推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-29 22:41 發表

AS晚上好
朝頭早唔多好, 忙到

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-29 22:43 發表

你想熱定濕呀 定係貪果灠O念品
老虎猜中黃金寶輸俾爆冷, 入場有20皮飲食劵攞~

不過兩個人入場車費要成舊水~

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-29 22:47 發表

老虎猜中黃金寶輸俾爆冷, 入場有20皮飲食壹品

八十蚊夠買條3T啦

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-6-29 21:22 發表

我未醉過喎
你都唔系痴男
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-29 21:27 發表

老豬俾條link黎呀!thx
http://tv.etshow.net/呢个唔得就用呢个http://vod.fsecity.com/list.php?type=14

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-29 22:55 發表

八十蚊夠買條3T啦
咪係~

有時間嘅話快啲去度番條孖寶半全膽啦! 投注加多寶已經累積到百五萬~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-6-29 22:57 發表

http://tv.etshow.net/
糊塗豬晚上安康~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-29 23:04 發表

糊塗豬晚上安康~
Air Supply大哥好
天日有冇息休呀

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-6-29 23:06 發表

Air Supply大哥好
天日有冇息休呀
番完半日工先至有得休息, 你呢?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-29 23:11 發表

番完半日工先至有得休息, 你呢?
呢两日都要开全日呀
睇晒其它POST都准备训觉囉,
Air Supply大哥就此别过江湖再见喇

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-6-29 23:20 發表

呢两日都要开全日呀
睇晒其它POST都准备训觉囉,
Air Supply大哥就此别过江湖再见喇
咁忙當然要早啲休息啦! 糊塗豬晚安~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-6-29 23:20 發表
睇晒其它POST都准^训觉囉,
:
我未睇晒8000+POST 無得唭r 點算

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-29 10:35 PM 發表

知道 叫人呆保  
早晨各位呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-29 10:47 PM 發表

咁貴

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-6-29 10:57 PM 發表

http://tv.etshow.net/呢个唔得就用呢个http://vod.fsecity.com/list.php?type=14
你掛住上網睇,都無理到人地

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-30 08:29 發表

早晨各位呀
靚豆早晨
Everybody good morning

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-29 22:35 發表

知道 叫人呆保  
有人就係保
冇人就是呆

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-30 09:00 發表

靚豆早晨
靚樂早晨  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-30 08:31 發表

你掛住上網睇,都無理到人地
深情吻住了你的嘴,却不能停止你的流泪,这一刻我的心和你一起碎...........
咁你今晚等我返嚟

列位官人早晨万福金安

再见喇

引用:
原帖由 Air Supply 於 29-6-2007 22:47 發表

我呢兩日都有 check e-mail 以為唔中添,睇左你個 post 再 check ,我原來中左 20 元飲食劵,入唔入場好呢! 

睇左封信中有獎抽喎。 

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

各位早晨~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-30 08:30 發表

咁貴
唔駛100都要80~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-6-30 09:54 發表

我呢兩日都有 check e-mail 以為唔中添,睇左你個 post 再 check ,我原來中左 20 元飲食劵,入唔入場好呢! 

睇左封信中有獎抽喎。 
恭喜哂~

老虎仲未表態, 不過我都相信自己會係執條褲帶累身家嗰種~

我都中 , 但唔會去

人太多,費時提早排隊買飛,一陣間買唔切中空寶重慘,唔好貪小便宜,梗係入跑馬地la,買飛容易嘛

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。