推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-10-21 05:08 PM 發表

尋日有個客好耐~~打機機都唔出..飲酒飲得太多~

最後....

比我收左佢皮
係咪就好似你幅相咁,
喳住佢碌野,個咀極速咀啜,
然後佢就收左皮

靚妹做咩唔返工?唔舒服?

冇人,早晨!

有人. 早抖!

去邊度wet????

早晨!
最緊要開心!!!

咁早呀?
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

^.^講過好消息俾大家知~
我搞掂左屋企d野啦^_^
唔洗再做啦~呵呵呵~奇遇奇遇啊~呵呵呵
想知就pm 我啦,今日第一日番nc 亦都會係最後一日~

咁咪好囉,恭喜~~~~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-10-22 11:18 AM 發表
恭喜晒.不過希望妳都繼續上來傾計啦
我都替妳開心.
乜奇遇呀??PM話我知好嗎?

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-10-22 11:18 AM 發表
恭喜!!恭喜!!
最緊要開心!!!

點解我冇奇遇?
快d買六合彩先..........

引用:
原帖由 johncage 於 2006-10-22 05:20 PM 發表
點解我冇奇遇?
咁快D去買la,今期4仟幾萬.

回復 #1488 fuk 的帖子

上網買左~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 johncage 於 2006-10-22 05:27 PM 發表
上網買左~~~~~~~~~~
祝你好運.
我都買左,重買埋波

回復 #1490 fuk 的帖子

賭波就冇興趣,
睇、玩、啜同揸就ok~.~

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 johncage 於 2006-10-22 05:41 PM 發表
賭波就冇興趣,
睇、玩、啜同揸就ok~.~
我就重衰,兩種波都玩.

相關搜索目錄: 賭波

係我最最唔開心, 最多野煩既時候~係你地大家各位支持我ga~
^^我會上黎ga^^

回復 #1493 chiwanw 的帖子

我會不斷咁煩下你架

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-10-22 08:50 PM 發表
係我最最唔開心, 最多野煩既時候~係你地大家各位支持我ga~
^^我會上黎ga^^
好野~

引用:
原帖由 johncage 於 2006-10-22 05:20 PM 發表
點解我冇奇遇?
中左,廿皮!
星期二繼續!

回復 #1496 johncage 的帖子

我都中左~.~"""3xx蚊

回復 #1497 chiwanw 的帖子

你好過中六合彩啦~.~

回復 #1498 johncage 的帖子

佢同我講左.................
我話俾多d時間大家先~.~"""

回復 #1499 chiwanw 的帖子

你實受啦~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。