推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-10-21 12:26 PM 發表
冇地方去~我星期6 公司要番full day ga
咁...

回復 #1447 chiwanw 的帖子

咁惨!努力,除版主外我亦全力支持你,加油!!

唉............$真係唔好搵

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-10-21 12:39 PM 發表
唉............$真係唔好搵
但女人搵$比男人易wor.

回復 #1453 chiwanw 的帖子

所以好多女仔把心一橫就.......................

回復 #1454 fuk 的帖子

問心果句,一個正常既女仔唔係迫不得意都唔會搵呢$$ 啦

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-10-21 12:55 PM 發表
問心果句,一個正常既女仔唔係迫不得意都唔會搵呢$$ 啦
我add左妳msn..

回復 #1457 fuk 的帖子

邊個係你~.~"""

@@...WOW....

韻韻有野做拿?做咩工?

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-10-21 03:01 PM 發表
@@...WOW....
失左蹤牙,掛死人啦

引用:
原帖由 fuk 於 2006-10-21 03:06 PM 發表

失左蹤牙,掛死人啦
有幾掛呀...又唔係無人陪你傾...
前幾日有d事...幾日無訓...
尋日返完工先叫訓到一日係多過5個中...

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-10-21 03:19 PM 發表

邊有人陪我喔,人又老,錢又冇
幾日無訓,咁勁,後生女果然精力好.

回復 #1462 陀地靚妹...XD 的帖子

終於蒲頭!

我一路都有份文職做緊

thx

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-10-21 03:19 PM 發表

唔叫你都唔頭!

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-10-21 04:42 PM 發表
我一路都有份文職做緊
哦..勁

引用:
原帖由 roger21 於 2006-10-21 03:30 PM 發表
終於蒲頭!
溝你隻西=.=

引用:
原帖由 fuk 於 2006-10-21 03:22 PM 發表

邊有人陪我喔,人又老,錢又冇
幾日無訓,咁勁,後生女果然精力好.
我依家都好累呀..

引用:
原帖由 johncage 於 2006-10-21 04:58 PM 發表

唔叫你都唔頭!
尋日有個客好耐~~打機機都唔出..飲酒飲得太多~

最後....

比我收左佢皮

回復 #1470 陀地靚妹...XD 的帖子

又咩事?要唔要輔導?

引用:
原帖由 johncage 於 2006-10-21 05:09 PM 發表
又咩事?要唔要輔導?

我要訓到~~~

回復 #1473 陀地靚妹...XD 的帖子

今晚返唔返工?

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-10-21 05:08 PM 發表

尋日有個客好耐~~打機機都唔出..飲酒飲得太多~

最後....

比我收左佢皮
用象根扎住佢?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。