推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

引用:
原帖由 11/F 於 2007-11-23 17:54 發表
很久沒有上飯堂,有時間一定同老友(大哥)試一試
OK!!!
最緊要開心!!!

早班, 33B cup hand ball, good body shape.

剛剛又去完呢!今次無再搵#*, 等部長介紹,唔記得#啦師兄。

入到房一見面佢好似好cool咁,報完鐘就互巢一回,佢開始好好笑容又講多左野,條女都係慢熱D。之後我馬上話唔洗按啦,拿野做啦!之後過程唔洗點講,都係咁上下。大家都幾happy, 佢叫得都幾大聲下又唔做作,正! 佢個子小,但幾fit 下,有波路,但覺得佢個身幾實凈下,若果喜歡軟綿綿既感覺既師兄未必喜歡啦!

之後大家訓係度吹水,四川妹呢,只係做左短時間,以前係四川好似賣衫。之後又互巢,夠鐘先話幫我打多次飛機,條女都幾好服務,又唔趕時間,有可能會再搵佢!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-11-26 11:36
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-11-26 11:36

C-hing你就好啦條女肯同你出兩次洁A我上飯堂從來末試過真係羨慕
本帖最近評分記錄
  • joeyip 體力 +16 我很贊同 2007-11-27 12:41
  • joeyip 威望 +16 我很贊同 2007-11-27 12:41
自由最寶貴

引用:
原帖由 11/F 於 2007-11-26 14:14 發表
C-hing你就好啦條女肯同你出兩次洁A我上飯堂從來末試過真係羨慕
你試過d乜no.講黎聽吓,体体久你試過未呀,佢應該不會托手肘的

引用:
原帖由 11/F 於 2007-11-26 22:14 發表
C-hing你就好啦條女肯同你出兩次№,我上飯堂從來末試過真係羨慕
我返卓 (! and #* 時都試過

引用:
原帖由 超導體 於 2007-11-26 11:21 發表
早班, 33B cup hand ball, good body shape.
多謝提供!

各位大大, 早班有無好野, 要大波

引用:
原帖由 11/F 於 2007-11-26 22:14 發表
其實出2次的意思係 [做一次同打一次]
當然你最好省略dup嗰part

引用:
原帖由 fengliu 於 2007-11-30 12:20 PM 發表

其實出2次的意思係
當然你最好省略dup嗰part
唔dup 就多D時間啦師兄!你唔洗佢dup, 條女又無咁累,一定有醒!

引用:
原帖由 超導體 於 2007-11-27 01:18 AM 發表

我返卓 (! and #* 時都試過
#* 你想幾多次都得啦師兄!佢直頭係戰鬥格啦!佢有次直頭徐左套幫我..........................吹

引用:
原帖由 779394 於 2007-11-30 15:22 發表

#* 你想幾多次都得啦師兄!佢直頭係戰鬥格啦!佢有次直頭徐左套幫我..........................吹
佢而家有無玩波冰?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-30 03:52 PM 發表

佢而家有無玩波冰?
我好耐無搵佢玩啦貓兄!

佢好似同我玩過幾次, 幾爽!之後服務就變得求其左但次次都出兩次! 而家冇再搵佢啦轉食新野!

sorry你地講個場係邊??????

新興大廈既東x桑拿.......

引用:
原帖由 MillionDare 於 2007-11-30 23:48 發表
新興大廈既東x桑拿.......
各位大大, 早班有無好野, 要大波

thx

話時話,我都有好耐冇上過飯堂o羅。
真係唔知早更仲有咩好o野。

quick report

Tried !)! the other night

Tall and slim with handful and firm balls, dive straight in to part 2, very good feel and service.

引用:
原帖由 c9dun 於 2007-12-3 12:24 發表
Tried !)! the other night

Tall and slim with handful and firm balls, dive straight in to part 2, very good feel and service.
!)! is night shift?
Day / Mid  shift have any Comments? thx

今日晏晝,終於再上去開飯。
門口姿客好好記性,冇去4、5個月,
仲認得我同記得我姓咩,厲害!
locker高佬一樣o甘犀利!
電mark囡囡"路易士",
入房望見囡囡樣順眼,身型都幾slim,
叫囡囡幫我踩o下,傾o下計仔,
囡囡係四川人,之前o向太子學師,
過o左o黎十幾日,有三個男朋友(都係香港)。
囡囡問我係咪好攰,佢話用手會好D,
真係奇怪,佢用手真係仲大力過用腳踩o番,
囡囡手骨都ok,力度都唔錯,都幾有心機。
R pat pat手勢都可以,劣嫌時間短o左DD,
第 2 part,囡囡先車我,再o錫勻全身,
反轉身,望見囡囡身型唔錯,cup手波,有腰,
囡囡用口幫我帶dum dum,再吹幾o下,
我對手當然都唔客氣,
一手搓佢nipple,一手抄佢妹妹,還以顏色,
後生女即係後生女,水頭充足。
然後....事後用自備濕紙巾幫我清潔,
仲係o甘讚我,我有D懷疑佢想將我收歸旗下,
做佢第4個男朋友...佢都傻o既,
我冇女友o者,但係我有老虎乸嘛!

相關搜索目錄: 清潔
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-12-4 20:53
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-12-4 20:53

"路易士"總結:
相頭:相貌娟好,幾得意,笑得好甜
年齡:後生,本命年
高度:5尺3寸
身型:34B,堅料,有腰,幾slim
骨技:力水夠,有心機
性技:雖然男朋友多,但係功夫嘛嘛

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-12-4 19:46 發表
"路易士"總結:
邊個話你知'''多男朋友就一定功夫好'''

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-12-4 11:46 發表
"路易士"總結:
佢多男友可能唔係因為佢性技問題,而係可能因為佢有副好

身材。

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-12-4 20:47 發表

佢多男友可能唔係因為佢性技問題,而係可能因為佢有副好

身材。

係食唔飽.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-4 12:54 發表

係食唔飽.
大飽整多兩籠唔怕滯。

真理必勝,正義長存。......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。