推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 21:03 發表

連出師表都貼埋依然無效~
你估隻蝙蝠傻架 佢未死 咒佢先帝
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-16 20:53 發表

又想向我挑戰
逢陪   

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 21:14 發表

金黃新奇士? 佢出左事?
係講緊Office Assistant呀~

接晒發球啦

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 21:18 發表

你估隻蝙蝠傻架 佢未死 咒佢先帝
咁咪要捉AY去斬?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 21:21 發表

係講緊Office Assistant呀~
你都知Office Assistant既花名   

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 21:22 發表

咁咪要捉AY去斬?
AY San話唔驚 18年後有 AY Jr

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 19:57 發表

一閃就過 扮流星 豬豬
happycamel哥晚上好

你估我想嘅咩,我够想日日陪住係你身边喇,但真係好鬼慢嘛,都唔知何年何月先正常上得番
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

Air Supply 大哥晚上好,因为要返下一页先有你嘅OST,如果返转后就要好耐,所以係度同你请安喇

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-16 21:26 發表

happycamel哥晚上好

你估我想麉均A我{想日日陪住係你身ㄢ漶A但真係好鬼慢嘛,都唔知何年何月先正常上得番
一哥好
甘樣都好 夠我每日許個願
不過我寧願你同我吹多

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-16 20:53 發表

又想向我挑戰
講開挑戰 我都想講聲

[fly] I AM READY [/fly]

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 21:23 發表

你都知Office Assistant既花名   
點解唔知? 你唔記得我同你以前喺邊一版認識o架咩?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 21:24 發表

AY San話唔驚 18年後有 AY Jr
18年後又一條壯漢~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 21:40 發表

點解唔知? 你唔記得我同你以前鶱鉹@版認識o架咩?
徵友版
美麗的誤會
因為你話你是女的

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-16 21:29 發表
Air Supply 大哥晚上好,因为要返下一页先有你嘅OST,如果返转后就要好耐,所以係度同你请安喇
明白, 咁就唔好咁勞碌囉~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 21:42 發表

18年後又一條壯漢~
可能又係一個骨精

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 21:43 發表

徵友版
美麗的誤會
因為你話你是女的

係呀......差啲仲俾你呃咗出嚟添~

回復 #13692 Air Supply 的帖子

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 21:44 發表

可能又係一個骨精
都唔錯吖.....可以去生果日報寫專欄~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 21:43 發表

明白, 咁就唔好咁勞碌囉~
劳碌就唔算,不过内心都好辛苦架,要等咁耐,自己本身又冇乜耐性,有时真係想一脚踢烂部电脑嘅,但谂谂,又好似唔关部电脑事,先至冇郁手之嘛,以家我开多咗几个视窗快咗少少喇

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 21:46 發表

都唔錯.....可以去生果日報寫專欄~
錯左兩個字
鱔稿

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 21:46 發表

齋打表情屬灌水之列, 呢一期咁敏感, 小心小心~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 21:48 發表

錯左兩個字
係鱔稿
如果條款真係咁苛刻, 呢度好快就清晒場Lu.....

回復 #13697 Air Supply 的帖子

盡在不言中都要寫出來 難為情ga ma

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 21:29 發表

一哥好
甘樣都好 痚鬻琩C日許個願
不過我寧願你同我吹多
happycamel哥真係好鬼咸湿嘅,成日想揾人同你吹                                                                     水

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。