推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[已解決] 一百零九號尋芳錄之四: 十一樓常餐及濃縮餐服務

囡囡H1: QQ:

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-9-28 18:22 發表

係『傭人服』,仲要係上面bra top款,下面超短裙
仲要叫o左個囡囡試著,非常sexy
唔知遲D會唔會叫晒全部囡囡都o甘著呢
『傭人服』的QQ:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

傭人服

下面一張, 左邊第一個是QQ, 其餘似乎都後生喎,
最右一個誇髮型的會不會是小魚兒做過的實發?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-7 23:28 發表

精彩...有制服玩..不錯
rraayy

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-7 23:28 發表

bingo!佢正係實發!
係唔係唔係你杯茶呢!
中間o個件唔錯o甘o番,
咩老冧呀請問?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-7 23:23 發表

『傭人服』的QQ:

我睇見o既庸人服並唔係o甘樣,
呢套似護士服多D!

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-10-8 03:04 發表

係唔係唔係你杯茶呢!
咩老冧呀請問?
我會問下線人.

相關搜索目錄:

ee..
QQ 好似真係幾好咁喎~~
護士服~~
待女服~~:

另外中間果三位都好似幾 咁喎~~

かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2007-10-8 06:11 發表
ee..
QQ 好似真係幾好咁喎~~
護士服~~
待女服~~:

另外中間果三位都好似幾 咁喎~~
由其係中間嗰個跑出成條街咁。

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

加多三張QQ:  

引用:

係唔係唔係你杯茶呢!
咩老冧呀請問?
QQ隔離果個亦係你做過的毛毛,真係似廿零歲喎.
第三個、四個的no我亦查到了
下周去探一探!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-9-28 18:00 發表

不過髮型一定唔o岩貓兄你,一頭爆炸裝。
如果唔係佢驚人的髮型, 實發身材亦十分誘人.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-13 08:07 發表

QQ隔離果個亦係你做過的毛毛,真係似廿零歲喎.
第三個、四個的no我亦查到了
下周去探一探!
探都探QQ先啦!
我都記起"三毛"係廿幾歲,都唔錯o架!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-14 05:46 發表

如果唔係佢驚人的髮型, 實發身材亦十分誘人.
其實佢身型冇想像中o甘誘人,
你可以睇番我之前o既報告。

前兩晚上o左去,今次試"便利店",
相頭一般般,骨技都可以,
第 2 part就好好多,
一除衫,一對36C咪咪奪胸而出,堅料!
囡囡主動勁車我,仲問我要要冰火,
唔用袋o既冰火寅在太舒服,
之後...
整體o黎講...
囡囡除o左有少少肚腩之外,
整體都好滿意。

引用:

係唔係唔係你杯茶呢!
咩老冧呀請問?
做完問o左夜更經理,
完來中間o個個就正係...便利店。
唔怪得o甘厲害啦!

相關搜索目錄:

另外見到兩個囡囡都唔錯,
第一個"鴨仔",身材高挑,相貌斯文,
第二個"食屎",新做local,相頭都好似幾好。
再問日更有咩好介紹,
佢話孖山同孖發。

真係人夾人緣,
我 d friend上過lee層覺得just so-so,
個人意見不要打我~~

同場小插曲,
多謝Andy兄請食宵夜!

興少打俾Andy,
話我o向度,
Andy專誠由尖咀放下工作都過o黎,
真係十分老友!
最後仲請全場食宵夜o忝!

引用:
原帖由 Jeanne 於 2007-10-20 10:12 發表
真係人夾人緣,
我 d friend上過lee層覺得just so-so,
個人意見不要打我~~
梗係唔會啦,
好要講,唔好就更加要講。
請問知唔知囡囡咩no.?

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-10-20 10:15 發表

梗係唔會啦,
好要講,唔好就更加要講。
請問知唔知囡囡咩no.?
佢地已forgot no.了~~~
佢地話lee層玩'另類' feel,
就是.............'60s-70s'懷舊theme...........

引用:
原帖由 Jeanne 於 2007-10-20 10:45 發表

佢地已forgot no.了~~~
佢地話lee層玩'另類' feel,
就是.............'60s-70s'懷舊theme...........
有o甘o既feel咩?
點解我唔多覺o既?

真係唔知我果幾個friend果次咩料,
但佢地3個人, 3個人都話'60s-70s'懷舊theme.........
不過見d 相又好似唔差咁喎......

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-10-20 10:13 發表
同場小插曲,
多謝Andy兄請食宵夜!

興少打俾Andy,
話我o向度,
Andy專誠由尖咀放下工作都過o黎,
真係十分老友!
最後仲請全場食宵夜o忝!
有野食都唔叫埋我.

囡囡S1: 便利店

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-10-20 10:02 發表

做完問o左夜更經理,
完來中間o個個就正係...便利店。
唔怪得o甘厲害啦!
但會唔會佢唔係指post#54裹中間的那囡囡,
因為佢同你up左幾個有為「油黃」影相的囡囡霖把, 包括QQ、實發、便利店等, 在之前連續三期油黃、的確有影個人相(不是指那合照),
而近來油黃第一次講翻十一樓,便利店就有個人相如下, 寫明佢number就係便利店.又似有36C喎.
天兄,麻煩你認一認人,你今次做的囡囡係唔係佢?

另外, 以下是後來單吊兄做她的報告:

「可能佢係剛剛返工關係,未有充份準備,PART one 按摩,哈哈........... 真係好一種動作有兩種感受,按摩 or 刮痧,可能你地會
問點解會有刮痧呢 ??  就係因為佢仍然帶著鶧戎i能係 "五支火柴頭手錶,當佢用手肘按背同推油時咪有少許刮痧的感覺,所以我咪話佢可能
係未有充份時間準備囉 !!  之後佢出去咫礞y問我玩唔玩"五重天",我話好,之後我終於認識到做冷麵的製作方法,這時我的右手,又唔聽話想攪攪震,點知已被製麵師父話唔好咁樣,會整污(joe)條秘道嫁 !! 學師仔只好聽聽話咁學洁A到part two時間了,先谿[音大仕上身,但不到十五秒觀音大仕就走髐F,之後便用傳統式,可能小弟身子虛弱,未能做得太久便 ~~~~~~
之後靚女洗完手返來都重可以,按頭同做其他洁C
總括謠 "天外有天,人外有人"。」

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-22 10:42 發表

但會唔會佢唔係指post#54裹中間的那囡囡,
因為佢同你up左幾個有為「油黃」影相的囡囡霖把, 包括QQ、實發、便利店等, 在之前連續三期油黃、的確有影個人相(不是指那合照),
而近來油黃第一次講翻十一樓,便利店 ...
貓兄真厲害!
B~I~N~G~O~!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。