推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

陰溝翻船 - 給LB1看到了LB2的信息。。

引用:
原帖由 eys 於 2008-11-10 10:38 發表
恭喜師兄有個咁單純o既呀嫂!
她以前很信我。。現在就查崗查得很緊。。不能再露馬腳了。。

最好話自己連GPRS都唔識唔知點設定(其實移動啲卡好似係幫你自動設定埋),如果唔係佢叫你影張相send個彩信俾佢就奶嘢,不過如果你用PPC手機咁hi tech的話,好難扮唔識喎,所以如果囡囡提出彩信要求時,最好特登用中國移動張卡時選擇其他網絡設定,然後喺囡囡面前扮send唔倒

同埋如果用S60 version 的話 (我用緊3rd edition,唔知其他係唔係一樣) 記得去 <工具> <通訊紀錄> ,入去之後按一下右鍵,將嗰個詳盡通訊紀錄洗埋佢,因為就算delete咗個message,呢一版一樣仲有個record喺度.

相關搜索目錄: 手機
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

D HIGH TECH 野真系好好用又好危險呀。。
我想用PPC仍不可靠。好多功能自己都吳知。。一下就露馬腳了。。不如全部用NOKIA 1110手機。。黑白無拍照。。功能百無會吳會仲好。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-10 14:56 發表
D HIGH TECH 野真系好好用又好危險呀。。
我想用PPC仍不可靠。好多功能自己都吳知。。一下就露馬腳了。。不如全部用NOKIA 1110手機。。黑白無拍照。。功能百無會吳會仲好。。。
用PPC的橋妙就係哩度。。好多setting同埋秘技。。我最近研究緊一招。。。遲D話你知

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-10 11:57 發表

她以前很信我。。現在就查崗查得很緊。。不能再露馬腳了。。
stay alert these days. Time is the best medicine and she will loose up (her attention on you) gradually..

引用:
原帖由 par3 於 2008-11-10 12:19 發表
最好話自己連GPRS都唔識唔知點設定(其實移動啲卡好似係幫你自動設定埋),如果唔係佢叫你影張相send個彩信俾佢就奶嘢,不過如果你用PPC手機咁hi tech的話,好難扮唔識喎,所以如果囡囡提出彩信要求時,最好特登 ...
3哥。你個智慧型MM係咪之前叫你send過MMS呢?。。你點解甘清楚?

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-6 16:34 發表
是次出差上海當然是叫LB1同行啦。。

之前LB1問我能不能要一個舊電話給她小姐妹。。說她生意不好﹐ 手機丟了也舍不得買。。我就帶了一個已不用的舊點話過去。。甘就出事了。。

見到面時便把手機連沖電器給了LB1 ...
大海哥, 我都要小心些 , LB1 AND LB2 都知對方存在, 但我就是不認 ,說沒有

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-6 16:34 發表 是次出差上海當然是叫LB1同行啦。。....
女人呢, 你對佢好, 無事的

ps: 點解唔請考 7-siu 去學大團圓, 到時3P都得啦

仲有, 千祇唔好用 SD card, memory strick 之類照過相, 因為是可以 undelete 的

你係女如果看電腦書就知

她不懂, 沒關系, 商場給RMB50-, 叫人做
到時呢.....

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2008-11-11 12:00 發表
大海哥, 我都要小心些 , LB1 AND LB2 都知對方存在, 但我就是不認 ,說沒有
師兄要小心啦。。可能很快你就要二留其一了。。
我就已經要決定了。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-11 14:23 發表 師兄要小心啦。。可能很快你就要二留其一了。。我就已經要決定了。。
都話叫 7-siu 教大團圓秘訣

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-11-11 14:20 發表
女人呢, 你對佢好, 無事的
ps: 點解唔請考 7-siu 去學大團圓, 到時3P都得啦
邊有七少甘威呀。。
我現在已經要做決定二留一了。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-11 14:25 發表 邊有七少甘威呀。。我現在已經要做決定二留一了。。
留上海的吧? 

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-11 14:25 發表

邊有七少甘威呀。。

我現在已經要做決定二留一了。。
Although you have made up your mind, it must be somehow difficult to decide since LB1 has been with you for years, the love level must be high but passion may die down and for LB2, vice versa.  

your LB2, forget about her origin, is from CP or CA?

回復 64# 的帖子

CP Wah Tai Hotel.

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-11-11 14:58 發表
CP Wah Tai Hotel.
there are hidden jewels in any K!  

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-11-11 14:28 發表
留上海的吧?  
是的。。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-11-11 15:04 發表
there are hidden jewels in any K!  
LB1 一年多一點。。很喜歡我。。
LB2湖北白淨。。很痴情的。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-11 16:25 發表

LB1 一年多一點。。很喜歡我。。
LB2湖北白淨。。很痴情的。。
請解釋"很喜歡我"同"很痴情的"十個不同
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-11-11 18:49 發表
請解釋"很喜歡我"同"很痴情的"十個不同
真給師兄抓住我了。。其實就是喜歡而已。。
我說痴情是LB2見到我時會表現得很興奮的。旁人都會看得出。一位網友一起吃飯看她那樣喜歡我就叫我把她收起來。。一起K的朋友說她見到我就笑了一整晚。。到第二天還是一樣。。

回復 70# 的帖子

一個囡囡能整晚對著你笑就是對你的痴心了!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-11-11 20:55 發表 一個囡囡能整晚對著你笑就是對你的痴心了!
唔快得人人都話大陸妹對毛主席好痴心啦....

大海, 你知道九頭鳥是指什麼喔

《山海經》中的〈大荒北經〉有載:「大荒之中,有山名曰北極柜。海水北注焉。有神九首,人面鳥身,句曰九鳳。」九鳳本是楚人所 ...民間認為湖北人多詐,又在比喻奸詐狡猾的人將之比喻成九頭鳥,所以有一句話稱「天上九頭鳥,地下湖北佬。」............

湖北、四川女好醒o家
上次個奸猾 DJ 就係湖北囡囡囉

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-11-11 21:19 發表
湖北、四川女好醒o家
上次個奸猾 DJ 就係湖北囡囡囉
搵食姐
我係車神

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-11-11 20:55 發表
一個囡囡能整晚對著你笑就是對你的痴心了!
感覺的確是很好嘛。。雖然我也要放棄她。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。