推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-15 12:26 發表

我眼仔大大, 未必係蠱惑

你又坐定定, 等開場
眼仔大大+眼仔碌碌就一定蠱惑

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 11:56 發表
貼左隻死狗  

第6場
(1)高耀之威

上季尾先同程一冷Q一熱W 列高力入Q對頭馬安進全無威脅 老巫大熱勝出一役 似是受阻 但又痚鬫鴠矇藶s同歡笑中穿出 陣上走勢平平 自購馬 ...
本來預算今日重注呢隻, 依家慳番~

今日睇黎統計上會有進步

引用:
原帖由 Air Supply 於 15-9-2007 12:29 發表

我買左喎。

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-15 12:29 發表

千祁唔好叫我賠呀
講多樣補補飛 : 隻馬應該要好軟地好

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-9-15 12:31 發表

我買左喎。
各安天命

其實我好懷疑冠先鋒有無W相 如果唔係已熱身 位置都未必有

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 12:33 發表

千祁唔好叫我賠呀
講多樣補補飛 : 隻馬應該要好軟地好
多一個藉口俾自己買少場, 無壞~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 12:34 發表

各安天命
咁惟有祝您大步檻過囉~

粒那星由頭帶到尾 破班際紀錄時間

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 11:58 發表
早晨+午安 仔仔  
家下十五十六添

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 12:56 發表
粒那星由頭帶到尾 破班際紀錄時間
李易達呢期好似搏搶分噃~

看來今日地快利輕磅前置

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2007-9-15 12:57 發表

家下十五十六添
十五十六 唔買唔舒服

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-15 12:58 發表

李易達呢期好似搏搶分諠
黎緊又有幾多隻呢 :bird:

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 13:00 發表

十五十六 唔買唔舒服
今日你買左未?

回復 #15016 靚豆仔 的帖子

輸都輸左隻啦

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 13:04 發表
輸都輸左隻啦
唔緊要,一陣贏番

最輕磅兩隻串Q返來

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 12:38 發表
其實我好懷疑冠先鋒有無W相 如果唔係已熱身 位置都未必有

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 01:53 PM 發表

蝦碌完

誰能代替哥哥地位

回復 #15021 紅豆沙 的帖子

慣架啦
十隻馬試閘

宇宙良駒19蚊 冠先鋒22蚊 邊隻抵買

回復 #15023 happycamel 的帖子

勇士都係得17蚊
無左舔個smilie添

哇 ~~~今日D馬好似唔似系馬 ,
一片迷惘
原來今日出呢D咁o既馬

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。