推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[已解決] 一百零九號尋芳錄之四: 十一樓常餐及濃縮餐服務

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-11-6 02:20 發表
冇持靚生驕,態度一流
就是尼樣勁抵讚.

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-11-6 02:33 發表

個人覺得佢有d似黃雨詩(黃霑個女)mix黃從希(黃偉個女)
        ...
我就係講唔出鰡q希加邊個,
尼個黃雨詩係個混合體中好有「拉分」作用.

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-11-6 00:51 發表

晏少少出,唔好吹我。
你如果過埋今日都唔出, 就真係會催你啦.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-6 06:07 發表

你如果過埋今日都唔出, 就真係會催你啦.
嘩!大佬大!
你睇睇我 report D時間,
我真係犠牲D瞓覺時間o黎寫o架!

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-11-7 02:36 發表

嘩!大佬大!
你睇睇我 report D時間,
我真係犠牲D堐戛伅︽黎寫o架!
鍚翻.

我尋日又去了.

囡囡W1: 十一樓的Doremi

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-11-6 00:54 發表

我知我知!
叫佢做11樓的Doremi, 以別9/F的Doremi.

係後生o靚妹型,
竹筍波唔錯,但較矮.
樣亦可愛, 不時伸舌鬼臉.
錫我時唔知係米我已搞得她興奮,
一路錫一路急呼氣, 令我有點分心.
(佢offered 冰火, 但我話唔使了),
吹得唔錯, 啐我朗朗初頭亦好
但點知心急咬到我袋皮.
所以因係o靚妹可愛加上對波值得一試,
但性技需稍再磨練以致更流暢.

天兄, 聽聞以前6仔遲D會返來,
並且瘦左,
如真的話, 我會試試.

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-11-6 02:35 發表

o個陣你叫我試佢,
但係佢走o左,
估唔到而家可以試番,
果然無介紹錯o番!
真係唔錯呢!!!!!
係差在唔夠力, 唔係就 very good 囉!!!!!

貓兄 -- 此囡囡係咪你鍾意嗰隻先????(我成日覺得你係鍾意呢類型)

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-7 10:06 發表
並且瘦左,
如真的話, 我會試試.

如果以前個 21 都翻黎就好啦!
因為好懷念佢--------------------

-------------------------------------

----------------------  手骨 呀!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 andyandy918 於 2007-11-7 17:07 發表

真係唔錯呢!!!!!
係差在唔夠力, 唔係就 very good 囉!!!!!

貓兄 -- 此囡囡係咪你鍾意鶧戎????(我成日覺得你係鍾意呢類型)
鐘意~~~

引用:
原帖由 andyandy918 於 2007-11-7 17:10 發表

如果以前個 21 都翻黎就好啦!
因為好懷念佢--------------------

-------------------------------------

----------------------  手骨 呀!!!!!!!!!!!!!!!
21...

引用:
並且瘦左,
如真的話, 我會試試.

我都收到風,
o個時佢20、21歲,
家陣應該係23、24歲,
正正成熟期呢,
唔過唔知會係咩no.呢?

貓兄雪中送碳

昨天原本計劃同一朋友去cp玩兩日,但好境不常張回鄉卡被老虎沒收,唯有留港消費,幸好有貓兄介紹好地方出火同住宿當日最後一站已是零晨12:30就去貓兄介紹的11/F,之前貓兄提醒我不要太夜去因為沒有筍盤,但當日時間上有難度所以未能品嚐貓兄所提供歞迸umber,我試!@#係新女相頭過得去,皮膚白淨,車頭燈吸手型,part1OK肯主動同我踩背,又推油背攪到成個起晒沙真係好多骨火,時間過得特別快頭鐘已過係時侯part2先來R Pat Pat同R荔枝手法不是太高超但舒服,轉身啜乳頭同品蕭都可以啦埋牙先來女上男下但騎功有待改善,再轉兩三招就爆發了,一齊食時後煙夠鐘囡囡送我去休息室
!@#有兩個特徵,就係當你同佢做愛出洢嶆o會要求吾好噤快把周周拉出來同身體有揪搐,(吾知係吾係怕會洩氣)還有她很喜歡聽歌
我朋友試!(  OK
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +60 原創內容 2007-11-9 05:35
  • 白貓兒 威望 +60 原創內容 2007-11-9 05:35
點都係肉  好過自瀆

值得一讚

金毛仔同Locker的服務太度係值得鼓掌,雖然硬件吾係太好但都盡最大努力去做
例如:我地想睡覺但它的按摩H實在太細張兩鐵合併一齊同加一張矮床給你選擇,這樣親切的太度尤如五星級的家THE QUALITY OF LIFE
點都係肉  好過自瀆

好吸引啊~~~
硬件同sir飛士都咁親切的話......
我就黎忍唔住啦~~~

我係第一次去併非熟客都有如此待遇所以才值得一提,小弟併非買講告,所有去過的網友都應該知道下次晏晝去試其他囡囡先致出報告同大家分享
本帖最近評分記錄
  • F/Ry 體力 +20 我很贊同 2007-11-8 17:02
  • F/Ry 威望 +20 我很贊同 2007-11-8 17:02
點都係肉  好過自瀆

多謝 Joe Joe report,
引用:
並且瘦左,
如真的話, 我會試試.
貓貓,  呢個囡仔睇落都唔錯喎~~
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

Thanks, bro joe, I am busy, will return later!

引用:
原帖由 joeyip 於 2007-11-8 12:35 發表
金毛仔同Locker的服務太度係值得鼓掌,雖然硬件吾係太好但都盡最大努力去做
例如:我地想睡覺但它的按摩H實在太細張兩鐵合併一齊同加一張矮床給你選擇,這樣親切的太度尤如五星級的家THE QU ...
我做果個係(仔呀!!!!!!
都OK嫁............
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 F/Ry 於 2007-11-8 17:01 發表

下次要早D去試o下貓兄提供的號碼............
最緊要開心!!!

thanks for sharing

引用:
原帖由 joeyip 於 2007-11-8 12:35 發表
例如:我地想睡覺但它的按摩H實在太細張兩鐵合併一齊同加一張矮床給你選擇,這樣親切的太度尤如五星級的家THE QU ...
謝謝報告,
你是在十一樓定十樓睡?

引用:
原帖由 F/Ry 於 2007-11-8 17:01 發表

可唔可以講得詳細D呀?

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2007-11-8 14:08 發表
多謝 Joe Joe report,

貓貓,  呢個囡仔睇落都唔錯喎~~
佢如果反尼我單聲你.

囡囡W1: 十一樓的Doremi

引用:
原帖由 joeyip 於 2007-11-8 12:19 發表
R Pat Pat同R荔枝手法不是太高超但舒服,轉身啜乳頭同品蕭都可以啦埋牙先來女上男下但騎功有待改善
同意!可參看我post#133, 及下邊天使藍兄post#175, 177.

另外, 歡~弟的Doremi報告:

http://forum.timway.com/f/thread-151483-1-1.html

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。