推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

陰溝翻船 - 給LB1看到了LB2的信息。。

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-11-11 21:13 發表

唔快得人人都話大陸妹對毛主席好痴心啦....

大海, 你知道九頭鳥是指什麼喔

http://www.sinazh.com.cn/WTYL/UploadFiles_6455/20071 ...
我能感覺到雖是比較真的。。所以我有取舍咯。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-11 21:59 發表

我能感覺到雖是比較真的。。所以我有取舍咯。。。
從你上幾次口上所述, 我直覺上海條女比較到明白同利用男人心態
個湖北妹多數唔夠班玩
所謂真, 就係劉華所講的 "這種待客之道..."  
信我啦, 無女人對你真得個你家中件正室

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-11-11 22:07 發表
從你上幾次口上所述, 我直覺上海條女比較到明白同利用男人心態
個湖北妹多數唔夠班玩
所謂真, 就係劉華所講的 "這種待客之道..."  
信我啦, 無女人對你真得個你家中件正室
老大就耿系同你講心喇。。無從置疑的。。
LBs 咯WO 咪玩下就算咯。。。也講明無什麼承諾的。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-11-11 09:06 發表

3哥。你個智慧型MM係咪之前叫你send過MMS呢?。。你點解甘清楚?
居安思危啫 諗定可能出現嘅情景.咁就可以編定大龍鳳嘅劇本嘛
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-11-11 21:13 發表

唔快得人人都話大陸妹對毛主席好痴心啦....

大海, 你知道九頭鳥是指什麼喔

http://www.sinazh.com.cn/WTYL/UploadFiles_6455/20071 ...
佢係我少數嘅性幻想對象
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-11-11 21:19 發表
湖北、四川女好醒o家
上次個奸猾 DJ 就係湖北囡囡囉
除左湖北外。。。仲有係雲南同埋河南。。都比較麻煩同古惑。。。。

回復 78# 的帖子

may I ask what exactly is the relationship with a Lunchbox? Suppose they are professional working in KTV etc. Would they continue working in KTV or something like that after becoming a lunchbox? or you would privatise them?

Sound like they are treat the relationship seriously but they should know that you guys are fooling around on day 1......

引用:
原帖由 par3 於 2008-11-11 22:54 發表

居安思危啫 諗定可能出現嘅情景.咁就可以編定大龍鳳嘅劇本嘛
甘就係。。你而家果個,,稱得上智慧型。。係要落多D心思應付喇。。。。
無野0既。。你開心的話。。係情趣黎。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-11-12 00:29 發表

除左湖北外。。。仲有係雲南同埋河南。。都比較麻煩同古惑。。。。
I know a sichuan mui before and she hated Henan girls and said many bad things.  How 麻煩同古惑?  for $.?

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-11-12 00:49 發表

I know a sichuan mui before and she hated Henan girls and said many bad things.  How 麻煩同古惑?  for $.?
河南實在太多人了。。佢地習慣左。。為左利益會其他人(甚至人命)都唔放在眼內

引用:
原帖由 einsteiniii 於 2008-11-12 00:29 發表
may I ask what exactly is the relationship with a Lunchbox? Suppose they are professional working in KTV etc. Would they continue working in KTV or something like that after becoming a lunchbox? or yo ...
LBs actually mean those MMs I see often, not privatised..

I do not privatise MMs anymore now..after a very  long relationship with a MM..No promise of any kind and no promised regular money to LBs..but of course I give some money regularly la...

LB1 actually does not work in the K anymore and always stayng with me..when I travel in China she goes with me ..and she comes often to SZ when I do not travel..she says it is alright to stay with me for a few years more and she will return home and get married.

LB2 - I see her only once a week or two..she continues working in the K...

If I were you, I would say..........舊電話 不是我的. ............besides.............I never keep d 小妹  訊息 in the phone .........just for incase....... ..........thanks for the sharing............
kaderpo

回復 61# 的帖子

有人成手貨在手但都無得用,經常要四出撲貨,多又有能用呀!
有人長期訂張四人檯,成檯都擺滿酒菜,但張檯就無人坐,檯主卻走來走去搵檯坐,奇兵一族!
呢個人肯定是個大老板兼大佬官矣

引用:
原帖由 Treblefly三飛男 於 2008-11-13 02:25 發表
有人成手貨在手但都無得用,經常要四出撲貨,多又有能用呀!
有人長期訂張四人檯,成檯都擺滿酒菜,但張檯就無人坐,檯主卻走來走去搵檯坐,奇兵一族!
呢個人肯定是個大老板兼大佬官矣
呵呵 你講緊”員外”!

回復 89# 的帖子

"員外"話"三飛"也是五十步笑百步喇!他還不是老二,三,四,五放到一地都是,但又走去掃街食"碗仔趐","牛什"?!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-11-13 12:45 發表
"員外"話"三飛"也是五十步笑百步喇!他還不是老二,三,四,五放到一地都是,但又走去掃街食"碗仔趐","牛什"?!
Eating of lunch boxes are healthy BUT boring, so that we'd have some junk foods too !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-11-13 12:45 發表
嗯。。富貴人就LB周圍都係。。。晚晚大紅燈籠高高掛

我哩挺一般市民。。。就無甘多LB喇。。最多咪有幾個SP囉。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-11-13 13:09 發表

嗯。。富貴人就LB周圍都係。。。晚晚大紅燈籠高高掛 我哩挺一般市民。。。就無甘多LB喇。。最多咪有幾個SP囉。。。
Bro Simonkok, what's your interval of Standard Play (SP) ?
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-11-13 13:09 發表 嗯。。富貴人就LB周圍都係。。。晚晚大紅燈籠高高掛 我哩挺一般市民。。。就無甘多LB喇。。最多咪有幾個SP囉。。。
你這個星期六去不去呀?

引用:
原帖由 DrTea 於 2008-11-13 13:05 發表 Eating of lunch boxes are healthy BUT boring, so that we'd have some junk foods too !!
飯盒 = 包起

快仔 = 髮廊

咁零食是否"牙阝腳"

引用:
原帖由 Treblefly三飛男 於 2008-11-13 02:25 發表 有人成手貨在手但都無得用,經常要四出撲貨,多又有能用呀!有人長期訂張四人檯,成檯都擺滿酒菜,但張檯就無人坐,檯主卻走來走去搵檯坐,奇兵一族!呢個人肯定是個大老板兼大佬官矣
其實貨多無用

我好驚訝7-siu有咁多二二、三三

每個人都只有24小時, 點夠用

仲有, 情人節、自已生日、春節、聖誕...點分呀

回復 96# 的帖子

大家開心一圍台囉!怕什麼?

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-11-13 13:46 發表

其實貨多無用

我好驚訝7-siu有咁多二二、三三

每個人都只有24小時, 點夠用

仲有, 情人節、自已生日、春節、聖誕...點分呀
所以七少一次咪見幾個囉
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-11-13 14:11 發表

所以七少一次咪“”“見”“”幾個囉
這個 “見”字真是可圈可點。。

引用:
原帖由 DrTea 於 2008-11-13 13:24 發表

Bro Simonkok, what's your interval of Standard Play (SP) ?
唔係standard play..係聖partner....
通常每個都隔幾個月先見一次。。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。