推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[已解決] 一百零九號尋芳錄之四: 十一樓常餐及濃縮餐服務

嘩!
好似幾好咁喎!!

不過係引我唔到既~~~~
我係唔會按11字樓既~~~
呵呵呵呵~~~

引用:
原帖由 Jeanne 於 2007-10-30 10:01 發表
嘩!
好似幾好咁喎!!

不過係引我唔到既~~~~
我係唔會按11字樓既~~~
呵呵呵呵~~~
果頭又話唔沉.

嘩哈哈!!
沉唔沉都冇所謂啦!!

我開始沉又得唔沉又得~~~~~(即早期思覺失調症.....)
因為我有將各巴打的經驗教誨記在腦中!!
再加上諗深一層, 我沒能力, 沒環境, 沒背景, 沒因素能與她一起, (如果我是有錢佬就唔使煩啦, 幾好呀..........唉!)
所以都是珍惜每次見面的機會好過吧了~~~~~

(但我最近都找了她好多次........)

引用:
原帖由 Jeanne 於 2007-10-30 10:36 發表
嘩哈哈!!
沉唔沉都冇所謂啦!!

我開始沉又得唔沉又得~~~~~(即早期思覺失調症.....)
因為我有將各巴打的經驗教誨記在腦中!!
再弁嶸鉬P她一起, (如果我是有錢佬就唔使煩啦, 幾好呀..........唉!)
所以 ...
我真係要講個『服』字咯!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-30 08:50 發表

輪到我又再次出翻個報告,
今次做的是日更菲菲,
佢就係post #54 裹正中間那位囡囡.
佢細粒, 但無相所顯示那麼「挺峰」,
可能係bra或者自已挺胸的效果.
亦無相所示咁白淨.
佢都好放好好反應, 狂 ...
我都見D客多數都冇袍著,
但係唔知點解我多數都有得著,
我都覺得有D奇怪!

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-10-31 03:42 發表

我都見D客多數都冇袍著,
但係唔知點解我多數都有得著,
我都覺得有D奇怪!
可能認得你係以前熟客,
而袍其實放係側面一格可要求取.

囡囡U1: 碌仔

今次試經理介紹過的日更碌仔,去到知道是陀地, 突一突驚陀地招呼麻麻.入房見碌仔細粒,樣算靚,甜甜笑容,白靜過菲菲.一開始就攬住我,同我傾計,傾傾下仲倚牆車起來添,估唔到尼個陀地咁自動波. 又係條公式:先搞後dup/完事talk. 碌仔比菲菲仲要放,自動TEO, 大家車住擁抱良久才再上床. 佢也敏感好反應多水, 有少少洗下車底, bj是多角度環保式, 吹左我好耐, 甚至又擰轉pat pat 向我住我面-------69(好似燊田87咁), 到進入後她騎功一般,主要先由我向上頂,再掛鼓, 再抱起佢放落床, 由於她之前吹得我耐令我敏感,最後這個男上姿勢我好快KO了.
完事後有送我濕紙巾,我地事後talk, 免dup, 佢同我講起她有friend在尖咀做usb, 亞視某男藝員是這usb bg 的客的趣事,夠鐘再傾多5分鐘才分手.
碌仔既有外省bg 的激放, 亦是地道陀地傾計爽.可能因她曾居於外國,性事表現豪放. 不過亦是典型的: 陀地無乜波.
做著碌仔這位招得的技師,即使我尋日已去過燊田,今日去貨尚算暢順,不用食偉哥.

今次locker招呼我時, 有給我袍穿,雖然我又係無主動要求.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-1 16:15 發表
今次試經理介紹過的日更碌仔,去到知道是陀地, 突一突驚陀地招呼麻麻.入房見碌仔細粒,樣算靚,甜甜笑容,白靜過菲菲.一開始就攬住我,同我傾計,傾傾下仲倚牆車起來添,估唔到尼個陀地咁自動波. 又係條公式:先搞後dup/完 ...
貓兄呢排出征得好頻密o下o番!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-1 16:15 發表
今次試經理介紹過的日更碌仔,去到知道是陀地, 突一突驚陀地招呼麻麻.入房見碌仔細粒,樣算靚,甜甜笑容,白靜過菲菲.一開始就攬住我,同我傾計,傾傾下仲倚牆車起來添,估唔到尼個陀地咁自動波. 又係條公式:先搞後dup/完 ...
咦?佢係日更o既咩?
我上次o向半夜都見到佢o番。

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-11-2 02:31 發表

咦?佢係日更o既咩?
我上次o向半夜都見到佢o番。
D女係日踩到夜, 日頭就同客講係日更,
夜晚就話係夜更.

嘩嘩嘩!!!
再講我怕我真係會按11字樓呀!
呀呀呀!!!!!!

引用:
原帖由 Jeanne 於 2007-11-2 10:41 發表
嘩嘩嘩!!!
再講我怕我真係會按11字樓呀!
呀呀呀!!!!!!
如果明天我spare到時間我都會再上,
因為已見到另一「他劇」靚女.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-2 02:46 發表

如果明天我spare到時間我都會再上,
因為已見到另一「他劇」靚女.
偉華大廈嗎????
新他劇是什麼老冧??

引用:
原帖由 pb716 於 2007-11-3 10:53 發表

偉華大廈嗎????
我寫左四條threads都係
「一百零九號」,
你仲會問既?

囡囡V1: 玖巴

話說上次做完碌仔出去沖涼換翻衫,有兩個哥仔係隔離,
所謂「浴室之內,皆骨友也」,大家爹起賽後(話唔定佢地係本板CDROM).一個做QQ,話QQ又係黑眼圈, 並話佢對野唔係真(我果次做QQ無留意), 招呼亦唔夠好(我同意QQ唔算放), 另一個做左個靚女玖巴,話佢掂!
我地幾個出去埋單,就見到玖巴站係梳化邊,笑得幾甜,我亦專登行近D望清楚佢並向她揮手, 佢亦嫣然一笑. 我心諗尼件相當尖咀A 班馬,下次一定要M佢!

我今次只得中午12點至1:30一段time slot得閒, 之前便請定經理叫玖巴早點返尼,美人亦願意配合, good fit!!
入房, 美人認得我們那天已近矩離四目交投過,就話:「我地咁快見翻啦」.
大家微抱抱寒喧, 初頭她雖酮X但有點慢熱, 但不久大家就輕倚圍抱,好順利入到第二階段…
先講翻佢外型,長髮微曲髮尾有落gel..有高度, slim model身型,約一百零幾磅,波約33”, 樣正, 唯一缺點權骨位肉稍漲, 面也要稍施粉遮小瑕如毛孔(?).以前已返過十一樓, 唔知係米Andy 在post # 20 講的玖巴? 亦做過尖咀場(太記?), 佢話D客兩個鐘都照等佢,近日十一樓終於游說到佢再返來服務, 但她不會留得太晏, 有時晚七點幾就收工.
原來佢以前住過澳門, 做過中W穴位推拿!不過, 我只做短鐘,照樣先搞後dup.
靚女可以TEO!雖然跑過尖咀, 真係識得入鄉隋俗!(旺角係性戰地) 身段正!
招呼雖無碌仔、菲菲、便利店咁放, 但都好好了, 勝在自然、酮X.
在互動下, 一樣有「U錫」我面, 初頭亦可淺車…….
bj了一陣, 我叫佢啜我o朗o朗, 佢聽話, 啜得好舒服!進入後, 反應更投入, 女上時, 佢伏下, 忽然摸摸我面說:「你都幾靚仔」令我再硬一點…頂到佢牙牙叫, 就叫我老…..honey, (靚女初頭無講尼D「行話」),尤其是到掛鼓時, 佢猛嗌好舒服, 由淺車Z為深車, 最後我男上大家抱得緊緊一手攬佢背另一手十指緊扣turbo下我KO.
完事後佢仲話自從以前同條仔分開後, 好少好似今次做得咁有feel.
接著玖巴未穿回衣裙, 同我dup, 佢坐係我背上, 真係一路按穴一路說明個別穴位之重要, 最過癮是, 佢妹妹在我背及pat pat 上輕輕擦下擦下, 好幾年我未試過鮑魚擦了. 不過好快夠鐘, 我亦趕時間不能加為長鐘, 心諗下次若翻麥佢, 一定請佢先替我鮑魚按穴先!!

一埋左單走人, 就通知小魚兒尼件好野, 佢亦過多陣就打去麥玖巴.
今日同A grade靚女happy完,仲做埋佢’A準’, 開心!洗費五舊,夫復何求?
介紹條型仔俾佢, 等天兄同我接力, 靚女剛好之前未有麥,鯨乾水等你, 小魚兒, 等你同佢再出水.
輪到你, 你得閒快D報告.

又鎖定下個目標, 下周擇日再出戰.

貓兄究竟係邊個???? thx!!!

引用:
原帖由 jadeball 於 2007-11-3 19:53 發表
貓兄究竟係邊個???? thx!!!
到時你味知.

囡囡J1: 毛毛

另外,這個就是天兄post#49所報告的毛毛,亦即post#54左起第二個.

但她剛剪短了髮成個男仔頭,第一幅不up-to-date.
第二幅就是剪短了髮的她.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-3 19:15 發表
所謂「浴室之內,皆骨友也」,大家爹起賽後(話唔定佢地係本板CDROM).一個做QQ,話QQ又係黑眼圈, 並話佢對野唔係真(我果次做QQ無留意), 招 ...
無錯! 正是此女子! 按穴位ok嗎?
是否有些古典美!!!!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-3 19:15 發表
所謂「浴室之內,皆骨友也」,大家爹起賽後(話唔定佢地係本板CDROM).一個做QQ,話QQ又係黑眼圈, 並話佢對野唔係真(我果次做QQ無留意), 招 ...
晏少少出,唔好吹我。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-3 23:45 發表

到時你味知.
我知我知!

小弟接到貓兄線報,第一時間打電話落去mark『九巴』,
o甘o岩佢又得閒,沖完涼同locker寒喧幾句,
原來早班經理『原哥』走o左,轉o左第二個,
我有幸o向夜既同而家個早班經理有一面之緣,
雖然大家都認得大家,但係都唔記得問對方個名。
廢話講完,入番正題先,
一入到房,嘩!眼前一亮,
有位相貌標緻,身型一流o既囡囡舖好床等緊我,
(我同貓兄就o岩o岩相反,我做兩粒鐘,先揼後攪。)
不過理得理有幾靚,試o下手骨先講,
囡囡雖然唔係好夠力,但係穴位奇準,可補不足,
最過癮就係一路按,一路講穴位個名同功用,
細問之下,原來囡囡向銅鑼灣中醫院出身,
(銅鑼灣有中醫院o既咩?!不過聽故唔駁故)
佢係澳門人,24歲,半年前o向呢度做過...
以佢o既質數,唔好話尖咀,直情o向澳門做都得,
點解會留o向度呢?呢度老細真係有d計!
好快就到第二part,過程同貓兄大同小異,
只不過係小弟對住佢戰鬥力奇高,
又係要超時(大約15分鐘),好彩晏晝冇咩客,
鐘房都冇詐我營。
囡囡事後細心清潔,(冇持靚生驕,態度一流)
等我食埋支煙就攬到我出門口。

相關搜索目錄: 清潔

總結
相頭:順眼,唔係話十分靚,但係有d星味,
         個人覺得佢有d似黃雨詩(黃霑個女)mix黃從希(黃偉個女)
年齡:後生,24歲
身型:無得彈啦,非常slim,完全冇多餘o既脂肪,咪咪適中(33b左右)
         身型比例又好,高度又恰當(163~165cm)
骨技:力度都ok(不過對我唔夠),穴位準確
性技:雖然唔係達人級,但係都唔差
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +60 描寫夠pro 2007-11-6 05:57
  • 白貓兒 威望 +60 描寫夠pro 2007-11-6 05:57

引用:
原帖由 andyandy918 於 2007-11-5 17:15 發表

無錯! 正是此女子! 按穴位ok嗎?
是否有些古典美!!!!!
o個陣你叫我試佢,
但係佢走o左,
估唔到而家可以試番,
果然無介紹錯o番!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。