推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-23 09:57 PM 發表

係你地面前做,
你講到我都興恰恰,
唔得,我要用凍水沖涼訓覺,你唔好裝我涼呀
下次傾過bye
嘩...等我偷睇下先...
好普通既事姐...正如有D客岩傾既..佢地去次所我都會偷睇...唔係.係明睇...哈哈~~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 09:58 PM 發表

嘩...等我偷睇下先...
好普通既事姐...正如有D客岩傾既..佢地去次所我都會偷睇...唔係.係明睇...哈哈~~
呀妹,偷睇我會嚇死你呀?

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-23 10:01 PM 發表

呀妹,偷睇我會嚇死你呀?
細到搵唔到定大到捉唔住呀~~~????

server very busy,too many connection,so hard to refresh.
真係訓啦,細佬話要洗白白,下次傾過
bye

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-23 10:06 PM 發表
server very busy,too many connection,so hard to refresh.
真係訓啦,細佬話要洗白白,下次傾過
bye
唔識英文...
早抖pilot哥哥同pilot細佬...

路過一遊

嘩!走左四粒鐘原咁精彩!

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 10:24 PM 發表
路過一遊
hihihihihi

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-23 10:30 PM 發表
嘩!走左四粒鐘原咁精彩!
你都知自己無理我四粒鐘呀...

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-23 10:33 PM 發表
你間野可以就地正法咩?
打你

睇番你之前同其他人吹,你都幾funny!

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 10:31 PM 發表

hihihihihi
hi, 你今年貴更?

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 10:40 PM 發表

hi, 你今年貴更?
你估下呀...
咁你又幾歲呀哥哥仔...

靚妹 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
你返工果度收幾錢一個鐘 ?? 啤酒幾錢半打 ??

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-23 10:40 PM 發表
睇番你之前同其他人吹,你都幾funny!
岩傾咪傾囉...識多個FD無壞架...
我又唔係上黎哄人上公司開我名坐我既...:bird:
所以重之唔太過份~岩傾既傾咩都得架~~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 10:42 PM 發表

你估下呀...
咁你又幾歲呀哥哥仔...
咁你又估下啦妹妹仔我都狩獵左成十年啦

引用:
原帖由 teryy20052005 於 2006-8-23 10:42 PM 發表
靚妹 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
你返工果度收幾錢一個鐘 ?? 啤酒幾錢半打 ??
我要問下先知喎...聽日答你呀,,,TERYY哥哥...

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 10:37 PM 發表

打你
餅主你都敢打信唔信我將你就地正法呀拿

你好爽呀妹!
呢度個個都係正一君子黎!

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 10:45 PM 發表

咁你又估下啦妹妹仔我都狩獵左成十年啦
哈哈哈~~~你個名叫webhunter 唔係 night club hunter喎...
我讀書唔叻..都識dd既..唔好呃妹妹仔...
wabhunter...上得網仲獵左成十年..我估你都有...30-35歲啦...
岩唔岩呀???

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 10:48 PM 發表

餅主你都敢打信唔信我將你就地正法呀拿
俾靚女打有咩所謂喎!
有容乃大!

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 10:48 PM 發表

哈哈哈~~~你個名叫webhunter 唔係 night club hunter喎...
我讀書唔叻..都識dd既..唔好呃妹妹仔...
wabhunter...上得網仲獵左成十年..我估你都有...30-35歲啦...
岩唔岩呀???
我都冇去NC好耐啦,依家主要去sauna,不過隔離板太靜過來玩下姐

點敢呃你呀,咪俾呢度成板人我都似

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-23 10:48 PM 發表
你好爽呀妹!
呢度個個都係正一君子黎!
正唔正人君子都無所謂啦~呢個世界唔係男人就女人架啦~
岩傾岩玩就得啦...唔岩咀型..幾靚仔幾有$$都無用啦...
我好聽咪爽唔好聽咪直囉~哈哈~~~
都可以話我見得人少~~未知死未知驚...哈哈~~~~

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-23 10:49 PM 發表

俾靚女打有咩所謂喎!
有容乃大!
容咩大奶呀

都唔知點解釋過你知,查下成語字典啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。