推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-14 08:45 PM 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 23000 才可瀏覽

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-14 20:37 發表

同我一樣 , 連埋我九男女

各家自掃西門雪 , 那管他人奶上霜.
雪吹開去算 霜就算係砒霜都要食
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-14 20:53 發表

瓥概j開去算 讔鰲N算係砒霜都要食
你染v了我首詩
我要投河自殺

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-14 20:59 發表

你染v了我首詩
我要投河自殺
要唔要我用0.02包粽俾你

回復 #13601 紅豆沙 的帖子

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-14 21:04 發表

要唔要我用0.02包粽俾你
真系有
我用完先至去

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-14 21:08 發表

真系有
我用完先至去
記住沖下先 再反番轉

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-14 20:37 發表
桔神保佑  
桔仙以為與你永別了
邊屎得咁易~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-14 21:10 發表

記住沖下先 再反番轉
知道
環保大使

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-14 20:37 發表

同我一樣 , 連埋我九男女

各家自掃西門雪 , 那管他人奶上霜.
香港人大部份都係咁嫁啦! So, let it be.....

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-14 09:07 PM 發表

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-14 21:10 發表

記住沖下先 再反番轉
引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-14 21:16 發表

知道
環保大使
係咁易沖下好喇......水力太猛穿咗就種蕉得蕉囉~

本帖隱藏的內容需要積分高於 25000 才可瀏覽

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-14 09:21 PM 發表

誰能代替哥哥地位

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]
......!

第二天 陰晴不定
各位早晨  

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-15 08:36 發表
第二天 陰晴不定
各位早晨  
風雲變色的第二天

各位早晨

回復 #13617 唔易做 的帖子

一招了   又要熬多個半年  

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-15 08:49 發表
見招化招才是上策

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-15 08:49 發表
我、你、Sax都有響佢地d thread度留言, 可能過多陣呢度得番保長...
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-15 13:35 發表

我、你、Sax都有響佢地d thread度留言, 可能過多陣呢度得番保長...
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-15 13:35 發表

討論區留言都係死罪? 呢個玩笑真係開得大~

風雨飄搖的第二天大家心情唔多好~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-15 13:40 發表

神神秘秘拍緊戲呀?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-15 13:46 發表

神神秘秘拍緊戲呀?
你時運低, 所以睇唔到, 但可能已轉運, 睇多次啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。