推介:| 旅行社 | 機票 | 航空公司 | 行李箱 | 旅遊保險 | 酒店預訂 | 民宿 |

發新話題

★¨*·¤.☺早午晚安☺.¤·*¨★

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-7-6 14:51 發表

唔怕啦,有妳lee半個台灣人,介紹多啲過我知就o.k啦
ok!
question 1: 最近台灣咩最紅?
答案: 星光幫

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-7-6 15:03 發表

我又唔敢講,只不過妳自己知自己事生日食肉丁唔係食蛋糕既咩
唔明喎我呢d妹仔命, 食咩都好啦
生日食蛋糕? d人多數都係切完唔食不過珠公主訂既"古古力蛋糕"有機會你真係要試下超好味

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-7-6 15:14 發表

以前啲人成日講小心比雷砍,呢家係唔係都砍死人,前排唔記得响大陸邊度,砍死幾十人,都好誇張吓
真架? 我都無留意呢個新聞
今日睇到呢單新聞...個心好up
一單係掟個女落街再跳樓
另一單係遊剛果睇火山, 影相失足

.......唉

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-8 16:30 發表

ok!
question 1: 最近台灣咩最紅?
答案: 星光幫
oh已搭錯有冇其他問題呀,仲有個答案係嘜水黎架

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-8 16:32 發表

唔明喎我呢d妹仔命, 食咩都好啦
生日食蛋糕? d人多數都係切完唔食不過珠公主訂既"古古力蛋糕"有機會你真係要試下超好味
有得食好好啦,所以我好滿足
唔食就冇計,控制唔到人,唔好唔食攞黎掟就得啦,最驚呢啲動作

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-8 16:34 發表

真架? 我都無留意呢個新聞
今日睇到呢單新聞...個心好up
一單係掟個女落街再跳樓
另一單係遊剛果睇火山, 影相失足

.......唉
呢單我睇完都唔好提啦
我今日睇話吊番條屍上黎,唉,咩都冇得淨啦,個女仔仲啱啱玩環遊世界,不過整定,冇計

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-7-10 14:08 發表

oh已搭錯有冇其他問題呀,仲有個答案係嘜水黎架
算罷啦....星光幫係一班參賽者
其實個節目叫"超級星光大道", 係一個歌唱比賽, 每星期都有搞頭, 好睇過我地香港果個濕九新秀歌唱比賽囉
問個簡單d既: 大S個男朋友係邊個?

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-7-10 14:12 發表

有得食好好啦,所以我好滿足
唔食就冇計,控制唔到人,唔好唔食攞黎掟就得啦,最驚呢啲動作
掟蛋糕係小朋友既玩意仲要比人CHARGE清潔費唔會啦....
好好味架真係要試下

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-7-10 14:21 發表

呢單我睇完都唔好提啦
我今日睇話吊番條屍上黎,唉,咩都冇得淨啦,個女仔仲啱啱玩環遊世界,不過整定,冇計
成千度吊返上黎變燒豬
玩環遊世界? 真係好FREE, 不過可惜, 紅顏薄命

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-10 17:05 發表

其實個節目叫"超級星光大道", 係一個歌唱比賽, 每星期都有搞頭, 好睇過我地香港果個濕九新秀歌唱比賽囉
妳係要咁講,我係要睇睇過我先.....開心
仔仔.....唔知全名叫咩

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-10 17:06 發表

掟蛋糕係小朋友既玩意仲要比人CHARGE清潔費唔會啦....
好好味架真係要試下
希望有機會同妳食........妳生日!)-&

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-10 17:09 發表

成千度吊返上黎變燒豬
玩環遊世界? 真係好FREE, 不過可惜, 紅顏薄命
唔洗諗,環遊做唔到去珍惜身邊人做到,都好似環遊世界啫

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-10 17:05 發表

呢個我識...仔仔周瑜民
本帖最近評分記錄
  • moxfactor 體力 -10 回你一句: 關旅遊版乜事丫 2007-7-12 16:28
  • moxfactor 威望 -10 回你一句: 關旅遊版乜事丫 2007-7-12 16:28

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-7-12 00:46 發表

妳係要咁講,我係要睇睇過我先.....開心
仔仔.....唔知全名叫咩
好多集架喎, 慢慢睇喎 第一季o岩o岩做完
睇完話我知你覺得邊個正
仔仔全名下面京子答ed你

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-7-12 00:50 發表

希望有機會同妳食........妳生日!)-&
有既...........我生日? 有排喎

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-7-12 00:55 發表

唔洗諗,環遊做唔到去珍惜身邊人做到,都好似環遊世界啫
...盡量做啦, 好多野都唔係預計之內

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2007-7-12 14:10 發表

呢個我識...仔仔周瑜民
好野....

芝琪近期既至愛係邊個?
我有新歡喎咪答錯

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-14 16:04 發表

好野....

芝琪近期既至愛係邊個?
我有新歡喎咪答錯
呢個真難估....蕭敬騰...係咪唱歌架

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2007-7-15 00:59 發表

呢個真難估....蕭敬騰...係咪唱歌架
.......

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-14 16:01 發表

好多集架喎, 慢慢睇喎 第一季o岩o岩做完
睇完話我知你覺得邊個正
仔仔全名下面京子答ed你
仲未有時間睇,今晚超超再話妳知
妳再問其他問題,睇下又有冇人答ma

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-14 16:02 發表

有既...........我生日? 有排喎
未等下先,我等得架...嘩!冇上黎幾日又發生啲咁既事最攪笑呢位人兄諗咁耐先諗到呢啲藉口,真係令人汗顏,咩人都有

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-14 16:03 發表

...盡量做啦, 好多野都唔係預計之內
知道....先前溫書時睇見話有人自剎,緊手就話打比大版主,咁攪野我响其他啲forum成日都有人話自剎,邊度理得咁多呀
當然生命好寶貴,有勇氣自剎,又點會冇勇氣生存呢(一定要跟呢句,唔係比人圍都似)

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-7-16 17:08 發表

仲未有時間睇,今晚超超再話妳知
妳再問其他問題,睇下又有冇人答ma
算罷啦, 要睇晒你全季都要好多時間囉

s.h.e. 呢隊女子組合, 入面3位叫咩名呢題好簡單架喇

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-7-16 17:15 發表

未等下先,我等得架...嘩!冇上黎幾日又發生啲咁既事最攪笑呢位人兄諗咁耐先諗到呢啲藉口,真係令人汗顏,咩人都有
好快就到架喇, 你等下啦
哈, 又係笑話一則! 呢度做鹹網罷啦...O徒氣

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-7-16 17:30 發表

知道....先前溫書時睇見話有人自剎,緊手就話打比大版主,咁攪野我响其他啲forum成日都有人話自剎,邊度理得咁多呀
當然生命好寶貴,有勇氣自剎,又點會冇勇氣生存呢(一定要跟 ...
我只可以講句: 超低能,  勁搞笑!!
唔怪得而家D人咁化學, 唔知呢, 我睇唔起呢D咁唔珍惜生命既人....
唔死都無用:bird:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。