推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

朱古力廠QC/女工工作關系世系表

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-13 00:19 發表
BT 是最好的玩拍檔!人又不計較,又會攪氣氛!
同意 ! 雖然未見過真身但絕對相信BT兄是胸襟廣闊的人

小弟祇是胡言亂語,抵打

大家不要再說BT兄了

引用:
原帖由 sexslave 於 2007-9-13 00:53 發表

拍檔唔等同拍跳.
拍跳=賽馬 !!!
拍檔=甲份俾錢和玩
拍跳 = 3P, 4P,混P

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-9-6 17:24 發表
BT.... 單一性伴侶同呢個單一性伴侶都是只有單一性伴侶
單一性伴侶
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-9-14 07:20 發表

單一次性伴侶
用完即棄

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-6 16:28 發表

真係正?噤,點解這麼久不見你?

老陳,為什麼最老資格的師兄,變了新手?
最近休魚心情,所以唔係咁勤力去做QC囉。
再加上去左次市集,咁又少左一次機會。
你見我星期六都咁得閒係到睇post就知啦,七少,嘻嘻

老陳係好資深既朋友,但係呢邊才剛註冊,所以
唔知可唔可以請求其版主加番佢少少分。嘻

無番廠幾星期,唔知有無現新女工番工呢

引用:
原帖由 ben7 於 2007-9-15 12:22 發表

最近休魚心情,所以唔係咁勤力去做QC囉。
再加上去左次市集,咁又少左一次機會。
你見我星期六都咁得閒係到睇post就知啦,七少,嘻嘻

老陳係好資深既朋友,但係呢邊才剛註冊,所以
唔知可唔 ...
最近有2個幾好的:

A 級張柏芝 和 醫神嫂

我自己都未上,但聽雙飛男和縮骨傘都話又好小(窄)又好水!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-17 13:07 發表

最近有2個幾好的:

死啦...成日都唔知你地講緊邊個打邊個添...

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-17 15:32 發表

死啦...成日都唔知你地講緊邊個打邊個添...
你梗係嘜九都唔知,你淨係知小雨係邊個

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-17 15:37 發表

你梗係嘜九都唔知,你淨係知小雨係邊個
又唔駛咁講野既 ~~~ 雖然昨晚累你輸左場貝迪斯,
下次見到面自隊一支先囉!!!
你地成日用咩D代號我都唔明,
好似我地簡簡單單用條女叫C.朗咪幾好,
即係最好波果件......

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-17 15:44 發表

又唔駛咁講野既 ~~~ 雖然昨晚累你輸左場貝迪斯,
下次見到面自隊一支先囉!!!
你地成日用咩D代號我都唔明,
好似我地簡簡單單用條女叫C.朗咪幾好,
即係最好波果件......
咁如果醜樣的,就叫"列高巴"啦

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-17 15:49 發表

咁如果醜樣的,就叫"列高巴"啦
GOOD IDEA
你知唔知我講邊個係C.朗先?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-17 13:07 發表

最近有2個幾好的:

吃邊個先好呢   

引用:

最近有2個幾好的:

醫神嫂
最慘佢頭髮硬到死好鬼吉人,最過隱系睇住佢搖骰子,有另外兩個頭都一齊搖!

引用:
原帖由 hkdoctor 於 2007-9-17 16:35 發表

醫神嫂
最慘佢頭髮硬到死好鬼吉人,最過隱系睇住佢搖骰子,有另外兩個頭都一齊搖!
佢波不是很大,但條腰好細,所以一個對比就很正了!相頭真係八成似"醫神嫂的!

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-9-17 16:30 發表

吃邊個先好呢   
海兄,醫神嫂 你上次打快槍咪食咗囉

引用:
原帖由 hkdoctor 於 2007-9-17 16:35 發表

醫神嫂
Doctor,你上次叫咗又唔食,真唗料

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-17 16:43 發表

佢波不是很大,但條腰好細,所以一個對比就很正了!相頭真係八成似"醫神嫂的!
佢波吾系圓大,但系長和脤大那類,那次佢穿寬鬆便服,特登露出波gap,睇到高佬座佢對邊,眼定定睇佢搖骰子!!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-17 16:48 發表

Doctor,你上次叫咗又唔食,真唗料
上次食趙尾幾Q重行連花山,重邊有精神再食!

點知後來再找佢幾次都電吾到佢,我留了很多女電話,吾知邊個系邊個添!

我 list 有3個西安妹,吾知邊個系佢?嘻嘻...印象中,好佢似叫sam 歌名 念奴嬌!

剛過星期先找佢過檔前跟媽咪幫我找佢!佢吾洗試台,晚晚有人book!

引用:
原帖由 hkdoctor 於 2007-9-17 17:01 發表

上次食趙尾幾Q重行連花山,重邊有精神再食!

點知後來再找佢幾次都電吾到佢,我留了很多女電話,吾知邊個系邊個添!

我 list 有3個西安妹,吾知邊個系佢?嘻嘻...印象中,好佢似叫sam 歌名 念奴嬌!

...
個晚有無食到姨媽女呀

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-17 17:07 發表

個晚有無食到姨媽女呀
當然無啦!撞紅好黑仔,現在未撞都黑黑地!

果晚去晚飯桑拿,好鬼多人,重好多西方人,

聽聞紅牌,做八個客,厲害!

我選個17歲桑拿妹 fresh....但service 一般,結賑370

睡覺到中午,睡醒見到阿foc 肥仔果firiend 醉酒王子,帶佢特色洗足,
但改玩全身推油,女女都好索,個個大波!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-17 16:48 發表

Doctor,你上次叫髐S唔食,真唗料
Hi, Who is Doctor ?  

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-17 16:45 發表

海兄,醫神嫂 你上次打快槍咪食咗囉
噢 就是她。。反應很好。可以反吃的
阿柏芝是否我也見過的呢。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-17 17:35 發表

Hi, Who is Doctor ?  
問你有關豪門野果條四眼佬囉!

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-9-17 17:38 發表

噢 就是她。。反應很好。可以反吃的
阿柏芝是否我也見過的呢。。
好似,你未見過

引用:
原帖由 hkdoctor 於 2007-9-17 17:41 發表

問你有關豪門野果條四眼佬囉!
太多師兄問我了,記不起!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。