推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #13700 一塌糊涂 的帖子

噢賣桔
打少左個水字
你仲 re 我 等我無得改
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 21:38 發表

講開挑戰 我都想講聲

I AM READY

來勢洶洶咁款, 但好彩今次目標唔係我,
我只是經過的路人保, 冇剎傷力架,

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-16 21:48 發表

劳碌就唔算,不过内心都好辛苦架,要等咁耐,自己本身又冇乜耐性,有时真係想一脚踢烂部电脑嘅,但谂谂,又好似唔关部电Ŋ ...
據聞裝咗"無界"呢一套軟件之後速度會比普通代理快好多, 你有無試過?

無界

回復 #13702 唔易做 的帖子

路人保        
< - 唔係驚 係肉麻到震
本帖最近評分記錄
  • Air Supply 體力 +20 我很贊同~ 2007-8-16 22:28
  • Air Supply 威望 +20 我很贊同~ 2007-8-16 22:28

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-16 22:00 發表

來勢洶洶咁款, 但好彩今次目標唔係我,
我只是經過的路人保, 冇剎傷力架,
呢期根本就無既定目標, 無論係路人保甚至索性扮BB, 沙塵滾滾, 一樣可以殺錯良民~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 22:04 發表
路人保        
< - 唔係驚 係肉麻到震
早餐都埋出嚟~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 22:07 發表

早餐都埋出薪
午餐屙左拿  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 22:06 發表

呢期根本就無既定目標, 無論係路人保甚至索性扮BB, 沙塵滾滾, 一樣可以殺錯良民~
我無良民證 無得殺錯

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 22:09 發表

午餐肉屙左拿  
未, 屙咗塊火腿~

回復 #13709 Air Supply 的帖子

呢次真係笑屎     

AS 尋晚有無贏?
我輸左車曼2X1

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 21:59 發表
噢賣桔
打少左個水字
你仲 re 我 等我無得改
算喇, 等大家知道你的真性情唔係仲好咩?  
本帖最近評分記錄
  • Air Supply 威望 +20 我很贊同~ 2007-8-16 22:26
  • Air Supply 體力 +20 我很贊同~ 2007-8-16 22:26
......!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 22:12 發表

我無良民證 無得殺錯
奸人堅額頭上夠無個奸字咯~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 22:18 發表

奸人堅額頭上夠無個奸字咯~
係既 世途兇險 人心叵測

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-16 22:17 發表

聽朝登啟示
輝同學晚上好

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 22:17 發表
AS 尋晚有無贏?
我輸左車曼2X1

尋晚我就中一注輸一注, 贏咗玩加餐晏~

今晚啲波唔識玩, 現金交易暫停一天~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • happycamel 體力 +50 精品文章 2007-8-16 22:26
  • happycamel 威望 +50 精品文章 2007-8-16 22:26

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-16 22:17 發表

我很贊同~
本帖最近評分記錄
  • happycamel 體力 +50 我很贊同 2007-8-16 22:25
  • happycamel 威望 +50 我很贊同 2007-8-16 22:25

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 22:19 發表

係既 世途兇險 人心叵測
哎....其實大家都唔細啦! 開開心心又一天, 佢又何必為啲雞毛蒜皮嘅事耿耿於懷呢~

回復 #13718 Air Supply 的帖子

我很贊同~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 22:26 發表

哎....其實大家都唔細啦! 開開心心又一天, 佢又何必為讕毛蒜皮翵か朘晥鬊h呢~
所以我叫開心 係提醒自己

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-16 22:28 發表

所以我叫開心 係提醒自己
所以我叫Air Supply, 專為嗰啲成日話"無你咁好氣"嘅率性人士而設~

回復 #13721 Air Supply 的帖子

我以為你女仔做人工呼吸ja
本帖最近評分記錄
  • Orange+Fai 威望 +20 我很贊同 2007-8-16 22:57
  • Orange+Fai 體力 +20 我很贊同 2007-8-16 22:57

Air Supply大哥,我冇无界呢样嘢喎,入到去都唔识装,你识唔识入侵电脑呀,不如你入我部电脑度同我装啦,我听人讲得嘅喎。早知上次係电脑版个”菜鸟也是鸟“个网友留低电话都好嘅,如果唔係可以叫佢帮我装架喇
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 22:23 發表

尋晚我就中一注輸一注, 贏鱆悼[餐晏~

今晚曭i唔識玩, 現金交易暫停一天~
甘叻唔玩英超

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-16 22:40 發表
Air Supply大哥,我冇茯肊O瓮{,入到去都唔识ヾA你识唔识入侵m脑呀,不如你入我部m脑度同我が捸A我听人讲得斔{。 ...
你要用IE先裝得

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。