推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 23:27 發表

叻啦 叻啦        :bird:
啊....動作不雅, 等ban喇你
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-16 23:25 發表

咁你張車頭.....唔係....大頭相都係佢黎架?
係卦  
但求就手 我也攪不清楚
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 23:24 發表
呢幅就係佢趕我走時的英姿 亦係我見佢最後一面之時
以後就要看你的造化
原來劉亦菲趕走樂駝係原因係因為樂駝曾經對佢....

人地要自殺了...
......!

唱without you 果個走左喇?
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-16 23:30 發表

啊....動作不雅, 等ban喇你
呢段野依家通街都係

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

回復 #13753 Orange+Fai 的帖子

多謝 收藏了

相關搜索目錄: 收藏

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-16 23:24 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
我都認為係時機未到啫~ 依家有部份嘅中國人依然係非常容易被煽動, 尢其係工人同農民, 基於知識水平唔高, 一經刺激有機會搞到好大鑊, 到大部份嘅中國人對政治同經濟都有一定認知嘅時候, 相信就係中國可以正式開放之時~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 23:24 發表
呢幅就係佢趕我走時的英姿 亦係我見佢最後一面之時
以後就要看你的造化
咁佢最後都無射你咩?

回復 #13757 Air Supply 的帖子

我很贊同
十幾億人 bang 得幾多個

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-16 23:33 發表
唱without you 果個走左喇?
響澳洲~

回復 #13758 Air Supply 的帖子

邊個邊個  

回復 #13755 happycamel 的帖子

......!

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 23:37 發表

咁佢最後都無射你咩?
樂樂就可能射左.......   
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-16 23:40 發表
又學人玩嘢~

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-16 23:41 發表
樂樂就可能射左.......   
我都係咁諗~

瞓先咯....樂樂, 橙同學~

回復 #13765 Air Supply 的帖子

早抖 AS

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 23:36 發表

我都認為係時機未到隈 依家有部份鴾什磥H依然係非常容易被煽動, 尢其係工人同農民, 基於知識水平唔高, 一經刺激有機會搞到好大鑊, 到大部份鴾什磥H對政治同經濟都有一定認知黈伬, 相信就係中國可以正式開放之時~  
我覺得知識水平提升對大陸政府更加大麻煩.
當知識水平去到某一個 level 的時候, 人們就會開始思索自己的權利、自由等等....
而最重要的係.... 大陸唔肯開放資訊唔係因為你所講的民生社會情況問題, 而係政治問題...
......!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 23:21 發表

相信老豬都識避忌
我係无神论者,一切鬼神之说对我嚟讲就係费话,加上我意志力比常人坚定,曾经有个绝色美女剥晒衫企系我面前,我都可以好似柳下惠咁,做到坐怀不乱,因为当时已经眼都定埋喇

讲起法轮功我就谂起以前一个同事,当年刚开始未禁止法轮功时,我这个同事天天都练,有一天我问他:究竟你天天这么诚心在练功,现在有什么感觉吗?会飞天不。“他当时答我:”我只要再练多几层,就可以和李教主在时空交谈了,至于能不能飞天,那要看各人造化了。“我听完后看着他那认真的样子”垙垱“一声晕到,TMD恨不得一脚把这龟儿子踹死
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 23:43 發表

我都係咁諗~

唹咯....樂樂, 橙同學~
o殊....唔好咁大聲...
......!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-16 23:45 發表
我係無神論者,一切鬼神之說對我謠艘N係費話,加上我意志力比常人堅定,曾經有個絕色美女剝曬衫企系我面前,我都可以好似柳下惠咁,做到坐懷不亂,因為當時已經眼都定埋喇

講起法輪功我就諗起以前一個同事,當年剛開始未禁止法輪功時,我這個同事天天都練,有一天我問他:究竟你天天這麼誠心在練功,現在有什麼感覺嗎?會飛天不。“他當時答我:”我只要再練多幾層,就可以和李教主在時空交談了,至於能不能飛天,那要看各人造化了。“我聽完後看著他那認真的樣子”垙瞗坐@聲暈到,TMD恨不得一腳把這龜兒子踹死
下面果單係奇聞

上面果單係奇聞中的奇聞
......!

回復 #13768 一塌糊涂 的帖子

明啦 明啦
你兩樣都唔得

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 23:49 發表
明啦 明啦
你兩樣都唔得
你話老豬咩野唔得先
......!

回復 #13772 Orange+Fai 的帖子

我無話過乜
我係小心閱讀老豬寫既野解讀後簡單寫番出來

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-16 23:45 發表
我覺得知識水平提升對大陸政府更加大麻煩.
當知識水平去到某一個 level 的時候, 人們就會開始思索自己的權利、自由等等....
而最重要的係.... 大陸唔肯開放資訊唔係因為你所講的民生社會情況問題, 而係政治問題 ...
橙辉哥仔你错了,大陆言论开放的程度一点都不比你香港低,你有空多看看大陆的论坛吧,这是我随便抽出来的,这是国内网民的评论

http://comment.news.163.com/news ... 1KGCCJ000120GU.html
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

回復 #13774 一塌糊涂 的帖子

引用:
地方官员与不法商人合谋疯狂掠夺ヴa资源和百姓利益,在种现象在中リ荋飪M了!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。