推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

喜利 11A6 suki dup 骨報告

喜利 11A6 suki dup 骨報告

今日walkin上去喜利suki , 佢著bra - top 小熱褲歡迎我 ,
佢既樣係usb黎講算係上等 ,  年紀應該廿七八到 ,
身高大約5尺4到 , 而佢身材骨架非常好 , 雖然我一入
門口問佢可唔可以渣波 , 而遭到佢禮貌既拒絕 , 但無可
否認佢既波型係好正 ....

佢既骨技 , 我唔識用專業既文字形容 , 但無論dup骨
或者係推油都好認真仔細夠力 , 唔係假骨 , 只不過時間
得75分鐘感覺上有點急促 .. 佢都係一個幾健談性格
幾爽直既女仔 , 但係廣東話有點不正 , 而當我不出
聲想靜靜地享受時 , 她亦都好識做專心dup ; 推油完
畢佢都有用熱毛巾幫我抹身 , 值得一讚 ....

由於我都幾怕痕 , rpp果part我基本上沒有試 , 而hj
是傳統上下撥弄我的小弟 , 中間速度有點過快 , 當我
覺得jj有點痛時佢都配合地減慢速度 , 果陣佢終於肯
冇除bra地俾我玩吓佢既波波 ,  真的好柔軟 , 很期待
下次佢肯除bra讓我兩手深深感受佢既美乳 ... 事後佢
都幾仔細幫我事後清潔 ...

全程75分鐘係足鐘 , 期待下次同佢bm !!

評分 :

樣 : 8分 (以usb來說)
身材 : 9分 (再高一點就更好)
骨技 : 7分 (穩紮穩打 , 我好喜歡俾佢按頸肩)
hj : 6 + 1 分
服務態度 : 9分

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-8-31 22:20 發表
午後,摸上喜利。
11樓,靜悄悄的,喜利就係呢點好,唔似在香B,直情係末世風情畫。
入A巷,洗樓,哈,A1、A2、A9都做緊№,原來一眾師兄都已入左閘;有一間(唔記得A幾)掛著「歡迎光臨」,記得好似風評不佳,唔敢入 ...
師兄果然冇介紹錯 , 就算 350蚊得 75分鐘 dup + hj 都幾值得 !!

引用:
原帖由 無淚 於 2009-9-10 13:09 發表

師兄果然冇介紹錯 , 就算 350蚊得 75分鐘 dup + hj 都幾值得 !!
客氣客氣, 主要係suki琝Afeel
佢的bm真係唔錯, 我都好想再翻試.

樣 : 8分 (以usb來說)
身材 : 9分 (再高一點就更好)
骨技 : 7分 (穩紮穩打 , 我好喜歡俾佢按頸肩)
hj : 6 + 1 分
服務態度 : 9分

無淚兄, hj點解會係6+1分呢?
+1係乜意思呢?

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-9-10 21:45 發表

客氣客氣, 主要係suki琝Afeel
佢既bm係咪即係乳交?
亦正亦邪

非也非也, 參照下我舊報告啦:

到BM時,小妮子解開胸圍,露出C Cup大波爬在小弟背後廝磨,再加上長頭髮在背臀之間游走,真夠消魂.

Any brothers have experience with喜利 11B2 Tina orWah Yuen 14A1E Cat

I have targetted these two for long time but still only go to Fiona at
喜利.
Any other recommendations at these two buildings?  Thanks.

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-9-10 21:45 發表

客氣客氣, 主要係suki飱你feel
哈哈 , 我今日翻試左佢 , b餐 , 終於見到佢既波波 , 佢既身材令我想起日本
的賽車女郎 , 單骨人 , 身材均稱 , 腰腹纖瘦而肌肉結實 , 波波手感極度良好 ,
完全感覺不到硬的感覺 , 而形狀有點像日本知名女優熊田夏樹 , 以我一個極度
喜歡渣波的人 , 都會憐香惜玉  , 她說很害怕客人一吓就好大力咁渣佢個
波以辦真偽 , 所以兄弟們有機會找她會知點做啦 !!  

雖然佢既骨技未至於頂班水平 , 但佢既推油真係好仔細 , 好舒服 !!

part 2 bm過程就知師兄既經歷一樣 , 至於點解我在上個report hj部份加了
一分 , 就是在hj時加了一個很貼心的動作 ...

我的夢中女神亞 Zoe 回來了,搬了去砲台山。

...而形狀有點像日本知名女優熊田夏樹...

無淚兄竟然研究到波的形狀, 而且仲要記得似某個女優!

除左講個"服"字, 無浀n講!

搞到我又心思思想去搵Suki研究佢的波的形狀, 當然想再試佢的BM....

引用:
原帖由 blm 於 2009-9-24 11:58 發表
我的夢中女神亞 Zoe 回來了,搬了去砲台山。
砲台山!
我放工就腳噃!

Zoe的OL feel一向好吸引, 但評價就褒貶不一,
使我進退維谷!

有冇師兄有較持平的報告?

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-9-24 21:20 發表
使我進退維谷!

deleted / repeated

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-9-24 21:20 發表
使我進退維谷!

我由第一次找亞 Zoe,和佢都已經有講有笑,沒有別人說的冷和寸。可能有些 Ching 只和她講過電話,跟本從未見過亞 Zoe,佢講電話是有點急和快,可能給人一種負面印象。

(ps 我是一個50多歲微禿的肥佬,斷估佢都唔係鐘意我靚仔卦。)

引用:
原帖由 blm 於 2009-9-25 21:41 發表

我由第一次找亞 Zoe,和佢都已經有講有笑,沒有別人說的冷和寸。可能有些 Ching 只和她講過電話,跟本從未見過亞 Zoe,佢講電話是有點急和快,可能給人一種負面印象。

(ps 我是一個50多歲微禿的肥佬,斷估佢都 ...
係咪即係北角果個?
試過佢,真係有點cool,不過好懷念佢對美腿,真係奶唔停口,如果真係佢黎,一定會番試,下次要徹底「精」服佢
亦正亦邪

華源美美簡報

尋晚約左人8點食晚飯.放左工有兩個零鐘空檔又腰酸背痛梗要揼吓骨.早排暑期revisit行動中約唔到華源文文,上去探吓佢啦,點知又係做緊嘢(真係旺!),費事周圍搵就地取材上左
http://www.sex141.com/big5/viewid.php?uid=175&region=11&building=129&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1&stype=-1&keyword=
呢位阿姐年紀應該有43,4,睇落條腰都幾粗,樣貌順眼,志在揼年紀略大話唔埋經驗夠手骨掂呢!揼落都無失望.
傾開兩句美美話原本佢o係太子做嘅,太子中左蛇摺埋就試吓自己開檔.開背後沿背脊骨按兩旁背肌,少許失望,中位而唔多夠力.但係我實在好攰,不如踩啦!踩得相當仔細噃:脊椎兩旁逐寸逐寸用腳趾公咪好舒服,腰兩旁一樣係逐寸逐寸用腳跟壓落有彈性唔係死力大腿內筋位置又踩得啱啱好而夠力.佢話你咁攰唔推吓油唔鬆,聽日放假呀!推到起哂砂聽日無所遁形老婆捉到冇命呀!咁佢又識主力幫我推手底大筋,頸兩邊同頸尾,膝後續小腿淋巴呢啲唔覺眼嘅地方,仲有nin大脾筋(爽!),背同大脾佢用前臂推,話保證唔起砂,揼完沖涼check吓又真係唔多覺噃.part2普通料唔講喇.全程90mins.足鐘.美美手底功夫接近近期"usb難求"師兄們最熱推介"加敏"嘅水準,志在揼嘅值得一上再上.

uid=175
俾佢點左潻!哈哈!

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-10-1 11:46 發表
uid=175
俾佢點左潻!哈哈!
uid=175即係咩意思?
亦正亦邪

今日一心去搵Jo Jo去到喜利1點重未開工,唔係嘛!跟住唸住事旦,全層都做緊。發生咩事,咁旺場!問一問各位師兄,喜利11樓除了近期超旺的Suki ,我杯茶Jo Jo外,有冇其他介紹!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 SCK1969 於 2009-10-2 14:56 發表
今日一心去搵Jo Jo去到喜利1點重未開工,唔係嘛!跟住唸住事旦,全層都做緊。發生咩事,咁旺場!問一問各位師兄,喜利11樓除了近期超旺的Suki ,我杯茶Jo Jo外,有冇其他介紹!
jojo今日放假 ...  

仲有ada係正骨之選 !!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 SCK1969 於 2009-10-2 14:56 發表 今日一心去搵Jo Jo去到喜利1點重未開工,唔係嘛!跟住唸住事旦,全層都做緊。發生咩事,咁旺場!問一問各位師兄,喜利11樓除了近期超旺的Suki ,我杯茶Jo Jo外,有冇其他介紹!
最近試左'發利5字樓505D室 Shirley (樣似林煕雷)'和' 香 B 2/F E8 阿Kit'都滿意 (1世1有 ad)

Shirley : face 8/10 (middle G 30+), body 8/10, Dup 8/10 - good attitude, HJ 有耐性
阿Kit : face 7/10 (about 26), body 8.5/10, Dup 8/10

相關搜索目錄:

喜利Yuki

看完閱兵,我去洗樓。
首選尖沙咀,打給加敏,佢道歉今日唔開工。
打給發利Bobo,線路接收得不好,佢收線。
再打給樂道CK,她在做最後一個客,國慶想早D收工哦。
還是上我近期的最愛喜利,先看看B巷,多數沒開工。
A巷,Ice和JoJo都大門緊閉,走到Yuki門口,按鐘。
應門的美女,只穿胸圍底褲,好大波,我有點遲疑:咁靚女,又著得咁sexy,dup,得唔得ka?
靚女保證識dup,OK,信佢,何況,靚都值得buy,更何況,佢的靚又係我鍾意個款。
入房,哈!隔離的Suki同另一位靚女係度,原來係度打牙較。見我入來急急腳撤退。

Yuki屬於那種纖細型美女,細細的眉毛,精緻的五官,個子不高,腰細,相比之下雙峰顯得頗為突出。

先聊天查家宅,知道佢係雲南美女。Yuki舉止斯文,但進沖涼房後卻極盡挑逗之能事,很會用她的優點也即係個波係我身上敏感部位廝磨,定力不夠好易就出事。呢一part我好鍾意。

到dup,果然冇老點,識dup而且好夠力,佢係裸體幫我dup,除左著件T-back同埋條短裙,不過由於佢dup得太好,我只專心一致享受佢的按摩而忘記剩機抽下水。在知道我有腰傷後,佢集中照顧我的腰部,用肘在腰出力咁襟,感覺好似有一支箭又酸又麻咁由腰部標到落大脾,呢個時候就真係知道乜野係“痛快”啦!

Yuki又同我好好傾,其實隔離的Suki和Kitty佢一對好姐妹都約好做完我之後要一齊去街食飯,但佢一於慢條斯理,照足步驟去做,dup到我都覺得過晒鐘啦,而且電話響佢都唔聽。

Part 2,RPP和BM都弱左D,佢坐在我身上背對著我起機,這個姿勢正好讓我可以雙方撫摸佢個波,個波真係好好摸,又大又軟熟,不過佢起機的手勢都還有改進的空間,都要搞左一大輪才解決。

完事沖涼畀家用,望個錶,大超時,過隔離同等候的Suki 和Kitty打聲招呼said sorry,阻住佢地食飯,佢地都陰陰嘴笑,以為我同Yuki大戰十八回合啦!

心滿意足落樓,整體來講,此Yuki比起福樂的Yuki一d都唔輸蝕,又靚女,又好身材,骨技又好,同我又痗氶A看來,喜利的Suki 和Yuki可稱為我的「喜利孖寶」!

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-10-3 12:33 發表 看完閱兵,我去洗樓。首選尖沙咀,打給加敏,佢道歉今日唔開工。打給發利Bobo,線路接收得不好,佢收線。再打給樂道CK,她在做最後一個客,國慶想早D收工哦。還是上我近期的最愛喜利,先看看B巷,多數沒開工 ...
Can Im99917 C-Hing please PM Yuki's phone no. or Rm no. to me for she has'nt AD at 141. Thanks

我都係上去11樓襟鐘仔, 所以冇佢電話. 佢的office係在A巷直入尾2個間.

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-10-1 11:46 發表 uid=175俾佢點左潻!哈哈!
"俾佢點左潻" 何解??請Ching指教
明天總是美麗的,所以我們要活下去

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。