推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

朱古力廠QC/女工工作關系世系表

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 22:33 發表

我是話你心不在k房呀.羊羊
唉...冇計喇,要回SMS,有時佢仲要我打過去
雖然我回緊SMS,但係我個心都仲係K房裡面喎
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 22:36 發表

唉...冇計喇,要回SMS,有時佢仲要我打過去
雖然我回緊SMS,但係我個心都仲係K房裡面喎
再係咁玩到心不在焉,
你死定!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 22:41 發表

再係咁玩到心不在焉,
你死定!
就死喇....咁你幫幫我囉,搵返幾件我岩心水O既囡比我先得架,只憬得我幫你搵囡咁點得架
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 22:43 發表

就死喇....咁你幫幫我囉,搵返幾件我岩心水O既囡比我先得架,只憬得我幫你搵囡咁點得架
找女餓狼

惡少3號....參上  大家好!!!!

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 22:43 發表

包我身上啦!
我叫D狼介紹D好同事你識就OK!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 22:45 發表

找女餓狼
老實講,女餓狼我都有見過幾次,但係佢太狼喇,我呢種純情小羔羊怕頂佢唔順呀,但係我一直有搵第一次同七少玩,仲帶左去虎門果位囡囡架,只不過幾次都好似搵佢唔到喇
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 22:45 發表

找女餓狼
女餓狼??? 我都想搵wo 可唔可以幫我睇睇佢邊組邊號 thx

引用:
原帖由 惡魔少年3號 於 2007-9-3 22:49 發表

女餓狼??? 我都想搵wo 可唔可以幫我睇睇佢邊組邊號 thx
仆街仔,果晚比你害死喇,我比女攪你仲叫佢黎睇,佢即時喊呀
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 惡魔少年3號 於 2007-9-3 22:49 發表

k狼幫你抄咗牌啦.下次問佢攞

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 22:52 發表

駛Q咩,你咪真係要搵先,下次我見到佢即刻幫你捉住佢,好似我幫1號仔搵小乳咁囉
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 22:48 發表

老實講,女餓狼我都有見過幾次,但係佢太狼喇,我呢種純情小羔羊怕頂佢唔順呀,但係我一直有搵第一次同七少玩,仲帶左去虎門果位囡囡架,只不過幾次都好似搵佢唔到喇
點樣架,通常佢個d都係大波嚟.小趙微呀

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 22:55 發表

點樣架,通常佢個d都係大波嚟.小趙微呀
唔係同七少果個囡囡呀,係我第一次同七少玩果次果個呀,我記得佢叫"小燕",佢係同我一齊架
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 22:52 發表

你地真係照顧D細,
抵我地可以做FD

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 22:54 發表

駛Q咩,你咪真係要搵先,下次我見到佢即刻幫你捉住佢,好似我幫1號仔搵小乳咁囉
係咪玩野?
成日提我?
DIU係咪搏打?

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 23:01 發表

係咪玩野?
成日提我?
DIU係咪搏打?
我只係想話3號要搵女餓狼我可以幫佢搵JE...我都唔係有心提你....
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:

Hello
你真係揀佢,我下次叫佢直接入K房,"鯨"乾水等你,ok(因為我幫你抄左牌)

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 22:56 發表

唔係同七少果個囡囡呀,係我第一次同七少玩果次果個呀,我記得佢叫"小燕",佢係同我一齊架
可能回鄉耕田了.

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-9-3 23:04 發表

Hello
你真係揀佢,我下次叫佢直接入K房,"鯨"乾水等你,ok(因為我幫你抄左牌)
我都知佢係邊個,
個女工友其實真係唔錯!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 23:05 發表

可能回鄉耕田了.
耕咪耕,我都知我鄉下呢期好多"田"耕喎
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 惡魔少年3號 於 2007-9-3 22:46 發表
惡少3號....參上  大家好!!!!
3號仔終於浦頭,
其實我都攪唔清邊個係2,3!!!!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 23:09 發表

3號仔終於浦頭,
其實我都攪唔清邊個係2,3!!!!
你有冇攪錯,邊個2號同3號你都唔知,同我一樣自己帶外賣入場咪2號囉,另外最麻X煩果個咪3號囉,你叫佢做果D實唔做果個咪3號囉
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-9-3 23:04 發表

Hello
thx K狼 真幫到手 thx

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 23:11 發表

你有冇攪錯,邊個2號同3號你都唔知,同我一樣自己帶外賣入場咪2號囉,另外最麻X煩果個咪3號囉,你叫佢做果D實唔做果個咪3號囉
DIU..你話3號係葉X城大戰西門X雪果位咪得啦,
佢真係無乜漂運,
次次揀親D女都靜過修女!

引用:
原帖由 惡魔少年3號 於 2007-9-3 23:13 發表

thx K狼 真幫到手 thx
你係先好講呀,唔好下次又呢又路咁呀,"摔腳師傅"
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。