推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[建議] 王小龍傳

終於睇到第一品係點既樣,舊著大水牛到死都唔肯出
我諗勇哥一定死唔去,唔係到時邊個用易筋高階比我地睇

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-5-13 02:05 發表
今期小虎應該趁勇哥重傷之際,駛出霹靂狂龍,踢爆勇哥個頭。而小龍就可以九陰 7 章十成功力亢龍有悔打落勇哥個丹田,勇哥就算唔死都會從此武功盡廢喇。
唔知大家仲記唔記得,當日(年)小虎用霹靂狂龍踢死玄劫個陣老黃講到明
仲有一腳未出,我諗呢腳就係關鍵
p.s 當日邪神同聖上都睇到呢招,就係睇唔到最後一腳

引用:
原帖由 ruger 於 2008-5-14 02:43 發表

唔知大家仲記唔記得,當日(年)小虎用霹靂狂龍踢死玄劫個陣老黃講到明
仲有一腳未出,我諗呢腳就係關鍵
p.s 當日邪神同聖上都睇到呢招,就係睇唔到最後一腳
個時連邪神,也沒絕對信心,擋得住霹靂狂龍.
「無論 Laughing 係生定死,Laughing 都係度,一日警察,一世警察,著得起呢套制服,咁多伙記撐,驚咩呀!記住我個名呀!Laughing Sir 呀!」

我相信邪神話姦咗玉兒係吹水激呀小龍!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-5-14 14:25 發表
我相信邪神話姦鬙禸鄎Y吹水激呀小龍!
呢個好難推測,要看編劇會否對玉兒手下留情了!
假設玉郎一早已舖排好,小龍同真弓會成為「龍虎門」內一對,咁玉兒就未必過渡到去新著了!
「無論 Laughing 係生定死,Laughing 都係度,一日警察,一世警察,著得起呢套制服,咁多伙記撐,驚咩呀!記住我個名呀!Laughing Sir 呀!」

睇完第19期小龙传,如果唔系今期他们在玩飞越太空山,都唔知道原来我们俾了19X14=266蚊系去睇小龙佢哋0系迪士尼乐园玩。
希望下部风雷传不会是看风雷去了乐天乐园或雪嶽山滑雪啦!
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 ruger 於 2008-5-14 02:40 發表
終於睇到第一品係點既樣,舊著大水牛到死都唔肯出
我諗勇哥一定死唔去,唔係到時邊個用易筋高階比我地睇
YesYes!舊著好多武功都無尾.....
第一品今次終於出土!!!
不過估唔到重勁過易筋經!!!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-5-14 17:31 發表

呢個好難推測,要看編劇會否對玉兒手下留情了!
假設玉郎一早已舖排好,小龍同真弓會成為「龍虎門」內一對,咁玉兒就未必過渡到去新著了!
看了416期新龍的下期預告那頁,覺得真弓恐怕快領便當了...

我諗救邪神會係劍痴......
劍痴:「咦,點解條0靚仔個樣咁似我細佬既?唔通.....」
之後仲幫邪神突圍。

玉兒如果未被姦大概都是這個原因

引用:
原帖由 kinniku 於 2008-5-19 05:19 發表

YesYes!舊著好多武功都無尾.....
第一品今次終於出土!!!
不過估唔到重勁過易筋經!!!
無錯!終於有一品睇~

引用:
原帖由 nicknicky 於 2008-5-19 14:25 發表
我諗救邪神會係劍痴......
劍痴:「咦,點解條0靚仔個樣咁似我細佬既?唔通.....」
之後仲幫邪神突圍。

玉兒如果未被姦大概都是這個原因
最新廣告說玉兒羞憤自盡香消玉殞?

相關搜索目錄: 廣告

唔係掛﹖舊著復刻玉兒被姦香消玉殞﹐王小龍傳玉兒又香消玉殞﹖
山不再崎岖,但背影伴你疲累相对

引用:
原帖由 neeker 於 2008-5-23 12:28 發表
唔係掛﹖舊著復刻玉兒被姦香消玉殞﹐王小龍傳玉兒又香消玉殞﹖
最不想看到的剧情,希望不是真的再次发生!!
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2008-5-23 12:49 發表

最不想看到的剧情,希望不是真的再次发生!!
玉兒沒事,但因暴走的劍痴最後死於小龍之手,金童玉女後會無期?
重點來了,密切留意 王小龍傳二 不日推出...

終於都完---------------------

至尊魔王內丹始終都唔係留俾小龍
劍痴話咁快就玩完...
楊祖兒竟然係男人...
全輯《王小龍傳》陳傲雲由頭到尾都冇奸過...
全輯《王小龍傳》太多人物撑場,但因為火雲邪神的出現而令部份角色變得冇發揮的機會...喧賓奪主

睇《王風雷傳》的預告...又係太多勁人撐場,睇怕風雷到時又淪為東方無敵、劍妖的玩具...

相關搜索目錄: 玩具
音樂無界限

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-5-23 17:25 發表

玉兒沒事,但因暴走的劍痴最後死於小龍之手,金童玉女後會無期?
重點來了,密切留意 王小龍傳二 不日推出...
小龍同玉兒如果咁快就開花結果,就再無發展空間...
王小龍傳二並不意外,如果有口碑,三四五都唔出奇..

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-5-23 22:51 發表
至尊魔王內丹始終都唔係留俾小龍
劍痴話咁快就玩完...
楊祖兒竟然係男人...
全輯《王小龍傳》陳傲雲由頭到尾都冇奸過...
全輯《王小龍傳》太多人物M場,但因為火雲邪神的出現而令部份角色變得冇發揮 ...
其實都仲有問題,邪神身受重傷,結果如何呢?/  

可否大約講講內容 ? 謝

唉.........大結局.....大到咁不知所謂....好彩得廿期...
做乜要小龍比野射多次??上次就的士高燈...今次就係劍....
d迷解到唔清唔楚...楊祖兒做乜係男人????楊遠麈明明話係孫女喎...真既楊祖兒去左邊逍??
遙客做乜會冇左????
邪神之後點???
結局結到不知所謂.................
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-5-23 23:27 發表
唉.........大結局.....大到咁不知所謂....好彩得廿期...
做乜要小龍比野射多次??上次就的士高燈...今次就係劍....
d迷解到唔清唔楚...楊祖兒做乜係男人????楊遠麈明明話係孫女喎...真既楊祖兒去左邊逍??
遙客 ...
完全係落雨收柴,求其叫做完左佢算,甚至唔可以叫完,只係腰斬
玉記d編劇......算諗數吧啦
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-5-23 23:52 發表

雖然話定預定廿期而已,但如果d野唔夠時間交代,點解不加多兩期呢?

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-5-24 00:26 發表

雖然話定預定廿期而已,但如果d野唔夠時間交代,點解不加多兩期呢?
加多兩期又點??加多廿期又點??交代唔到就交代唔到架喇!!
唉!!....早兩期完好過喇!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 小小力 於 2008-5-24 00:44 發表

加多兩期又點??加多廿期又點??交代唔到就交代唔到架喇!!
唉!!....早兩期完好過喇!!
咁佢真的好廢!!!

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-5-23 23:52 發表

可能銷量不佳, 所以.....  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。