推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

佢問我有冇買股票, 我話冇, 因此冇受到呢類滋擾, 好彩!

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-6-9 22:47 發表

無淚兄對jojo好推崇哦!
比起華豐其他熱囡(如華豐四朵金花)無淚兄點評價呢?
可不可以把jojo歸入"華豐五朵金花"呢?
樣 : 當然不及 yuki , 婷婷 , 阿賢 , 但比coco好及後生d (我唸佢同yuki年齡差唔多)
身材 : 波比coco , 婷婷細 , 但大過yuki , 腰就唔瘦唔肥 (因為婷婷 , yuki果d都係幾纖瘦)
骨技 : 比婷婷好(不過我都成半年冇搵過婷婷) ...

引用:
原帖由 klau010 於 2009-8-20 16:51 發表
至於戲肉就係師兄所講嘅邊rp邊反手撚雀,真係high到震,佢話好多二十出頭嘅後生仔都頂佢呢招唔順,未轉身已走火,我呢d骨精都間中出事
Exactly!
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

引用:
原帖由 無淚 於 2009-8-22 09:32 發表

樣 : 當然不及 yuki , 婷婷 , 阿賢 , 但比coco好及後生d (我唸佢同yuki年齡差唔多)
身材 : 波比coco , 婷婷細 , 但大過yuki , 腰就唔瘦唔肥 (因為婷婷 , yuki果d都係幾纖瘦)
骨技 : 比婷婷好(不過我都成半年冇 ...
那麼此JoJo, 係唔係已搬往天文台了呢?

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-8-23 13:40 發表

那麼此JoJo, 係唔係已搬往天文台了呢?
香賓 b  5HC室

回復 1248# 的帖子

haha... 我都有試過佢, 但係我覺得佢dup唔係咁啱我... 但佢撚雀真係有一手... 同埋真係過份健談... 所以一次only... 要強調係佢手骨唔啱我, 並唔係手骨唔好, 唔好搞錯...

引用:
原帖由 decdet 於 2009-8-23 22:19 發表
haha... 我都有試過佢, 但係我覺得佢dup唔係咁啱我... 但佢撚雀真係有一手... 同埋真係過份健談... 所以一次only... 要強調係佢手骨唔啱我, 並唔係手骨唔好, 唔好搞錯...
We should organize a 撚雀深造班 for the USB gals so that they all can be 撚雀有一手 and I don't mind to be a volunteer consultant ar.... hahahahaha!
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-8-19 06:30 發表
試左香B7樓 Mandy 推拿
記得madinhj兄曾把Mandy的dup技放在阿賢之後而在華源Bobo, 琪琪, 文文, 前華豐Yuki之上, 除Bobo(現已搬往發利)外, 其餘我都試過, 絕對同意madinhj兄的排位.
Mandy人略肥, 白, 36D大波(真波) ...
冇試埋佢個"反手毒龍鑽"呀?

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-8-19 06:30 發表
記得madinhj兄曾把Mandy的dup技放在阿賢之後而在華源Bobo, 琪琪, 文文, 前華豐Yuki之上, 除Bobo(現已搬往發利)外, 其餘我都試過, 絕對同意madinhj兄的排位.

引用:

引用:

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-8-24 09:33 發表

We should organize a 撚雀深造班 for the USB gals so that they all can be 撚雀有一手 and I don't mind to be a volunteer consultant ar.... hahahahaha!
who is the 撚雀 instructor then??

引用:
原帖由 摩人布歐 於 2009-8-25 10:22 發表

反手毒龍鑽? 乜來ka? 唔明!

thanks for yours sharing

回復 1255# 的帖子

我已經做緊呢樣... 我會將我認為舒服ge技巧教俾囡囡... 有時仲有意外收穫tim.. hehe

回復 1261# 的帖子

呢個真係要試下... 我都係衰左係呢招上... ai...

引用:
原帖由 tommil 於 2009-5-31 16:46 發表
華豐最近有個冇全套的按摩高手
好神奇, 只做替工, 每次打電話都唔同單位
CHING, 可否 PM 我姓名及電話?

想問下,有無試過依個,大家覺得點

芳名 :                                        Win                                                                                
地址 :尖沙咀 金巴利道16號香檳大廈B座 8字樓F2室
(美麗華酒店後面 | 忠誠相機鋪口入)

http://www.sex141.com/big5/viewid.php?uid=23143&region=11&building=99&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1&stype=-1&keyword=

相關搜索目錄: 酒店 香檳

再試喜利SUKI

午後,摸上喜利。
11樓,靜悄悄的,喜利就係呢點好,唔似在香B,直情係末世風情畫。
入A巷,洗樓,哈,A1、A2、A9都做緊洁A原來一眾師兄都已入左閘;有一間(唔記得A幾)掛著「歡迎光臨」,記得好似風評不佳,唔敢入閘。
洗到巷尾,A6係Suki,舊年幫襯過,記得係靚女一個,骨技合格,我仲寫過篇報告,http://forum.timway.com/f/thread-162504-1-28.html 就一於翻試啦!

按鐘,半晌才見Suki應門,佢有D尷尬話食緊野所以遲應門,睇佢反應係認唔得我(係唔應該記得,我成一年半之後再上去),我同佢講舊年來過並教佢要如何RPP,佢馬上記番,好開心咁,跟住就雞啄不斷,傾到幾乎使我忘記係來dup骨的。
年幾冇見,Suki雖比以前成熟,但依然保持佢份純真,而且素顏示人,眉眼之間有點像以前的電視藝員楊羚,說話還是直來直去,這點我幾欣賞。

Dup技,說老實話,比去年進展不多,但Suki是肯用力、拿位準、用心去按摩那一類,雖不能跟第一班骨技大師比,但絕不是假骨,而且跟足程序去做,按完再推油,毫無催趕之感。
RPP之後,Suki側臥在我身旁,把頭依偎我胸前,一隻手輕攏慢挑地在我跨下撫摸,一面跟我談些閒話,呵氣如蘭;而我這時也輕輕搓著her breast,Suki的胸大而真,35C,極之軟熟,好捏好摸,使我愛不釋手。
這個時候我簡直好似回到以前同女友卿卿我我的時光!

終於,一切又從絢爛歸於平淡,心滿意足地走出門口,A巷還是靜悄悄的,做緊洈盡づい拑M做緊洁A掛「歡迎光臨」牌的依然掛「歡迎光臨」牌。

回來翻看舊報告,才發現小妮子漏做了佢拿手的BM,不過也不怪她,當時我是疲勞剛消、色心頓起、反客為主、上下其手,小妮子根本沒有機會施展她的「波髮遊走背臀BM大法」。
唉,唯有等下次去要佢補番數啦!

琣洧鴐F府退稅支票, 哈, 可以把它撥入dup骨基金啦!
不知眾師兄如收到退稅支票會點做?

引用:
原帖由 newdick 於 2009-8-3 03:40 發表

係,不過差不多返工啦!同埋轉左竇,係香賓,宜家可以打個電話預約佢。
我唔見左電話,請問有無師兄可以PM我,俾番佢電話號碼我呀?謝謝!

Ching, any recommendation for good BM?

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-8-31 22:20 發表
午後,摸上喜利。
11樓,靜悄悄的,喜利就係呢點好,唔似在香B,直情係末世風情畫。
入A巷,洗樓,哈,A1、A2、A9都做緊洁A原來一眾師兄都已入左閘;有一間(唔記得A幾)掛著「歡迎光臨」,記得好似風評不佳,唔敢入 ...
竟然有under 30歲而又有heart既usb,一定會試。
多謝c hing report!
亦正亦邪

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-9-8 18:29 發表
竟然有under 30歲而又有heart既usb,一定會試。
多謝c hing report!
I have tried.  Her dup skill is ok. Tits are not megasize but good looking.  Part 2 have a feeling of too hurry.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。