推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

上海街上樓骨

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-1-9 05:41 發表

我已講明 "她的 hj 技術加埋我 feel",待我整理下三次的片段之餘,大家有無興趣估下係邊個囡呢?

小提示:小弟鍾情,四骨lace邊黑絲長腿....
會不會又係華豐賢姐呢?

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-9 08:21 發表

好衰0既, 快D開估啦!
小弟唔曉中文打字,要找時間去慢慢寫....
唔....弊!
希望大家唔好期望過高,唔想到時俾大家 "條" 啦....
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-9 08:28 發表

會不會又係華豐賢姐呢?
華豐賢姐,小弟就唔止去過三次既.... 佢 hj 固然係好好,
但相比下,就未至於可以攪到要我有求饒的地步!

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-1-9 16:22 發表

你諗緊邊位呢?
以前尖沙咀喜利11樓既 gigi 姐就都幾犀利,不過身材就呢個更啱睇!
妖!我o係公司上唔到4台主頁呀!
無得搵線索潻!

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-1-9 08:39 發表

華豐賢姐,小弟就唔止去過三次既.... 佢 hj 固然係好好,
我又估, 華豐Ada推拿!

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-1-9 16:22 發表

你諗緊邊位呢?
以前尖沙咀喜利11樓既 gigi 姐就都幾犀利,不過身材就呢個更啱睇!
咁睇喜利應該係正確答案
我估"喜利YUKI"

(咁又出左YUKI呢組字啦!我係咪好茅呢 )

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-1-9 18:09 發表

咁睇喜利應該係正確答案
我估"喜利YUKI"

唔茅,係人都知你冇一日唔諗住yuki架啦
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-1-9 10:09 發表

咁睇喜利應該係正確答案
我估"喜利YUKI"

我一於晒冷, 買晒ADA!
快D開盅!

我check左喜利yuki個ad喇
有4個骨絲襪呀
今次我嬴左9成啦

I bet it on Suki of 喜利 or Ada of Wah Fung, they also show her 絲襪 in AD. If my memory is correct, IM99917 also give a very good comment to Suki's part 2.

引用:
原帖由 titslover 於 2009-1-10 03:06 發表
I bet it on Suki of 喜利 or Ada of Wah Fung, they also show her 絲襪 in AD. If my memory is correct, IM99917 also give a very good comment to Suki's part 2.
嘿哩, 師兄仲記得我舊年一月的報告, 又貼多一次, SUKI真係畀我唔錯印象, 只是而家尖咀D女價錢都貴左DD, 又咁多新女試, 所以沒再上去:

08第二骨--喜利SUKI天氣回暖,骨癮又發作,午後百無聊奈, 走去尖沙咀, 先去發利,再到華源,幾個鎖定目標囡囡都做緊野或冇返工, 想起隔壁喜利個邊好似有個囡相頭唔錯, 就上喜利十一樓,在A2門口見到Suki的相,正是自己想去個個,按鐘,鐘聲卻似在走廊盡頭響起,跟著Suki從那邊走過來,原來沒人客同隔離姐妹傾閒偈.

入房,見Suki尚算年輕,後打聽到是27歲,以骨妹和一樓一來說算年輕了.長相清純,樣子甜美,長髮披肩,穿了件半露胸上裝,淡妝,少了份中女風情,但多了些純真,甚至有點稚氣.Suki的嘴唇有點像舒琪,但沒那麼大,她自己也說自己喜歡舒琪,所以才叫Suki.聽Suki白話說得不甚流暢,知她是杭州人(難怪骨子裡有一份江南女子的柔情),馬上轉用國語頻道,Suki說小弟似馬來西亞華人,跟她說馬來西亞華人可能是海外華人華語水準最高,小妮子問小弟"那台灣呢?"小弟開玩笑說:"台灣是我國神聖不可分割的國土,你把它當海外,想分裂國土啊?”小妮子笑了,說台灣反正是收不回來了,所以一向都把它當外國了.

骨技方面因在大場做過,雖不算超班,但力度夠,拿位算準,有推油,小弟收貨.到BM時,小妮子解開胸圍,露出C Cup大波爬在小弟背後廝磨,再加上長頭髮在背臀之間游走,真夠消魂.轉過身來再來一招雙蛋夾香腸,終於搞到噴漿完結.

Suki健談,可能出道時間尚淺(她來香港只一年),很多私人事都照講出來,顯得毫無機心.邊dup邊談,時間倒也很快過去,小弟會把她列入翻啅表內.

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-9 20:18 發表

我一於晒冷, 買晒ADA!
快D開盅!
madinhj師兄鍾意大波長腿架
信我無錯架喇
買重"喜利yuki"

引用:
原帖由 titslover 於 2009-1-10 11:06 發表
要4個骨絲襪lace邊噃

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-1-9 16:39 發表

快啲開估啦,madinhj兄你唔係想收埋獨食呀?
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 jimsi 於 2009-1-10 09:48 發表

快啲開估啦,madinhj兄你唔係想收埋獨食呀?
Bros, really sorry cause my Chinese writing pad was out of order.  I have to buy a new one before I can write the report in Chinese.
Let me tell you all who that gal is first la.  You guys are so smart to look for the gals whose ads have lace top stockings.  However, you know, I always bring a pair of new stockings to the gals I first visit.  Therefore, ads with stockings are not the only consideration and of course those ads will get my attention easily in the first place.  Actually, I will look for long sexy legs plus good report (hopefully if it is available) to hunt for my target.
Okay, okay, actually, you guys should know this gal.  She is Ting Ting in TST OB Road now.  
Let me share more with my Chinese report once I get the writing pad la.  Well, still thinking if I should open a new thread or post the report here.  

天文台婷婷有兩個
不過我估係6室個個婷婷

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-10 15:48 發表
天文台婷婷有兩個
不過我估係6室個個婷婷
Yeah, that's her!
By the way, if there is really a gal I would like to "keep" for myself (actually, this is only psychological effect.  You cannot prohibit her to serve other men unless....), I will not say a word about her in the forum la!

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-1-11 00:40 發表

Yeah, that's her!
By the way, if there is really a gal I would like to "keep" for myself (actually, this is only psychological effect.  You cannot prohibit her to serve other men unless....), I wil ...
i'm just kidding, dont take that serious dude.
she's really fantastic, at least for me.
her hj skill is extraoridinary, and her figure is marvellous too, though her boobs are fake, and this is the only flaw.
TEO all the way is her label!
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-12 14:14 發表
我第一次對唔住兄弟喇~~~~
前幾日試過一個新囡囡。
經歷奇怪, 直情入左一間破廟。
但.... 竟然帶給我一種不只身體上, 直情心靈上的高潮。
haha~ 我怕好似7h3咁, 一報就人多到連自己都入唔到房。
請容我仆街一次 ...
咁正, 咁你快D 去試多幾次, 之後好Report 一下la~~

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-12 06:07 發表

華豐ada, 是誰??
華豐5字樓Ada, 之前在尖沙咀安樂大廈, 前不久eric兄先寫過報告大讚.

if she is On Lok Ada, her dup skills was really good, though I didn't enjoy a late 30 BG...

回復 546# 的帖子

Can you give us some hints like madinhj. So we can guess her in this thread while waiting your report.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。