推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[已解決] 一百零九號尋芳錄之四: 十一樓常餐及濃縮餐服務

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-28 13:46 發表

唔該!我下次就係想試你提的第一個.
三毛都係我o既"他劇"呀
不過聽講過兩日仲有兩件新囡,
"易發"同"爸爸",
其中"爸爸"仲話有老尖質數o忝!

我尋日走o個陣時見到事頭婆拎o左o的制服出o黎
係『傭人服』,仲要係上面bra top款,下面超短裙
仲要叫o左個囡囡試著,非常sexy
唔知遲D會唔會叫晒全部囡囡都o甘著呢

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-9-28 18:22 發表
我尋日走o個陣時見到事頭婆拎o左o的制服出o黎
係『傭人服』,仲要係上面bra top款,下面超短裙
仲要叫o左個囡囡試著,非常sexy
唔知遲D會唔會叫晒全部囡囡都o甘著呢
唉, 你同我都係又要落多幾次囉.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-29 01:20 發表

唉, 你同我都係又要落多幾次囉.
順帶一講,我都冇去呢個場兩三年
事頭婆仲竟然認得我,厲害!

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-9-29 20:41 發表

順帶一講,我都冇去呢個場兩三年
事頭婆仲竟然認得我,厲害!
天使藍兄 ﹕唔知這間場可唔可以用作你賀壽地點的其中之一間呢 ????

如果可以的話,就可以讓 ~歡~ 這位小師弟紀低一吓 !!!!

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-9-30 20:21 發表

天使藍兄 ﹕唔知這間場可唔可以用作你賀壽地點的其中之一間呢 ????

如果可以的話,就可以讓 ~歡~ 這位小師弟紀低一吓 !!!!

:l ...
我冇咩所謂呀,有得玩就得o架啦。

尼間趕人入房,埋單,不宜交誼用.

今期油黃都有$50 qpon, 如果照計的話第一次都係498.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-1 07:11 發表
今期油黃都有$50 qpon, 如果照計的話第一次都係498.
o下?有D o甘o既事?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-1 07:09 發表
尼間趕人入房,埋單,不宜交誼用.
o甘貓兄有咩好提議?
銀記?!

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-10-1 03:16 發表

o甘貓兄有咩好提議?
銀記?!
今次輪到你做壽星仔,小魚仔冇得食生日大餐會唔會冇咁高興嫁 ????

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-10-1 17:13 發表

今次輪到你做壽星仔,小魚仔冇得食生日大餐會唔會冇咁高興嫁 ????

話時話, 尋日係 S S 聽到人講 S S有某囡囡同客偷.................造.

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-10-1 11:16 發表

o甘貓兄有咩好提議?
銀記?!
求其一百零九號四樓可以了.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-1 10:38 發表

四樓嗰間咩嚟嫁 ????

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-10-1 18:43 發表

四樓黧‵褻 ????

Ferroro   囉.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-1 18:38 發表

o甘家陣4/F同9/F係唔係一家親呀?
D no.又點分呀?

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-10-2 08:05 發表

o甘家陣4/F同9/F係唔係一家親呀?
D no.又點分呀?
Bingo...
Same numbers, but a few bgs work on 4/F more often.

引用:
原帖由 newkid 於 2007-10-2 09:58 發表

You have heard of that or even tried that?

引用:
原帖由 newkid 於 2007-10-2 17:37 發表
oh, sorry,

It was not me. (but i want to be).
So it was your friend/acquaintance who did the big thing in S S?

bro 天使藍, awaiting your report on your second visit to this sauna and your update on pricing.

Hope that it will be available by the middle of the night, when your dear wife is asleep.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-2 23:06 發表
bro 天使藍, awaiting your report on your second visit to this sauna and your update on pricing.

Hope that it will be available by the middle of the night, when your dear wife is aslee ...
o甘快就"吹"我?!
我未得閒住,要聽日先寫呀!

今日試o左"三毛",
囡囡返中更(大約1530)
越南混中國,相頭順眼少甜,
後生(約25左右),有身型(估計34~5C),
但係有少肥,不個條腿就好slim,
皮膚都ok滑,細細粒、容易食!
冇得車但係可以撩妹妹,
妹妹水頭充足,叫聲嬌嗲。
骨技就一般,踩上o黎都唔覺有重量,
連毛鑑屎都係得o個100lb,有待改進。

我今日唔係做快餐(濃縮餐),
而係做返常餐,
$648粒半鍾(不過照常超時10~15分鐘),
比起快餐$548做50分鐘更覺化算,
埋單有coupon照減$50,
大家點揀識隨尊便,
不過計我話:
囡囡好o岩心水 - 做常餐,
囡囡都覺OK - 做快餐
囡囡唔o岩心水 - 梗係彈鐘換過件啦!

囡囡J1: 毛毛

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-10-3 03:46 發表
今日試o左"三毛",
囡囡返中更(大約1530)
越南混中國,相頭順眼少甜,
後生(約25左右),有身型(估計34~5C),
但係有少肥,不個條腿就好slim,
皮膚都ok滑,細細粒、容易食!
冇得車但係可以撩妹妹 ...
Thanks for your report.

Again if you don't mind, let me include this bg in my collection at 一百零九號, with the code number 囡囡J1: 毛毛.
And I call her 毛毛 to distinguish her from 三毛 on 9/F.

Then the other 實發 you tried is coded 囡囡I1.

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-10-3 03:58 發表
我今日唔係做快餐(濃縮餐),
而係做返常餐,
$648粒半鍾(不過照常超時10~15分鐘),
比起快餐$548做50分鐘更覺化算,
埋單有coupon照減$50,
大家點揀識隨尊便,
不過計我話:
囡囡好o岩心水 - 做常餐,
囡 ...
Good analysis!!
So if you have a regular (not condensed or quick) meal, and pay with a $50 qpon,you still pay no more than 600.
I think 11/F has this dual pricing consciously to compete with 3/F and 4/F(or 9/F).
3/F price is $568 (regular hours) for a regular meal, while 4/F and 9/F prices are no more than 600 for a regular meal.
3/F does not have particularly good quality bg in my opinion, and 11/F offers the flexibility of a 'quick meal' of comparable (or even lower in the case of 498) prices to 3/F. 11/F as we can see does have some young bgs.
Good trick to attract customers on the part of 11/F.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。