推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

井底蛙遊踪之四 --- CP KY SN 之旅

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-3-13 15:02 發表

孖女之相頭身材請介紹一下。。
細佬都得到icheng兄關照, 有幸親睹twins之外貌, 一個5'4"而另一個5'2"左右, 相似度90-95%, 樣貌個人意見比80-85分, 是但比一個我都認為可食! 至於內在美就有待icheng兄分享!!!!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-3-13 15:09 發表

細佬都得到icheng兄關照, 有幸親睹twins之外貌, 一個5'4"而另一個5'2"左右, 相似度90-95%, 樣貌個人意見比80-85分, 是但比一個我都認為可食! 至於內在美就有待icheng兄分享!!!!!
好野。。好野。。
想吃。。但是我會分開吃。。續個噠真的味道。。

孖女都算是有內涵的人...........

姐姐胸部比較发達, 很好楂手........... 遺憾胸部對下部份較粗糙, 她說是皮膚敏感之故!

妹妹胸部較小, 但可接受................ 皮膚滑溜, 身裁均勻!

实在的, 她倆的身形絕不誇張, 但都大小得宜, 唔錯!

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-3-13 15:16 發表

好野。。好野。。
想吃。。但是我會分開吃。。續個噠真的味道。。
老老實實, 真係逐個嗒都"lam lam"脷!!!  私有化都制得過!! (純粹個人意見)

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-3-13 15:22 發表

老老實實, 真係逐個嗒都"lam lam"脷!!!  私有化都制得過!! (純粹個人意見)
但私有化這个共同體卻是一項大工程!

相關搜索目錄: 工程

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-3-13 15:19 發表
孖女都算是有內涵的人...........

姐姐胸部比較发達, 很好楂手........... 遺憾胸部對下部份較粗糙, 她說是皮膚敏感之故!

妹妹胸部較小, 但可接受................ 皮膚滑溜, 身裁均勻!

...
兄台, 咁係唔係高啲嘅係家姐呢? 聽落我個護士嘅內涵界乎兩者之間!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-3-13 15:23 發表

但私有化這个共同體卻是一項大工程!
咁我唔係話咁大想頭, 我係講twins是但一個, 以及我噚日做嗰個啫!!!!!

相關搜索目錄: 工程

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-3-13 15:25 發表

兄台, 咁係唔係高啲嘅係家姐呢? 聽落我個護士嘅內涵界乎兩者之間!!
等我試完你嗰個護士再作肯定..............

You know what, after the 3P game at KY, I had another good match at HL last night..............

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-3-13 15:27 發表

咁我唔係話咁大想頭, 我係講twins是但一個, 以及我噚日做嗰個啫!!!!!
我哋兩兄弟對她們兩姐妹?

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-3-13 15:25 發表

Bingo...............高啲嘅係家姐! 你好眼利!

引用:
原帖由 Avater 於 2008-3-13 15:30 發表
Haha... tell you what... I am in KY yesterday... and I saw the twin walk of a room... is that your room?

As I know they just finished a guy... I didn't pick her... I pick another princess to pla ...
What time...........? You know, what should go together la!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-3-13 15:29 發表

我哋兩兄弟對她們兩姐妹?
咁X荒淫, 各據一方定共處一室先! 我雖淫, 但都有少少timid呀!!   不過唔係再試1+1先嗎??

引用:
原帖由 Avater 於 2008-3-13 15:35 發表
I arrived at around 1530... it is a sudden trip...  originally it is my boss to go to china office..then..he is sick thanks for flu... so... i go... after that I could go to KY again... haha
Do you think that's the correct time?  At 15:30, we were already on our return trip.  We finished and left at around 15:15.  Did you wear glasses?  May be we bumped into each other while we left and you arrived!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-3-13 15:36 發表

咁X荒淫, 各據一方定共處一室先! 我雖淫, 但都有少少timid呀!!   不過唔係再試1+1先嗎??
各據一方或共處一室都冇問題, 而且重可以係接力賽, 來一個交乂大雜会!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-3-13 15:36 發表

當然, 既定嘅 1 + 1 方案仍在進行中............... 請速搭橋!

引用:
原帖由 Avater 於 2008-3-13 15:55 發表
How about 3+3... haha...
What is the combination of 3 + 3?

3 girls plus 3 trainees?

3 men plus 3 women?

引用:
原帖由 Avater 於 2008-3-13 15:58 發表
I didn't wear glassess... 1515? um... may be just missed by inch...
Then, did you see somebody sitting in the lobby?

引用:
原帖由 Avater 於 2008-3-13 16:17 發表
3 men + 3 girls + 3 trainee
That's wonderful.................! You'll be the co-ordinator and count me in to be the participant!

引用:
原帖由 Avater 於 2008-3-13 16:27 發表
Yes... i saw 2 guys sitting in the lobby when I walk in... I am wearing black black中褸... 黑褲... Shirt... Tie... have a black leather backpack...
icheng609 + def_lo....................?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。