推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

賽馬遊樂場

一於串Q

13/10

零距離 warm up 減10 磅,點輸?

除非栢寶跳馬

阿一鮑魚見

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-10-12 16:36 發表
13/10

零距離 warm up 減10 磅,點輸?

除非栢寶跳馬
  yes..get a hot win....thank you..

But loss T......no.1...

引用:
原帖由 john 於 2008-10-12 23:41 發表

yes..get a hot win....thank you..

But loss T......no.1...
I bet WIN only, enough.

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-10-12 23:47 發表

I bet WIN only, enough.   
   yeah......

me is 危險英駿...

Then, 利好 (loss win)

Then, your great tips !

15/10, 是夜,悶戰不玩,去唱歌   

19/10 又跑快活谷,冇胃口;

Race 3 - 幸運愉快着數到暈,1檔,有步速,負129磅但同場竟沒有輕磅馬;

Race 8 - 果然好 warm up check 到好準 lor ... 有7倍。

26/10

上次鄭雨滇把"果然好"放頭,即係想佢瓜

今日終於沙田 lor ...

Race 2 - (3) 同心同德同 零距離串Q,而家跑4班,上場配梁家俊想監粗黎臨場大注點知阿俊騎唔掂P都冇,今日乖乖地配番韋達;

Race 6 - (9) 勁擊上次又係好論盡,番沙田會好跑,呢場跟前D放甩難追。

本帖隱藏的內容需要積分高於 41397 才可瀏覽
引用:
原帖由 KMY89 於 2008-10-26 11:32 發表
26/10

Race 2 - (3) 同心同德同 零距離串Q,而家跑4班,上場配梁家俊想監粗黎臨場大注點知阿俊騎唔掂P都冇,今日乖乖地配番韋達; ...
如果勁擊有...你會唔會比老巫激親呀

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-10-26 11:32 發表
26/10

Race 2 - (3) 同心同德同 零距離串Q,而家跑4班,上場配梁家俊想監粗黎臨場大注點知阿俊騎唔掂P都冇,今日乖乖地配番韋達; ...
蘇保羅的馬評分大利,今季吼住佢d馬好過買5號仔(HSBC)
話時話,其哥做左老豆味?

你的美出自你的內涵。胡小姐,可以和你做朋友就好了

引用:
原帖由 39-pretty-lady 於 2008-10-26 23:51 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****

如果勁擊有...你會唔會比老巫激親呀
今季好多這種違反馬性既場面,%$#+-x$
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 mark+gor 於 2008-10-27 23:24 發表

蘇保羅的馬評分大利,今季吼住佢d馬好過買5號仔(HSBC)
話時話,其哥做左老豆味?
可能佢住左個無得上網既地方,音訊全無。

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-10-30 21:34 發表

今季好多這種違反馬性既場面,%$#+-x$ !
違反馬性?邊匹?宇宙良駒?我唔認同啊,呢匹馬不嬲都係放係前面1-4位,今季初”wai達”就真係違反馬性喇!
佢drop左後而跑,就梗係冇啦!宇宙良駒嬴果兩次1000米都係走1-2-3位法國騎師黎既,咁即表示歐洲式既”薑繩”係會適合發揮呢匹馬啦 如果你講路程,我亦唔認同播,好多人可能會認為宇宙良駒係1000米馬,但都跑到第三季啦,加程絕對冇問題,況且加長400米會有時間比馬匹回氣,反而加200米就只會跑近而唔可以win!因為唔可以一夠氣量放返黎的 除非超級馬啦 否則馬匹因為回唔切氣,輸亦屬正常的!
另外,除雨石處理轉倉馬特別有辦法的,佢搵老巫,我佑佢都認為歐洲騎師會適合匹馬,發揮會比較好的,況且熱人騎冷馬呢個point就已經好值得捧場啦

引用:
原帖由 39-pretty-lady 於 2008-10-31 21:02 發表

違反馬性?邊匹?宇宙良駒?我唔認同啊,呢匹馬不嬲都係放係前面1-4位,今季初”wai達”就真係違反馬性喇!
佢drop左後而跑,就梗係冇啦!宇宙良駒嬴果兩次1000米都係走1-2-3位法國騎師黎既,咁即表示歐洲 ...
咁 ... 熊中雄留後、勁擊、果然好放頭 ...

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-11-2 08:04 發表

咁 ... 熊中雄留後、勁擊、果然好放頭 ...   
熊中雄留後 兩個字(輸梗)
勁擊多數係留後...但呢匹馬水準唔穩定,!唔可以作為有用數據的!
我記得有一次我中左...都係百幾蚊位置的,那次是放頭真..其實都要睇下當日利唔利放的的..
果然好..放頭 又係兩個字囉(想輸)
唉!你都唔好話中國人唔叻>>你睇下個"騙"咩部首?馬"字丫麻
即意喻著"賽馬世界"係幾咁"古古惑惑"啊

相關搜索目錄: 賽馬

馬字旁還要加個"扁" (水扁 ?) 呢 ... 除了呃 ... 還要夠厚面皮呢

02/11

今日喜歡 John Size 的駿馬繽紛、財子佳人 and 魄力寶。

40倍大冷門推薦 Race 3 - (14) 榮利俱全

melbourne cup day night race
我介紹一口媽寶: 駿馬大師搭好德煌
你的美出自你的內涵。胡小姐,可以和你做朋友就好了

引用:
原帖由 mark+gor 於 2008-11-4 00:40 發表
melbourne cup day night race
我介紹一口媽寶: 駿馬大師搭好德煌
跟少少捧場

23/11  Dry Cool Sunny day

今日喜歡 perform 得不理想的大馬房:葉、東、賀

告東尼、賀賢 5W so far ....

賀賢的順利多 B1 ;是我今日重心。

五班大熱門竟然 1.9 ... 133 lbs .... 今日韋達似堅哥多過似飛鴻 lor ...  

Re-Open! 

1/1/2009  

Last 3 場無乜補充

last race 驍將王上次Q加3分是比較罕見,是Kmy全日重心。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。