推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] “精” 盟會 – 獨戰英商 @ City A !!!!!!

講到咁好, 真係有D心動要試下隻CAT

引用:
原帖由 Anvil 於 2008-9-9 16:59 發表
講到咁好, 真係有D心動要試下隻CAT
.........and this pussycat is on my target list, too.

you tried the little sec yet? you got a huge list to accomplish wor...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2008-9-10 09:27 發表
you tried the little sec yet? you got a huge list to accomplish wor...
我都有點替佢擔心, 個個都話要試. 我地咁多人去完返黎. 每次當四個, 咁佢個Target list 又多四個要試. 見到佢都辛苦.
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 Retav 於 2008-9-10 09:27 發表
As long as wawa is still alive, the backlog will be cleared! Don't worry.

Yes... you should apply an Annual Leave with your tiger for 1 month.. then you could chase back the backlog... otherwise..... um...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2008-9-10 09:43 發表
Yes... you should apply an Annual Leave with your tiger for 1 month.. then you could chase back the backlog... otherwise..... um...
Keeping a certain amount of backlog is a proper procedure in production engineering. Otherwise, it implies overstaff exists or resources are not effectively utilized.

引用:
原帖由 井底蛙 於 2008-9-10 09:46 發表

Keeping a certain amount of backlog is a proper procedure in production engineering. Otherwise, it implies overstaff exists or resources are not effectively utilized.
However, in the other way round, you will be overloaded at the end!!!!!!!!!!!
Take care!!!!!!!

引用:
Little Sec no longer works in the hospital la.  perhaps she has logged in here and read our posts.  She is so scared that she has decided to quit!!

精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

How come you know? Some c hing just take her out?

引用:
原帖由 Retav 於 2008-9-10 16:12 發表
How come you know? Some c hing just take her out?
Froggie told me that via SMS.  Didn't you notice that his last post was appeared at around 10:30, and then he disappeared for whole day long?  I think he is now in the hospital or has just finished the consultation!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

Wa Wa !!!!!!!
How did you treat the little sec. ???????

go there without telling us ???
人來呀 !!!! 捉左隻蛙蛙去行宮刑 !!!!!!!!!!!
沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

回復 194# 的帖子

Forget about the existence of the little sec la, Spidy.............

She will no longer be in the business as a result of certain "privatization"!

And I found a lovely gal in sporty aerobic dress, one of thevery best I have ever met in CP. Her number is the area code of HK. Worth to be re-cheuked.

You go to Hospital or other place?  Report on the Hospital Thread pls...

引用:
原帖由 井底蛙 於 2008-9-10 08:57 發表

.........and this pussycat is on my target list, too.
Froggie, you may loss your target again if you still hesitate such as the little secretary case.
Pussycat is likely to become my little lamb after the recent visit.
Nevertheless, I haven't planned of privatization at this moment.

我又去左同隻pussy cat 過中秋啦...不過今次有尷尬!今次早左. 兩點就到左英商大樓. 道明來意. 文文幫我訂房. 知客帶我直上二樓. 一出lift門. YEE......成條走廊都係囡囡既.....入房途中, 分別有兩對相熟既眼睛, 而我亦同時回望. 仆街啦...分別係第一次同第二次搵過既囡囡. 入到房後. 文文一身素顏便服過來. 好正呀..原來佢今日返夜, 專程過來同我安排. 抵錫. 佢重記得我點過隻小野貓, 問我係咪點番佢. 一場到黎,冇理由唔睇囡架嗎, 睇下先啦. 第一轉, 十幾個入來, 排到出門口咁濟...又仆街啦, 中間個咪第一次來找既中印美女, 佢重話要同我生番個仔咁話tim....有好多都好靚囡. 真係花多見亂. 都係再睇下啦, 呢個文文, 佢係門口叫, 邊個未入既全部入去. 嘩~~又排到出門口. 今次連小野貓都入埋來. 好快趣聽佢地介紹完自己. 個個都好靚呀...不過本來都諗住搵番小野貓. 就佢啦. 文文好識做. 同我出去同關門. 如果佢走遲d, 捉埋佢來個3p tim呀. 小野貓問我點解唔打比佢先. 我只好話未知佢有冇放假. 佢話如果我來, 佢放假都返. 真係美麗的謊言. 不過我都同佢講, 剛才真係幾尷尬,因為兩個囡囡都認得我. 初初真係唔知點揀架. 不過諗返起中秋前小野貓打過比我, 佢有心D, 所以揀返佢. 不過我都冇比電話個中印囡囡, 對佢好似唔公平. 小野貓叫我3p啦, 我話鍾意同佢獨處多d. 跟住我就享受左一個溫馨又激烈既下午. 細節唔講啦. 不過有一個疑問 , 點解蜘蛛仔可以係兩個鐘內出四次半呢???我已經好勤力同埋用哂所有既時間. 都係得三Q. 剛好夠鐘. 下次我要同你同房, 睇下你有冇老作. 講番呢隻小野貓, 佢真係可以使你即時回覆生氣. 如果佢做我條囡, 我會好早精盡人亡架.
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-9-16 15:06 發表
我又去左同隻pussy cat 過中秋啦...不過今次有尷尬!今次早左. 兩點就到左英商大樓. 道明來意. 文文幫我訂房. 知客帶我直上二樓. 一出lift門. YEE......成條走廊都係囡囡既.....入房途中, 分別有兩對相熟既眼睛, 而我 ...
Such a lovely experience............... how I envy you, mac mac!

"不過諗返起中秋前小野貓打過比我"

點解我無既 ? 我只係收左佢一個 sms.........!!!
佢幾時打比你架 ??

"點解蜘蛛仔可以係兩個鐘內出四次半呢"

一入房一 q... 沖涼果陣比佢搞到興起....立即捉佢出來又 1 q.......
跟住比佢搞起... 又 1 q....佢請我食食下波餅... 我摸到佢出水... 又 1 q.....
最後果 q 射唔出.....

4 q 半.... 岩數呀.... 你問下波斯貓啦.... 嘻嘻 !!
沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

回復 198# 的帖子

下次我要同你同房, 睇下你有冇老作. 講番呢隻小野貓, 佢真係可以使你即時回覆生氣. 如果佢做我條囡, 我會好早精盡人亡架.

Yes, mac...  you and spermman could try the Rm 888 and each of you takes one girl. Then, you could see how he shoots 4 loads!!! Unbelievable..

Spermman: coudl you disclose your diet, your living pattern, etc? There must be something that make you so strong. .  Even when I was young, I could not get 4 loads within 2 hrs!

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-9-17 00:23 發表
下次我要同你同房, 睇下你有冇老作. 講番呢隻小野貓, 佢真係可以使你即時回覆生氣. 如果佢做我條囡, 我會好早精盡人亡架.

Yes, mac...  you and spermman could try the Rm 888 and each of you takes one girl.  ...
"能力" 呢一樣嘢会因時、 因地和因人 (對手) 而不同! 當然自己的性趣和年紀都有直接影响!

[quote]原帖由 jetspermman 於 2008-9-16 20:59 發表
"不過諗返起中秋前小野貓打過比我"

點解我無既 ? 我只係收左佢一個 sms.........!!!
佢幾時打比你架 ??

"點解蜘蛛仔可以係兩個鐘內出四次半呢"

一入房一 q... 沖涼果陣比佢搞到興起....立即捉佢出來又 1 q ... [/quote

佢Friday evening 打比我. 又咁Q我係個客度, 突然間講左兩句普普通通既話. 個個都望住我....

入房頭一q, 攪完哂應該過左四五個字,之後沖涼再攪. 差不多都用左成個鐘. 休息五分鐘再來第三q, 起碼都要半個鐘以上. 咁就前前後後用左一個鐘零45分鐘. 邊陪時間第四q呢. 唔通你早.......................

[quote]原帖由 井底蛙 於 2008-9-17 08:43 發表

"能力" 呢一樣嘢会因時、 因地和因人 (對手) 而不同! 當然自己的性趣和年紀都有直接影响! [/quo

我既疑問係二個鐘內出四野太急. 2.5 or 3 個鐘就會足夠D.

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-9-17 08:49 發表
[quote]原帖由 井底蛙 於 2008-9-17 08:43 發表

"能力" 呢一樣嘢会因時、 因地和因人 (對手) 而不同! 當然自己的性趣和年紀都有直接影响! ...
I agree........... as normally I only have 2.5 shots in a 2 hr session!

引用:
原帖由 井底蛙 於 2008-9-17 10:34 發表

I agree........... as normally I only have 2.5 shots in a 2 hr session!
Conclusion 係蜘蛛仔早洩!

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-9-17 13:15 發表

Conclusion 係蜘蛛仔早洩!
哥仔,文雅啲好!蜘蛛仔派報紙!!

相關搜索目錄: 報紙

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。