推介:| 旅行社 | 機票 | 航空公司 | 行李箱 | 旅遊保險 | 酒店預訂 | 民宿 |

發新話題

★¨*·¤.☺早午晚安☺.¤·*¨★

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-25 09:35 發表

A~~ 唔係好耐O者, 你忙之嘛, 幾時屋企附近食餐飯?
我屋企同你屋企之間???我呢個禮拜放假, 就你時間啦...

引用:
原帖由 gtc 於 2007-6-25 09:51 發表

MORNING CHI KEI HV A NICE DAY !
Morning GTC, 乜一大早咁大個吻呀刷牙未架?

引用:
原帖由 alia 於 2007-6-25 10:58 發表

我屋企同你屋企之間???我呢個禮拜放假, 就你時間啦...
呢個禮拜??? hmm....我星期六放假喎

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-25 16:04 發表

呢個禮拜??? hmm....我星期六放假喎
哎呀...仲想呢個 殺他地 搵你直找餐天

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2007-6-26 08:52 發表

哎呀...仲想呢個 殺他地 搵你直找餐天
SAT你出唔出得去丫? 夜晚食飯囉

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-27 07:19 發表

SAT你出唔出得去丫? 夜晚食飯囉
塊地小公主吹o左雞喎

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2007-6-27 09:37 發表

塊地小公主吹o左雞喎
sorry, 我黎唔到喇 你地玩得開心D啦

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-23 14:55 發表

我好少睇電視, 而家睇既都係台灣既綜藝, 朋友同我講有個廣告好好笑, 我話未睇過, 佢問我係咪香港人, 我話變O左台灣人好耐
有咩心水? 交換下
係咪睇姓吳嗰個呀,不過台灣好多呢啲綜藝節目,仲要幾好笑
响m度講啦

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-25 09:32 發表

天下所有媽媽萬歲
over, msn再講呢度好多人
咁father呢
咁幾時講啫

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-25 09:34 發表

stardice去得多好悶
台灣有幾間disco都好好玩
平時飲飲食食, 去朋友屋企hea下玩下狗打下wii, 一般人既娛樂
呢排多o左o係屋企
有幾好玩,叫咩名,睇下有時間過去都識路
妳都成日玩狗同打wii喎自己唔養番隻,等屋企人都有得玩ma

相關搜索目錄: 飲食 Disco 娛樂

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-6-27 22:43 發表

係咪睇姓吳嗰個呀,不過台灣好多呢啲綜藝節目,仲要幾好笑
响m度講啦
我好少睇吳生果個, 而家睇緊有一個好好笑, 許效舜做既, 不你可能唔知咩黎

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-6-27 22:46 發表

咁father呢
咁幾時講啫
父親都偉大~~
你要A餐火腿通煎蛋?

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-6-27 22:51 發表

有幾好玩,叫咩名,睇下有時間過去都識路
妳都成日玩狗同打wii喎自己唔養番隻,等屋企人都有得玩ma
台灣D DISCO都幾好玩架, LUXY 同ROOM18, 好多辣妹
自己養? 咪搞...又屎又尿又要沖涼又要睇醫生....等
玩人地果D唔使煩

相關搜索目錄: Disco

點~~~有冇局 ?

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-28 09:41 發表

我好少睇吳生果個, 而家睇緊有一個好好笑, 許效舜做既, 不你可能唔知咩黎
等我揾下先,再比個評論妳呀!

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-28 09:43 發表

父親都偉大~~
你要A餐火腿通煎蛋?
我巳經行到c餐啦,所以呢家係hope kin抄飯

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-28 09:48 發表

台灣D DISCO都幾好玩架, LUXY 同ROOM18, 好多辣妹
自己養? 咪搞...又屎又尿又要沖涼又要睇醫生....等
玩人地果D唔使煩
等我記低先辣妹唔啱我,驚騎唔住
係要好有責任感架啦,所以我iee家都冇養,真係冇時問

相關搜索目錄: Disco

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-6-29 17:21 發表

等我揾下先,再比個評論妳呀!
如果你鍾意睇D無聊得啖笑既節目, 呢個好好笑, 不過好多時都講D台灣人, 唔識佢地可能笑唔出

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-6-29 17:30 發表

我巳經行到c餐啦,所以呢家係hope kin抄飯
C餐喇...我都PLAN緊A餐咋分D五香肉丁黎食下好喎

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-6-29 17:33 發表

等我記低先辣妹唔啱我,驚騎唔住
係要好有責任感架啦,所以我iee家都冇養,真係冇時問
騎唔住??? 哈哈, 叫佢騎你囉
有時間養就好, 無時間又要理佢D屎屎尿尿都....算罷啦我

第三日假期, 出街~~
抖到聽日唔想返工

早晨gk,
好耐冇同你講早晨。

http://forum.timway.com/f/viewth ... =page%3D#pid2543036

引用:
原帖由 johncage 於 2007-7-3 08:14 發表
早晨gk,
好耐冇同你講早晨。

http://forum.timway.com/f/viewth ... =page%3D#pid2543036
john, 我唔知你點解要咁做, 幫佢lock晒d thread做255, 佢做錯事仲要開thread挑釁各人, sorry! 我非常唔同意佢既做法.
拔你...唉!!!!都唔知點講.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。