推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

賽馬遊樂場

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-4 18:06 發表
今晚係 "柏寶之夜" 甜蜜福星話贏梗 wor ...  
但係我晨早就買咗最俏嗰一個噃~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-2-4 19:40 發表

但係我晨早就買鰴怮T俏鶪@個諠
邊個最俊俏?

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-2-4 19:48 發表

邊個最俊俏?
其實我連幫主係乜嘢樣都差啲唔知~

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-4 18:06 發表
今晚係 "柏寶之夜" 甜蜜福星話贏梗 wor ...  
他媽的哥池玩前領~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-2-4 20:04 發表

其實我連幫主係乜牳佼ㄝt灟曭鴉
唔緊要啦!

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

我今天才知KMY爱馬的.來支持下先! 另外我客仔隻馬仔有出,叫我買P玩大少少.因有隻馬WIN硬,但又冇講我知邉隻,給你研究下:

星火燎原

唔知邊瑒邊號,今天回港未去看.

忘了有一隻馬,他叫買四連環就拖.沙溪宝宝.

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-2-6 19:02 發表
我今天才知KMY爱馬的.來支持下先! 另外我客仔隻馬仔有出,叫我買P玩大少少.因有隻馬WIN硬,但又冇講我知邉隻,給你研究下:

星火燎原

唔知邊瑒邊號,今天回港未去看.
謝謝 ... 有消息話俾我地知 wor ...

唔明 ...

Race 2 - 鴻福星威上季贏 好知已,配韋達靚檔有6倍;
鳥語 +分+程+磅未跑過1400騎師有病 得2.5 倍;
無言 ...

電光能源 78 分兩場前 Win 113分 樂意洋洋,受讓16磅 113 分- 16 = 97;
約有 20 分在手,
除非碌落黎 ...
點輸呢 ?

大熱竟然係隻一再 proven 1,200 唔岩既大紅人 ...
奇怪 ...

上次輸咗我500,個客今早又比了一隻"馬來之光"我,不敢説了,參考吓好啦

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-8 11:51 發表
唔明 ...

Race 2 - 鴻福星威上季贏 好知已,配韋達靚檔有6倍;
鳥語 +分+程+磅未跑過1400騎師有病 得2.5 倍;
無言 ...

電光能源 78 分兩場前 Win 113分 樂意洋洋,受讓16磅 113 分- 16 = 97;
約有 20 分 ...
KMY真係用心硏究的啊! 剛買隻永利多,又係唔明點跑輸的

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-2-12 21:07 發表
上次輸咗我500,個客今早又比了一隻"馬來之光"我,不敢説了,參考吓好啦
馬來之光 既 周歲價只是 (1) 加洲滿意的 1% ,奉勸你不要買。

15/02 分析

Race 1 - (1) 加洲滿意  -  大馬主買,PPG 5百萬,絕塵既級數,Win 得lor ...

Race 3 - (3) 福將臨門 - 蘇生故意送去 Happy Valley 搞兩劑至返沙田,有12倍,有用心

Race 8 - (12) 閒話一句,本來係中國首富黃光裕既馬,1,200萬,黃生意思話千零萬濕溼碎閒話一句,點知條潮州仔頭馬未拉,自己被拉 ,deposit 又俾左,搞到大摩 call 幾個大袋搞掂,金融海哨下幾百萬都幾係野 ,目標打比,Kmy 話有羅馬 wor... 今日初出 先試閘check準,舊伙記小小蘇捱義氣擔飛,呢場全部鄉里、伙記、舊部下 ...
大龍鳳已準備好 ...

Race 9 - (5) 羅馬,馬王,sure win

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-15 11:46 發表
15/02 分析

Race 1 - (1) 加洲滿意  -  大馬主買,PPG 5百萬,絕塵既級數,Win 得lor ...

Race 3 - (3) 福將臨門 - 蘇生故意送去 Happy Valley 搞兩劑至返沙田,有12倍,有用心

R ...

回復 114# 的帖子

好賠率
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-2-15 12:38 發表

好賠率
呢條 4x11 WP混 實在係正

四款郵票小弟剩係對精英大師有感情,K兄有冇計幫我班倒一個馬會贈送版呀?因為今個月都好難會喺香港,返嚟又未必係跑馬日,最重要係唔知佢派嘅次序,得嘅話麻煩幫幫手
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2009-2-15 18:57 發表
四款郵票小弟剩係對精英大師有感情,K兄有冇計幫我班倒一個馬會贈送版呀?因為今個月都好難會喺香港,返嚟又未必係跑馬日,最重要係唔知佢派嘅次序,得嘅話麻煩幫幫手
Noted, will try and keep you inform.

KMY 星火燎原同馬來之光再出就全赢.自已不在港,無買...可憐! 哭下馬先

15/03

很久沒到遊樂場談談馬:

Race 1 - (4) 雅雪四平八穩,但更憧憬 111 磅的 (12) 驃騎
大冷門喜歡 Race 4 的 (2) 千萬財星,怎會淪落到5班?Kmy 不信這馬是5班貨
Race 5 和 6 的姚本輝孖寶,紅孖寶 and 威陽是 Kmy 的重心之選,特別係"紅孖寶"

重開主題!     

大摩做冠軍練馬師已經是 14 年前,還有誰記得"雲中龍"?

今日如大摩贏兩三場,方、蔡餘8次賽事要追8-9場 ...

今日睇住大摩 and 白德民

你話"海王子"有幾多分在手呢?上次大熱門可以跑第5。

Anyway,配合今日兩場高班、閒話一句、比翼雙飛 ,特別係比翼雙飛,上次走勢好勁。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-5-31 14:41 發表

Anyway,配合今日兩場高班、閒話一句、比翼雙飛 ,特別係比翼雙飛,上次走勢好勁。
海王子之前幾次都有買。 

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-5-31 14:41 發表

啱啱至番到屋企......蝕咗章添~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。