推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

116 12345
發新話題

面對事實

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-8-24 18:10 發表

...呢版都靜左一排, 少左投訴, 我一時忍唔住又加把口, 破壞氣氛係我衰...
搞FORUM的人,最怕就是"靜"!
唉......
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 求其 於 2007-8-24 18:37 發表

搞FORUM的人,最怕就是"靜"!
唉......
搞forum既野又唔到我諗既,但係呢度同其他地方確實不同,幾特別的

到時太多人,又可能留唔到舊人姐
yeah........

回復 #102 dizzc 的帖子

引用:
但係呢度同其他地方確實不同,幾特別的
可唔可以講下有乜特別?
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

大魚盡除,蝦毛惡晒。正!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

烏蠅常說要戒吃屎,但總忍不了咀;人們常說要收口,但總忍不了喋喋不休。

引用:
原帖由 癲巴 於 2007-8-25 04:16 發表

唔到你諗就唔好學人扮中肯, 俾意見啦.....
如果烏蠅沒有立場,烏蠅會選擇閉咀。因為左右逢源最惹人討厭。

烏蠅你才是喋喋不休咧!!煩死咧!!

引用:
原帖由 爽濕乾塘 於 2007-8-25 14:13 發表
烏蠅你才是喋喋不休咧!!煩死咧!!
又咧又唷,妳是寶島的美媚嗎?港女充台妹,不知所謂耶。

引用:
原帖由 癲巴 於 2007-8-25 04:16 發表

唔到你諗就唔好學人扮中肯, 俾意見啦.....
Flash: http://www.youtube.com/watch?v=iDdRokuy-Tg

聽下歌算籮

引用:
原帖由 長不大的烏蠅 於 2007-8-25 15:37 發表

又咧又唷,妳是寶島的美媚嗎?港女充台妹,不知所謂耶。
我是那一種美媚,你這糗蒼蠅也管不了唷,呵呵!

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-8-25 18:17 發表
iDdRokuy-Tg  

點整架, 睇左代碼教學又冇講清楚, 攪左好耐都唔得

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-8-25 19:17 發表
請看這裡
http://forum.timway.com/f/thread-85480-1-1.html
多謝曬

夜風凜凜 獨回望舊事前塵

是以往的我充滿怒憤

誣告與指責積壓著滿肚氣不忿

對謠言反應甚為著緊

受了教訓 得了書經的指引

現己看得透不再自困

但覺有分數 不再像以往那麼笨

抹淚痕輕快笑著行

冥冥中早注定你富或貧

是錯永不對真永是真

任你怎說安守我本份

始終相信沉默是金

是非有公理 慎言莫冒犯別人

遇上冷風雨休太認真

自信滿心裡 休理會諷刺與質問

笑罵由人 灑脫地做人

少年人 灑脫地做人

繼續行 灑脫地做人

引用:
原帖由 爽濕乾塘 於 2007-8-25 18:28 發表

我是那一種美媚,你這糗蒼蠅也管不了唷,呵呵!
似乎這裡不是妳這半男不女的妖物發騷的地方。

116 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。