推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-4-5 16:26 發表

一齊中就係最賞心樂事,唔使多謝,係你ga彩數,咦,你點知我中呢兩場呀
恭喜紅馬兄要抬錢番屋企~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-5 07:00 PM 發表

放幾日假, 但九號已經要上大陸, 最快都要十二號晚至番~
我今日仲忙過返工

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-5 20:28 發表

我今日仲忙過返工
我今日就一啲都唔忙, 因為有少少發燒所以成日都攤咗響屋企~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-5 10:14 PM 發表

我今日就一啲都唔忙, 因為有少少發燒所以成日都攤咗響屋企~
小心身體

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-5 22:17 發表

小心身體
同小唔小心無必然關係, 我呢個人好奇怪, 一放假就會病, 萬試萬靈~

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-4-5 16:34 發表

再唔中我冇錢交陀地費la,一陣間豆豆又話我呢排成日喊ga強顏歡笑好慘姐
真係開心 有人有錢交陀地

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-5 20:28 發表

我今日仲忙過返工
都係甘話

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-5 22:20 發表

同小唔小心無必然關係, 我呢個人好奇怪, 一放假就會病, 萬試萬靈~
保重呀

茅晒人

我番嚟喇~

本帖隱藏的內容需要積分高於 13000 才可瀏覽

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-6 01:01 AM 發表
茅晒人
我都係度

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-6 00:55 發表

保重呀
托賴......今日好番好多喇, 應該聽日就可以出去Wet~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-6 04:13 PM 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 14000 才可瀏覽

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-6 05:25 PM 發表

托賴......今日好番好多喇, 應該聽日就可以出去Wet~
聽日出去邊樹wet

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-6 17:28 發表

聽日出去邊樹wet
跑山~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-6 05:52 PM 發表

跑山~
去邊樹跑山?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-6 17:54 發表

去邊樹跑山?
聽日我地成班低B仔, 第一站會去大口環隔離嘅華人永遠公園, 跟住再去青山醫院對面嘅青松觀~

靜靜雞偷把刀仔嚟玩吓先~  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #4245 Air Supply 的帖子

跟!!!!!!!!!!!!!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-7 00:30 發表

跟!!!!!!!!!!!!!!

再黎即場

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-7 00:35 發表

你波波當旺

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-7 00:37 發表
再黎即場
Oh..... 我仲諗住如果半場仲係和局, 就搏一下查爾頓同曼城傾掂數添~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。