推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-11 00:10 發表

吟, 你有無睇過 引人犯罪呢
無呀﹗咩黎咖?
你唔好引我犯罪喎﹗

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-11 00:13 發表

你都幾識睇人喎

我都想做好人, 不過社會唔容許
你講果個就係"刻"社會 呀﹗哈~~~

我都差不多時間要去瞓 lu…
先說早抖﹗good night!

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-11 00:17 發表
我都差不多時間要去 lu…
先說早抖﹗good night!
good night
......!

咦,何解久不见藍蝶姑娘出嚟扑蝶嘅

藍蝶可能約了她的BB 都吃晚飯

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-11 20:34 發表
藍蝶可能約了她的BB 都吃晚飯
"約了她的BB 吃晚飯"此话令人费解

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-11 20:56 發表

"約了她的BB 都吃晚飯"此话令人费解
有點語病吧...
......!

藍蝶可能約了她的BB 一齊吃晚飯同上.......

[size=-2]xocat 論壇留言

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-11 21:06 發表
藍蝶可能約了她的BB 一齊吃晚飯同上.......

xocat 論壇留言
佢有bb架?

引用:
原帖由 橙同學 於 2008-3-11 21:09 發表
佢有bb架?
bb是 男朋友仔的簡稱

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-11 21:13 發表

bb是 男朋友仔的簡稱
哦.... 我無拍拖, 唔知道呀...
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-11 20:57 發表

有點語病吧...
好明显系打多个字

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-11 21:13 發表

哦.... 我無拍拖, 唔知道呀...
我有拍拖我都唔知道呀

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-11 21:20 發表

我有拍拖我都唔知道呀
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]

......!

HIHI

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-11 21:27 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
冇错,就系佢,不过蜜运就讲唔上,一切都好似任务式咁

引用:
原帖由 fuck2008 於 2008-3-11 21:43 發表
HIHI

你好,晚上好

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-11 21:20 發表

我有拍拖我都唔知道呀
老豬, 你上左你女朋友隻豬未呀

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-11 21:45 發表

.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-11 21:44 發表

冇错,就系佢,不过蜜运就讲唔上,一切都好似任务式咁

你做左講到好似打機吟o架,
追女仔, 一定要浪漫d, 快d 去租下 d 日 / 韓愛情劇來睇下, 學下野....

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-11 21:45 發表

老豬意思係佢女友已經吃左佢隻豬

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-11 22:32 發表

老豬意思係佢女友已經吃左佢隻豬
(男)蝶今晚未浦頭 可能係同女蝶去拍拖拖

豆丁都唔見人...
唔通佢地兩個有野

[size=-2]

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-11 23:01 發表
豆丁都唔見人...
唔通佢地兩個有野

...
搵私家偵探查下先

相關搜索目錄: 私家偵探

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。