推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

賽馬遊樂場

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-5-31 14:41 發表
你話"海王子"有幾多分在手呢?上次大熱門可以跑第5。

Anyway,配合今日兩場高班、閒話一句、比翼雙飛 ,特別係比翼雙飛,上次走勢好勁。
咁唔知自由好今仗是否有機會反勝閒話一句呢?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-31 15:00 發表

自由好係咁多料 wor ... 2400 好先生血統更宜。QT閒話一句拖爆冷 and 好先生已夠。

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-31 15:00 發表

呢場我會飛自由好。 

爆冷 > 包裝大師,閒話一句,好先生 

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-5-31 15:45 發表

自由好係咁多料 wor ... 2400 好先生血統更宜。QT閒話一句拖爆冷 and 好先生已夠。  
引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-31 15:48 發表

呢場我會飛自由好。 

爆冷 > 包裝大師,閒話一句,好先生 
意見好一致喎~

上咗件熱葷~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-31 16:14 發表
上咗件熱葷~
恭喜!   騎師你買柏寶啦。   

我就冇買自由好。 

白德民 definitely 未盡全力策騎。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-31 16:15 發表

恭喜!   騎師你買柏寶啦。   

我就冇買自由好。 
做乜爆響口?

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-5-31 16:16 發表
大摩都唔係第一次,白德民騎果隻慢過另一隻過終點,尾場又有了。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-31 16:18 發表

做乜爆響口?
估埋你叫連利精英。 

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-5-31 16:16 發表
佢好似驚唔小心贏埋爆冷, 會落得何俊仁一樣嘅下場~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-31 16:19 發表

估埋你叫連利精英。 
非也~

呢場我搏冷門~

今日個 Main course 千杯不醉 lor ...
好正 ... 有6倍

係 wor ... 國際賽白德民塞車僅僅敗
呢次補鑊

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-5-31 16:55 發表
今日個 Main course 千杯不醉 lor ...
好正 ... 有6倍   
Really? 但締造美麗搭落飛快勇呢口孖寶都頗聚飛啵~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-31 17:00 發表

Really? 但締造美麗搭落飛快勇呢口孖寶都頗聚飛啵~
呢場臨場提供係用熱門拖 > 3, 8, 9 。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-31 17:07 發表

呢場臨場提供係用熱門拖 > 3, 8, 9 。 
呢場我最快決定跟師傅買番注~

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Really have no mood to bet tonight races.

The only one selection is Race 4 - (6).

Place - $32, not bad.

and will try Race 7 - (10) Place chance.

6/06 今日D馬精神好多,扮馬評人

Race 1 -  雙辣係 No. 2 個老母 wor ... 成季都唔贏 ... 無面俾?你班古惑仔,敢嗎?

Race 2 -  心中有勁,輸得俾夢寐以求,大熱我為之危, 順利多呢場應該到位 lor ... 賀生呢口正

Race 3 -  黎仔提前入冊都係為呢隻相好,上次慢閘至乃野,將功贖罪 lor ... 可惜大熱

Race 4 -  蔡 san 大熱你敢買?Paul So 尋日被黑仔拉佢5野去安哥度,今日 at least 要殺隻交貼士俾馬主吧

Race 5 -  蔡 san 又大熱,咪搞!奸仔達隻私家Q上回試準,今回配媽Ring,有10倍 ...

Race 6 -  超新星小心變超那星,金滿城冷才食 (金銀城柏葛99倍W),呢場揀山東幫

Race 7 -  絕塵幹嗎不配牌仔? 爵爺今季內只出3次,真係抖夠

Race 8 -  特綵會是三班馬嗎?有10倍?賀賢今日來意不善;

Race 9 -  超力鼠上回唔排12檔已劏貝利高:呢口孖買5叉應該可以trade in 換部BMW7

Race 10 - Eason 上次贏威武雄星 3-1/2,當佢細路,問題係 to be, or not to be...

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-6-7 12:21 發表
6/06 今日D馬精神好多,扮馬評人

Race 1 -  雙辣係 No. 2 個老母 wor ... 成季都唔贏 ... 無面俾?你班古惑仔,敢嗎?

Race 2 -  心中有勁,輸得俾夢寐以求,大熱我為之危, 順利多呢場應該到位 lor ... 賀生 ...
今日出咗街, 算係慳番多少~

Last round

今日個局利爆

所謂爭冠軍,好多馬熱而不穩,蔡生果真神仙,

全日重心,認為 Sure Win,是 Race 8 - 比翼雙飛。
身價貴過 "閒話一句",1,300萬成本,怎輸?

冷門今日好多,例如:英明大師上季尾80分,而家 56 分,對住呢班4班馬,七成都WIN 得。

Wish you all good luck

回復 148# 的帖子

1300萬

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

今季重開主題。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。