推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 10:53 PM 發表

我都冇去NC好耐啦,依家主要去sauna,不過隔離板太靜過來玩下姐

點敢呃你呀,咪俾呢度成板人我都似
sauna咩黎架~教我教我~~~~
咁你姐係幾歲姐~~~

回復 #198 陀地靚妹...XD 的帖子

喂,你唔使返工既?

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 11:01 PM 發表
喂,你唔使返工既?
我發燒呀...
點返呀...

回復 #201 陀地靚妹...XD 的帖子

sauna咪桑拿lor

姐係xx歲lor

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-23 10:49 PM 發表

俾靚女打有咩所謂喎!
有容乃大!
有容量個奶奶就變大...
唔掛得啦...我好小氣架...

回復 #203 陀地靚妹...XD 的帖子

發燒就好早抖啦,仲on9,因住病到連9都冇埋就幣啦

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 11:03 PM 發表
sauna咪桑拿lor

姐係xx歲lor
唔講巴就...屎fuck大舊~~~
桑拿好唔好玩架~~~有咩玩架~~~~?????

回復 #205 陀地靚妹...XD 的帖子

咁你對9有幾大先?

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 11:05 PM 發表
發燒就好早抖啦,仲on9,因住病到連9都冇埋就幣啦
無鳩唔緊要...有隻西就返得工架啦...
未必tim呀...有對奶都夠做啦...

回復 #207 陀地靚妹...XD 的帖子

全身按摩,按手,按腳,採耳,修甲,facial.......

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 11:06 PM 發表
咁你對9有幾大先?
唔話你知~~~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 11:08 PM 發表

無鳩唔緊要...有隻西就返得工架啦...
未必tim呀...有對奶都夠做啦...
妹妹仔,等哥哥教多你一個生字下

9=nine=奶, 明未?

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 11:11 PM 發表

妹妹仔,等哥哥教多你一個生字下

9=nine=奶, 明未?
哥哥就中意呢d99姐..
囡囡係要第2d鳩鳩架ma...

回復 #214 mtr613 的帖子

睇死你實遲早過來啦,又話自己要生要屎

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 11:09 PM 發表
全身按摩,按手,按腳,採耳,修甲,facial.......
全身按摩姐係按埋細佬啦~~~

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-8-23 11:20 PM 發表

咁正派牙!? hehe
咁我真係有做過曬全部野個播

回復 #215 webhunter 的帖子

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 11:22 PM 發表

全身按摩姐係按埋細佬啦~~~
唔係一定個播,有時真係做純正按摩架

點解個網好似好慢咁既...

回復 #218 mtr613 的帖子

咁你返隔離痾啦,唔好整污遭呢度

回復 #220 陀地靚妹...XD 的帖子

成日一差不多到十二點就係咁架啦

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 11:29 PM 發表
點解個網好似好慢咁既...
係呀!呢度剛轉左新野,
呢兩晚都係咁慢!
以前舊版面仲衰!
call左靚靚版主攪啦﹗

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。