推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

賽馬遊樂場

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-9-21 16:37 發表

你成日都牙刷刷GA LA,
唔係點叫牙刷保長呀
今日中好多場, 一年冇幾次, 要牙刷一番

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-9-21 16:42 發表

今日中好多場, 一年冇幾次, 要牙刷一番
你.............中好多場咩?

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-9-21 16:46 發表

你.............中好多場咩?
頭八場中 2w 6p咁 唔算太多

可惜2條4串15都各斷一關

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-9-21 16:59 發表

頭八場中 2w 6p咁 唔算太多

可惜2條4串15都各斷一關
你點計?
咁我好似都差不多有中W喎

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-9-21 17:01 發表

你點計?
咁我好似都差不多有中哂W喎   
係靈活玩, 我每場貼一隻計算

R01 01 駿馬縯紛 p
R02 01 寶天利 p
R03 09 坎金選玉 wp
R04 07 心喜怳
R05 02 三刀王
R06 02 明駿之寶 wp
R07 02 喜得法 p
R08 05 海之逸 p

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-9-21 17:05 發表

係靈活玩, 我每場貼一隻計算

R01 01 駿馬縯紛 p
R02 01 寶天利 p
R03 09 坎金選玉 wp
R04 07 心喜怳
R05 02 三刀王
R06 02 明駿之寶 wp
R07 02 喜得法 p
R08 05 海之逸 p
咁應該係計2W 4P
叫靈活玩咩?
個名又幾好聽喎,等我記住先

QP 過關 4串15 @ 10
R01 01 駿馬縯紛W 02算得妙
R02 01 寶天利P 04 神箭金剛
R03 09 坎金選玉WP 08麗晶之星 P Q QP
R04 07 心喜怳 10活力驍
投注 150

R05 02 三刀王 06連冠精英P
R06 02 明駿之寶WP 09自然旺
R07 01 叻百利P 02 喜得法P QP
R08 05 海之逸W 09新力高W Q QP
投注 150

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-9-21 17:11 發表

咁應該係計2W 4P
叫靈活玩咩?
你原來冇留意金巴那個叫靈活玩

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-9-21 17:12 發表
QP 過關 4串15 @ 10
R01 01 駿馬縯紛W 02算得妙
R02 01 寶天利P 04 神箭金剛
R03 09 坎金選玉WP 08麗晶之星 P Q QP
R04 07 心喜怳 10活力驍
投注 150

R05 02 三刀王 06連冠精英P
R06 02 明駿之寶 ...
等左十幾年, 今日終於有成績出現

引用:

作死你咩,咁大聲!

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-9-21 17:11 發表

叫靈活玩咩?
都係幫馬會宣傳。 

唔通你冇玩馬會遊戲。 

引用:

都係你乖,有睇規條。 

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-9-21 17:14 發表

等左十幾年, 今日終於有成績出現
恭喜恭喜
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

24/9

今日投注重心係 Race 6 - 本地實力 (odd 5.1),Race 6 唯一  warm up 既馬,warm up 對跑1,800係好著數。

冷門 Race 5 - (9) 天鷹。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-9-24 17:04 發表
24/9

今日投注重心係 Race 6 - 本地實力 (odd 5.1),Race 6 唯一  warm up 既馬,warm up 對跑1,800係好著數。

冷門 Race 5 - (9) 天鷹。
好肥好肥 ...

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-9-24 21:19 發表

好肥好肥 ...   
走左隻肥雞添

28/9

今日既馬都係爆,宜有分頭。

騎師王鄭雨滇有12倍? Kmy 覺得佢手馬都好惡,韋達應有2W,但雨滇有2W 數P。

最佳冷馬,Kmy 會揀鄭雨滇既勇蹄飛 (7倍) 穿 至上 (7倍) 10蚊賠 $500;

瞄準 ....

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-9-28 11:08 發表
28/9

今日既馬都係爆,宜有分頭。

騎師王鄭雨滇有12倍? Kmy 覺得佢手馬都好惡,韋達應有2W,但雨滇有2W 數P。

最佳冷馬,Kmy 會揀鄭雨滇既勇蹄飛 (7倍) 穿 至上 (7倍) 10蚊賠 $500;

瞄準 ....
鄭雨滇已2W,如果贏埋至上3W 騎師王  ... 12 倍 Fat Chicken ....

And ... 呢兩場 係 Whyte 既 show time。

1/10

宜注意兩隻熱過身既轉倉馬 ....

金百利 and 威力無窮

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-10-1 12:03 發表
1/10

宜注意兩隻熱過身既轉倉馬 ....

金百利 and 威力無窮   
12倍W

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-10-1 16:34 發表

12倍W   
恭喜! 

今日中左"按一下";

善風唔阻應已 WIN ,可惜。

餘下場次熱門喜歡"勁飛飛"

冷門會選擇試到準既 "嘉飛"

嘉飛、嘉飛 .... 乜你跑第4 ?

今日係臭馬大會,所有大熱門都係衰馬   ....

熱門較 reliable 的是"多多昇",冷門:金百利 (odd: 14)

而爆大鑊的是 "泰寶馬" (odd: 39)

善獸今季是有力三捷的馬,今次已經要吼
你的美出自你的內涵。胡小姐,可以和你做朋友就好了

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。