推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

朱古力廠QC/女工工作關系世系表

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-5 08:09 發表

他前幾年是噴出來了,現在是漏出來的
那個不是7 Siu,是12 Siu,如花殉情死後變鬼終於找到老了的12Siu,只見他老到屙尿漏湿鞋。

引用:
原帖由 Jester 於 2007-9-6 13:59 發表

那個不是7 Siu,是12 Siu,如花殉情死後變鬼終於找到老了的12Siu,只見他老到屙尿漏湿鞋。
吊,我以為上次鞋濕了無人知添!

真係好詳盡! 好野!

做清楚 d好呀..,詳盡 d,第日邊個有什麼愛滋、梅毒,都容易追查…

引用:
原帖由 木馬殺客 於 2007-9-6 16:59 發表
真係好詳盡! 好野!

做清楚 d好呀..,詳盡 d,第日邊個有什麼愛滋、梅毒,都容易追查…
問 BT 就差不多的了!你看!都是他去播種的。

嘩!!!!!!!!!

不用玩那様大吧..........

請高抬貴手.......

引用:
問 BT 就差不多的了!你看!都是他去播種的
噢....乜唔係你咩?

我多數番單的!所以種不外流。 BT 就不同了,他都是食頭抽的!

係都BT先有「非淋菌性尿道炎、 尖銳濕疣、皰疹、淋病、梅毒、生殖器念珠菌病、、陰虱病、股癬、疥瘡、滴蟲病、軟下疳、傳染性軟疣、腹股溝肉芽腫、腹股溝淋巴肉牙腫、愛滋病」等等、等等

鬼叫佢爭住做什麼培訓主任咩

想絕對唔會有!

得!

一係只有單一性伴侶同呢個單一性伴侶都是只有單一性伴侶!

一係就切有o左個咕咕 !

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-9-6 17:24 發表
係都BT先有「非淋菌性尿道炎、 尖銳濕疣、皰疹、淋病、梅毒、生殖器念珠菌病、、陰虱病、股癬、疥瘡、滴蟲病、軟下疳、傳染性軟疣、腹股溝肉芽腫、腹股溝淋巴肉牙腫、愛滋病」等等、等等

鬼叫佢爭住做什麼培 ...
我星期六重要見到他的,這麼毒的說話我唔敢講!!!

不是吧!!!還有病!!!暈!!!!

請不要找我.....我給你介紹另外的吧....
不好意思.....

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-6 17:29 發表

我星期六重要見到他的,這麼毒的說話我唔敢講!!!
、嘻

我睇佢唔到,我睇佢唔到

自搥

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-9-6 17:42 發表

、嘻

我睇佢唔到,我睇佢唔到

自搥
如果你真係睇佢唔到,佢就找到你的了!

引用:
原帖由 方主任 於 2007-9-6 09:33 發表
請不要找我.....我給你介紹另外的吧....
不好意思.....
方方???
有些失去是注定的,有些緣分是永遠不會有結果的~不要在失去時才懂得珍惜,回憶時才發現珍貴,遺忘時才感到心痛~

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-9-6 17:24 發表

鬼叫佢爭住做什麼培 ...
以上所有病,我已經好勤力咁傳播出去.希望大家笑納

come 兄,我們一定要見一次面,我已留番d好嘢比你

引用:
原帖由 木馬殺客 於 2007-9-6 17:16 發表

噢....乜唔係你咩?

係佢,不過近來七少的病毒不夠多,要儲住先.所以由我代勞幫他一把.哈哈哈.

引用:
原帖由 uf333 於 2007-9-6 18:17 發表
方方???
方方?

引用:
原帖由 Old_Chan 於 2007-9-6 21:12 發表

方方?
老陳,你上星期說有事解決了沒有.今星期六要出席啦

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-6 21:20 發表
老陳,你上星期說有事解決了沒有.今星期六要出席啦
OK,不見不散!

嘩,番屋企咁密?

其實,我估我點都有一兩個份的

估到一兩個,但未知其他見過否,呵呵
七少的post真係正

引用:
原帖由 ben7 於 2007-9-6 23:43 發表
嘩,番屋企咁密?

其實,我估我點都有一兩個份的

估到一兩個,但未知其他見過否,呵呵
七少的post真係正
真係正?噤,點解這麼久不見你?

老陳,為什麼最老資格的師兄,變了新手

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-6 20:33 發表

以上所有病,我已經好勤力咁傳播出去.希望大家笑納

come 兄,我們一定要見一次面,我已留番d好嘢比你
C 兄 禁慘呀!搵鬼同你去拍跳!!!!

回復 #197 sexslave 的帖子

BT 是最好的玩拍檔!人又不計較,又會攪氣氛!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-13 00:19 發表
BT 是最好的玩拍檔!人又不計較,又會攪氣氛!
拍檔唔等同拍跳.
拍跳=賽馬 !!!

相關搜索目錄: 賽馬

小弟唔知朱古力廠即係.........?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。