,自己既決定有時會令家人好傷心

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-7-17 23:02 發表

已睇~但唔知係睇左幾多,佢地個做法好似大6超女咁,成日攪喊人既不過呀黑知珠真係好有感情,首新不了情
未答:ella,hebe,selina
大陸而家做緊"快男"唔知好唔好睇呢...
黑蜘蛛唱rock好好聽架 情歌快歌都得, 又彈琴又爵士鼓又結他

ella,hebe,selina係人都知啦, 中文名呀

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-7-17 23:08 發表

等我溫下書先就知
點解做鹹網既
呢度hit rate最高係鹹版囉, 唔做鹹網做咩好呀

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-7-17 23:14 發表

妳平時有冇講呢兩句野架,成日搞能笑
珍惜生命,尊重父母同家人,自己既決定有時會令家人好傷心
平時我唔講呢兩句, 通常都係話" 低九能, 咪搞笑"
我呢方面睇得比其他人開....
死就係人都會, 自殺就.....! sorry, 我唔認同囉.
除非已經好老, 百病纏身, 又醫唔好, 好痛苦...咁我會明白同體諒囉.
後生細仔, 為情自殺, 功課唔好呀, 爭咭數呀...呢d就...仆街啦佢..

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-18 06:47 發表

黑蜘蛛唱rock好好聽架 情歌快歌都得, 又彈琴又爵士鼓又結他

任家萱,田馥甄,陳嘉樺.
s.h.e.

未出道已經喺我猜留意佢地...  黑澀會既彤彤都係(心口正中央有tattoo好正).

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-18 06:47 發表

睇完星光先啦,不過呀小楊退出左,好似冇咁好睇囉.
嘜呀黑蜘蛛有玩咁多野咩,冇睇見喎
其實我唔知架,不過下邊有位人兄已答,妳又出題又有人答架啦

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-18 06:48 發表

呢度hit rate最高係鹹版囉, 唔做鹹網做咩好呀
妳呢排好似比鹹濕佬攪喎做鹹網都係一門生意黎架

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-18 06:52 發表

平時我唔講呢兩句, 通常都係話" 低九能,咪搞笑"
我呢方面睇得比其他人開....
死就係人都會, 自殺就.....! sorry, 我唔認同囉.
除非已經好老, 百病纏身, 又醫唔好, 好痛苦...咁我會明白 ...
好多金句咁喎,妳呢句已經搞能笑啦
睇唔開都唔洗死既,不過都係唔好講呢啲啦
妳個朋友仔傷心完未呀

引用:
原帖由 moxfactor 於 2007-7-18 15:13 發表

任家萱,田馥甄,陳嘉樺.
s.h.e.

未出道已經喺我猜留意佢地...  黑澀會既彤彤都係(心口正中央有tattoo好正).
果然係黑澀會粉絲
我鍾意鬼鬼

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-7-18 15:37 發表

睇完星光先啦,不過呀小楊退出左,好似冇咁好睇囉.
嘜呀黑蜘蛛有玩咁多野咩,冇睇見喎
其實我唔知架,不過下邊有位人兄已答,妳又出題又有人答架啦
佢退出都已經係尾聲, 無所謂啦
黑蜘蛛好勁架多d留意我寫既野就知
o岩o岩先post完篇好野, 有無睇?
我d問題好淺, 有睇台灣d節目都會知

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-7-18 15:45 發表

好多金句咁喎,妳呢句已經搞能笑啦
睇唔開都唔洗死既,不過都係唔好講呢啲啦
妳個朋友仔傷心完未呀
粗口有助加強語氣
佢? 唔提咪無野囉....
唉.....

知你個變態佬會入黎睇架喇~

我不嬲支持原創喎, 但係唔會支持偷人d鞋用黎打飛機既變態行為:bird:
我將果幾篇野置頂唔係幫我自己, 入去睇完先講啦! 變態佬:bird:
加入精華唔代表好威, 唔好咁低能啦
偷人d鞋用黎打飛機係你d咁無道德既變態先會覺得比人加入精華好榮幸!
睇你幾時比人捉到打到仆街啦:bird:

引用:
原帖由 gtc 於 2007-7-19 11:47 發表

GOOD MORNING...............G.KEI..............
gtc, morning~
我想問下果d gtd, e, f, g...係咪你d鬆d黎架?

引用:
原帖由 gtc 於 2007-7-19 12:07 發表

我叫老鬼邊有MOOD攪野AH !
你D FRIEND AH !自己THINK下WHO HE IS ?
.....
我估係...果幾個囉

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-18 16:24 發表

佢退出都已經係尾聲, 無所謂啦
黑蜘蛛好勁架多d留意我寫既野就知
o岩o岩先post完篇好野, 有無睇?
我d問題好淺, 有睇台灣d節目都會知
呢家期待緊第二集,希望好睇啦
妳直情咪左落阿蕭度啦佢一出碟妳實買啦

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-18 16:26 發表

粗口有助加強語氣
佢? 唔提咪無野囉....
唉.....
我好門小講架所以我講野冇咩氣,下咁

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-7-19 18:33 發表

呢家期待緊第二集,希望好睇啦
妳直情咪左落阿蕭度啦佢一出碟妳實買啦
整完亞蕭既野, 而家入唔到去喇
以後唔寫喇....

o係msn講呢度多變態

引用:
原帖由 gtc 於 2007-7-20 12:09 發表

ONLY ONE ...................
.....
咁多分身...要黎"拓"呀

引用:
原帖由 gtc 於 2007-7-23 12:38 發表

要泥寸我
明刀明槍會唔會寸得應D呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。