推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

桑 拿 吹 水 房

引用:
原帖由 fatface 於 2008-1-29 00:57 發表
Hello! 大家好! 我都想入黎聽鵀U位D新資料.
歡迎歡迎!!!!

大家早晨!!!

今日陰陰天 . 宜去揼骨!

教授好!  你都黎玩牙?真系開心!
引用:
原帖由 69professor 於 2008-1-29 00:19 發表

Hehe! I tried the one in Jorden with Angel few days ago!
天使..

拿、拿、拿...人證出黎啦,你仲話自己從左良??

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-29 09:57 發表

歡迎歡迎!!!!
早晨 信生...

今日有無打算去揼骨呀??

引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-29 10:05 發表

早晨 信生...

今日有無打算去揼骨呀??
早晨無忌兄!

我日日都有此打算架喎!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-29 10:10 發表

早晨無忌兄!

我日日都有此打算架喎!
你系淨吹水定真系想去呀?
E條系吹水thread黎喎!你米玩我por!
系我就準備下,食晏時淨飲,留番個肚去桑拿食三碗麵呀!!

各位早晨   
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

good morning

引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-29 10:14 發表

你系淨吹水定真系想去呀?
E條系吹水thread黎喎!你米玩我por!
系我就準備下,食晏時淨飲,留番個肚去桑拿食三碗麵呀!!
好多時所有行動
都係由吹水而起架啦!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-29 11:13 發表

好多時所有行動
都係由吹水而起架啦!
你講野好似好簡單,又好似好深奧。我比較膚淺....
唔明~~~
你有行動                               去揼骨
就通知聲D兄弟啦!!

早晨呀! 駱駝兄! 數碼健兄!!!

點解版主無入來吹水嘅?

要珍惜目前得來不易的百花齊放論壇呀!

引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-29 11:18 發表

你講野好似好簡單,又好似好深奧。我比較膚淺....
唔明~~~
你有行動                               去揼骨
就通知聲D兄弟啦!!
立即行動!!!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-28 17:45 發表

How good is 'Ah Yee'?
She is a local girl with pretty face, 5'6" high and good proportion.
Mind you this sauna house will not accept any coupon for discount.
I don't know the quality of noddle there too, but it is welcome
for coustomer to take 3 bowls of noodle since HK$2,000- will be
charged.

Ha Ha..........................
Good Afternoon Class !!!!!!!!!!!!!!!

我無壓力;我無洐n解決!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-29 11:20 發表

立即行動!!!
Go Go Go

引用:
原帖由 巴士茂李 於 2008-1-29 12:39 發表
Ha Ha..........................
Good Afternoon Class !!!!!!!!!!!!!!!

茂李哥午安

下午有無活動呀??

有就去動,無就系道玩啦!

引用:
原帖由 巴士茂李 於 2008-1-29 12:39 發表

Nice to meet you

Me Too.....................
What a Surprise!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-29 12:45 發表

茂李哥午安

下午有無活動呀??

有就去動,無就系道玩啦!
想Outside Woking,
但有老相好約去飲Afternoon Tea..............

咁好....去飲西瓜茶呀?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 iamaomhk 於 2008-1-29 12:31 發表
Hi C Hing

Any good BG at   (兩字)方, I will go to 皇崗 tomorrow.

呢間我話過係「印象奇差」,不過聽日人少好多,可能遭遇會不同,你自己撞鴾滽奕漶A希望你唔會撞到我遇上的那些!

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-28 21:01 發表

唉...天使喎
你系唔系真系從左良呀
有人話......
成日系某某乜場物場見到個同你差唔多樣既人出沒喎!

系米你黎嫁?
天使...?你有無認錯人呀? 從良既人只會響東、世出現......
會唔會你眼花呀??

引用:
原帖由 oleole 於 2008-1-29 14:17 發表

天使...?你有無認錯人呀? 從良既人只會響東、世出現......
會唔會你眼花呀??
呵呵~~
敢又系
可能認錯人掛
世上何其多天使
如同世上何其多畜生
人有相似鬼也有相同嘛

正所謂

孤村落日殘霞如此版
輕煙老樹寒鴉似阿花
一點飛鴻影下照
青山
綠水
黃草紅葉
可憐今夕白呱呱呀!

引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-29 14:27 發表

呵呵~~
敢又系
可能認錯人掛
世上何其多天使
如同世上何其多畜生
人有相似鬼也有相同嘛

正所謂

孤村落日殘霞如此版
輕煙老樹寒鴉似阿花
一點飛鴻影下照
青山
綠水
黃草紅葉
可憐今夕白呱呱呀!
你講d野咁X深??都唔知你乜X??桑拿d術語黎架??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。