推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

誠邀各兄弟透過集合力量推介銅銅,並以公平公正報告推旺尖沙咀發利大廈

引用:
原帖由 iamaomhk 於 2008-1-28 18:00 發表
Today afternoon, I went to 603. My target is to visit 603B Rainbos,  as from the photo of Website, seem she is good body and skin. However she was occupied. Therefore, I rang the bell of Tung Tung. ...
謝謝你的報告,不過可否寫詳細一些?
至於你對銅銅的看法,各花入各眼! Right? 但會建議你試試做一次入幕之賓,感受應會不同. 而如果你喜歡按摩,銅銅更是首選.

Any way, thank you for your try and report! When will you try all others of Lane 03?

引用:
原帖由 iamaomhk 於 2008-1-28 18:00 發表
Today afternoon, I went to 603. My target is to visit 603B Rainbos,  as from the photo of Website, seem she is good body and skin. However she was occupied. Therefore, I rang the bell of Tung Tung. ...
You did arouse my interest for 603B (Rainbow) and F (Suki)............. Thanks for your sharing.

引用:
Today afternoon, I went to 603. My target is to visit 603B Rainbos,  as from ..
Any report?

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-1-28 14:08 發表

謝謝你的報告,不過可否寫詳細一些?
至於你對銅銅的看法,各花入各眼! Right? 但會建議你試試做一次入幕之賓,感受應會不同. 而如果你喜歡按摩,銅銅更 ...
Johnny兄, 如果小弟淨係做按摩加BM, 銅銅受唔受小弟玩呢? 收幾多呢?

小弟特enjoy按摩, 見你大力推介, 好想一試, 但年來身體差, 已不做全套, 所以唔知好不好去幫襯.

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-1-29 22:39 發表

Johnny兄, 如果小弟淨係做按摩加BM, 銅銅受唔受小弟玩呢? 收幾多呢?

小弟特enjoy按摩, 見你大力推介, 好想一試, 但年來身體差, 已不做全套, 所以唔知好不好去幫襯.
照我了解,銅銅歡迎剩做按摩. 價錢請自己問她.

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-1-29 22:39 發表

You won't regret as Tung's skill is really up to standard.

新年將至, 銅銅致電,表示會放假渡歲至初六才開工! 又要望穿秋水了!

咁我周身啲酸軟疼痛點算呀!!! 仲有,我咪有成十一日見唔到個靚女!!!

點解我哋要放假呀!!!

話時話,各位兄弟又如何過<無囡>嘅新年呢?

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-2-2 18:18 發表
新年將至, 銅銅致電,表示會放假渡歲至初六才開工! 又要望穿秋水了!

咁我周身啲酸軟疼痛點算呀!!! 仲有,我咪有成十一日見唔到個靚女!!!

點解我哋要放假呀!!!

話時 ...
"囡 去囡還在"............... 唔会寂寞嘅!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-2-4 14:19 發表

"囡 去囡還在"............... 唔会寂寞嘅!
今天只是年三十喳!  幾時先至到初六!!!

話時話,各兄弟知唔知發利其他囡囡係新年期間有邊啲會繼續返工?

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-2-6 07:54 發表

今天只是年三十喳!  幾時先至到初六!!!

話時話,各兄弟知唔知發利其他囡囡係新年期間有邊啲會繼續返工?

唔好抱太大希望................ 客量肯定減少, 又点会有女女開工呢?!

好嘢! 終於快到初六,明天又可以到銅銅那裡做按摩了!

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-2-11 23:35 發表
好嘢! 終於快到初六,明天又可以到銅銅那裡做按摩了!
johnny gor,

Kung Hei Fat Choy and wish you all best luck in the year of RAT.

今日一到約定時間,即到銅銅那裡享受按摩之樂.

由於有暖爐,加上靚女窩心的一些關心說話,已經令我溫暖無比.

銅銅的按摩一直都夠力夠到位,而推油部份若我定力差些也即時走火! 今天卻另有奇遇;事緣C房囡囡正在開大,叫聲竟透窗而至. 雖然該大乳囡囡並非MCOT,但此情此境亦令人心情一盪. 銅銅和我即時一笑.

眼見銅銅面紅,我即時亦把她抱往床....當時的刺激現在仍回味無窮! 實情是現在大細Johnny都在流口水!!!

一於養足精神遲些再去搵靚女dum骨! 當然還會去03巷其他囡囡那處狩獵!

各位兄弟的收穫又如何?:bird:

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-2-13 00:10 發表
今日一到約定時間,即到銅銅那裡享受按摩之樂.

由於有暖爐,加上靚女窩心的一些關心說話,已經令我溫暖無比.

銅銅的按摩一直都夠力夠到位,而推油部份若我定力差些也即時走火:lo ...
年初五去過发利......... 囡囡都賣個滿堂紅! 最后試了 5/F 的 Ada (?).............. 一般服务和感覺, 但收 $500 ML 及 $600 whole package.........

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-2-13 09:45 發表
年初五去過发利......... 囡囡都賣個滿堂紅! 最后試了 5/F 的 Ada (?).............. 一般服务和感覺, 但收 $500 ML 及 $600 whole package.........
Everything is getting expensive.

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-2-13 22:00 發表

Everything is getting expensive.
Yes and no...............

I think she charged exceptionally high. For the others, from the ad, they all are the sa,e as last year.

早前曾試03 B Rainbow, 樣及身材不錯! 但只是做60分鐘BM全套而收費600較貴! 為各兄弟花費一次及試新菜仍算OK,但不會再翻吃!

然而,亦更令我喜歡到心頭好孖寶的銅銅和阿May那裡!

阿May的超級床技,騎巧,鯉魚咀及細心,令人有和相戀多年的正斗人妻偷情的感覺!當場似要大戰數百回合才心息!

而銅銅90分鐘超班夠力到位的按摩,動人的叫聲及動情後的媚態浪貌,加上平時細膩而真誠的關心,令人有<蛇王>同自己個sweet sweet女友開房大戰的感覺!簡直想溫馨時間能夠凝結不動!

遲些會再試餘下的03巷囡囡. 但若有其他兄弟已試菜,煩請報告! 當然更想有其他兄弟寫有關銅銅及阿 May的報告. (阿May的報告煩請寫往烏蠅兄那邊!)

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-2-18 23:26 發表
早前曾試03 B Rainbow, 樣及身材不錯! 但只是做60分鐘BM全套而收費600較貴! 為各兄弟花費一次及試新菜仍算OK,但不會再翻吃!

然而,亦更令我喜歡到心頭好孖寶的銅銅和阿May那 ...
I look forward to reading your "Complete Guide to Girls in Fat Lee:.................!

今日上發利Tung Tung is busy, 603A 小雪 available, 價錢345, 大波, 樣ok, 有兄弟試過嗎?

我在睇這條thread 之後幫襯過銅銅. 老實講, 我覺得銅銅有d overrated.  佢的確算樣靚身材正, 但服務很一般(我只試過ML, 冇試massage). 不過齋ML來講佢比同大廈d囡囡平($400 per Q).

反而在603F的囡囡(好似叫Suki), 我認為佢服務態度都熱情程度都比銅銅更好, 而樣同身材都good. 值得一試.

I hope people here won't flame me.  I'm just expressing my own feelings and do not intend to bad-mouth anyone.

引用:
原帖由 tx 於 2008-2-21 14:25 發表
我在睇這條thread 之後幫襯過銅銅. 老實講, 我覺得銅銅有d overrated.  佢的確算樣靚身材正, 但服務很一般(我只試過ML, 冇試massage). 不過齋ML來講佢比同大廈d囡囡平($400 per Q).

反而在603F的囡囡(好似叫Su ...
其實各花入各眼,tx兄肯寫報告絕對比較一些只看不報告的朋友積極.只要有多些兄弟去發利搵囡, 各囡囡生意好自然會更醒神. 而發利若如一年前般興旺, 自然有更多囡囡租房, 我哋一班咸虫自然更happy!  所以支持各位到發利搵囡同寫報告.

如果大家看過我的報告,應記得我曾在Suki仍於5 樓時已搵過她. 我同意她在ML及BJ的做法較積極,而她的身材也不錯. 但就Suki在沖涼後<很自然>即用KY一事,令我要對她大大扣分! 其實後生女學壞師,或不能投入,多採用KY,一般我都不會翻吃! 但我在Suki轉到6 樓時仍一試. 結果仍一樣 ... ML及BJ態度好,亦肯試LUM客,但我個人實在無法接受和一團KY做愛!!!

銅銅的按摩功夫一流,手力亦絕對足夠. 在一直以來的傾談,明顯她亦以此自豪. 我覺得銅銅仍年青,人靚身材好及有自信,且明顯稍有學識,此類高質骨女一般不會像那些專職鳳姐搏殺ML(甚至五味齊出).
各兄弟各有所好,我反比較銅銅此類較內斂但又<外冷內熱>的囡囡. 事實上, 一如我多次提及,銅銅若動情後媚態畢現,少點定力都即時投降!  此外,我更喜歡和銅銅躺在床上細語的深情一刻!

但若論床上功夫,ML態度,自然仍以佐敦阿May最正. 而她動情後的鯉魚咀吸吮能力著實太正!! (銅銅就是缺乏此種經驗,甚至天份.)

歡迎多些人寫報告, 此亦是我開此壇的目的!!! 各兄弟努力!!!

上幾個星期睇完johnny的report, 諗住去揾銅銅, 點知佢工作中...
行落幾層行吓, 最後試咗3樓小喬.
服務及態度好好, 好好feel, 大可一試

仲有, johnny你地成日講阿may, 可否pm contact給我?
因為...我都想試

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。