推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

朱古力廠QC/女工工作關系世系表

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-4 12:02 發表

但我玩過山車連累唔到人喎...七少!
你去完玩過山車回來唔飲呢!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-4 12:03 發表

你去完玩過山車回來唔飲呢!
我有飲呀...
你問下bt先!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-4 12:55 發表

我有飲呀...
你問下bt先!
不是"你 honey"叫你唔好飲,免得和她說不夠十句話!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-4 13:22 發表

係做唔夠十吓呀

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-4 13:22 發表

但都有飲喎!!!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-4 13:35 發表

係做唔夠十吓呀
你條死仔包!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-3 13:04 發表
我做這個世系表是有三個意圖的,
第一,讓各師兄知道那位師兄是自己兄弟;
第二,表現那一位師兄應該拿勤工獎;
第三,那一位女工拿最受QC歡迎獎;
第四,那一位師兄拿最佳"伯樂"獎;
最後,讓那些 ...
我都好想參加您們在朱古力廠的聚會呀.
淫賤大衛

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-4 13:43 發表

你條死仔包!
"死仔包"?死仔重打埋包就是 Mummy 喇!木乃伊是沒有內臟的,怪不得他心不在焉哪!?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-4 15:02 發表

"死仔包"?死仔重打埋包就是 Mummy 喇!木乃伊是沒有內臟的,怪不得他心不在焉哪!?
你話邊個心不在焉先?

嘩嘩有冇咁多頭抽呀
係你地個QC團嘅頭抽芝系庥
神州綻放嬌媚
    狂牛長醉溫柔鄉

引用:
原帖由 牛仔 於 2007-9-4 18:04 發表

嘩嘩有冇咁多頭抽呀
係你地個QC團奰Y抽芝系庥
當然是我所知道的QC的喇!不然,只有幫她開處的男友/狼狗才食頭抽喇!

引用:
原帖由 我愛Christy 於 2007-9-4 14:57 發表

我都好想參加您們在朱古力廠的聚會呀.
來者何人?

正職做GA定PT ?

講笑咋

來到風月版重唔拎D珍藏(包膠就得,唔好拎條野出o黎呀)比大家會分享下,

等大家睇下你係咪已經「無藥可救」先

唉!睇見各位ching嘅交流,攪到我依個老餅都想join埋一份,我平時2-3個月先跟班fan去一去cp,ca先去個一次咁大把,睇見你地咁開心,我都好想跟埋去朱古力廠,但驚試過之後好玩到唔識返屋企就大穫。

回復 #163 pkhkg 的帖子

我們很多都是Old Cake 啊!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 13:33 發表

好啦,因拿了伯樂"獎帶頭幾開心和刺激吓七少這版的收視率.小弟貼張潮吹相給大家鼓勵鼓勵
是喜歡跳床那個高大爆炸頭嗎?

引用:
原帖由 Jester 於 2007-9-5 00:37 發表

是喜歡跳床那個高大爆炸頭嗎?
還是"叫床"那個"艷艷"?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-5 00:39 發表

還是"叫床"那個"艷艷"?
兩個都不是.是在連湖的助理呀

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-5 01:02 發表

兩個都不是.是在連湖的助理呀
喺朱古力邊個會喷水唔該介紹吓!

引用:
原帖由 Jester 於 2007-9-5 10:57 發表

喺朱古力邊個會喷水唔該介紹吓!
有呀,傘兄之前個小哨牙妹.他說她在熱身的時候下面
的忘情水已濕到底褲.應該可以噴水.

我都會啊!我時時都把啤酒從口中噴出來的啊!

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-5 03:06 發表

有呀,傘兄之前個小哨牙妹.他說她在熱身的時候下面
的忘情水已濕到底褲.應該可以噴水.
唔該,不過細哨唔喺好啱,怕佢頂我嘴,我喜歡車輪嘛
補充:會噴水的還有7SIU

引用:
原帖由 Jester 於 2007-9-5 11:23 發表

唔該,不過細哨唔鬖n琚A怕佢頂我嘴,我喜歡車輪嘛
我自己報左案喇!

引用:
原帖由 Jester 於 2007-9-5 11:23 發表

唔該,不過細哨唔喺好啱,怕佢頂我嘴,我喜歡車輪嘛
他前幾年是噴出來了,現在是漏出來的

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-3 13:04 發表
我做這個世系表是有三個意圖的,
第一,讓各師兄知道那位師兄是自己兄弟;
第二,表現那一位師兄應該拿勤工獎;
第三,那一位女工拿最受QC歡迎獎;
第四,那一位師兄拿最佳"伯樂"獎;
最後,讓那些 ...
文件呢?

引用:
原帖由 Dalook 於 2007-9-6 12:08 發表

文件呢?
Brother, you don't even bother to scroll down a bit ?

If so, you better give up la.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。