推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-22 00:24 發表

!x*同我講某位師兄只要在島上都會看豬walk,唔通係....師兄你
印象中小弟好似無同!X*睇豬WALK的呢!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 00:01 發表

ok....睇下 mark 唔 mark 到 !X* 先啦......
又要試小甜甜,又要 try 可憐妹,又要餵普通豬.....唉....邊有咁多精..............神。  
蘿蔔師兄
請問你每次去ca帶幾錢到?
找囡囡會否淨係找一個?係咪最少要幾小時?
d錢夠唔夠用?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 00:27 發表

印象中小弟好似無同!X*睇豬WALK的呢!
我的意思係師兄喜歡一個人去睇?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-22 00:30 發表

我的意思係師兄喜歡一個人去睇?
有時一個,有時帶埋囡囡一齊去睇!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-22 00:29 發表

蘿蔔師兄
請問你每次去ca帶幾錢到?
找囡囡會否淨係找一個?係咪最少要幾小時?
d錢夠唔夠用?
係人都知,我北上每次只帶¥500 (連車資)

通常我既行程:

第一場熱身單鐘                  50
第二場正足雙鐘 or 推拿   100 - 170
尾場龍島單鐘                    53

大巴                            70
                       -----------
                         273 - 343
                      ============

永遠不會只找同一個,我喜歡輪牌,或者試師兄們之推介。
唔會特定和囡囡做一個 or 兩個鐘,視乎囡囡之表現。

[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 00:36 發表

通常我既行程:

大巴                         ...
師兄,你好似試過搵痕生銀行,比佢R貼士R到差D唔夠錢返深圳喎!?

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 00:36 發表

通常我既行程:

大巴                         ...
上次係明豬輪排輪左隻真係係入黎........嚇Q死我
係我咁耐以黎母豬忍唔住第1次彈鍾

頭大 仲有好多好大既粒粒
超肥 係肥姐果隻身型......
嘩 我叫部長搵個年輕D姐 佢應該都真係年輕......真係比佢玩死 我寧願哨牙珍幫我按仲好
而家仲心有餘悸 明豬D囡真係好有鄉村FEEL.....之後輪一個入黎 好普通 算啦收貨

走果時撞到食煙妹我發覺我以前原來好幸福

明豬之前都試過一個好豬...不過無彈到.....係明豬輪牌風險真係好高
我在此聲明不會再在明豬輪牌了

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 00:44 發表

師兄,你好似試過搵痕生銀行,比佢R貼士R到差D唔夠錢返深圳喎!?
咪就係囉!

果次係尾場,連車錢我個袋得返百五呅,鐘錢¥53 + 大巴¥35 = ¥88,我比¥50 佢當係排污費,之後個袋 balance 只有¥12...想食碗面都冇錢 。果條貪錢怪仲 r 我一舊小費,比條毛佢~~~~

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 00:53 發表

咪就係囉!

果次係尾場,連車錢我個袋得返百五呅,鐘錢¥53 + 大巴¥35 = ¥88,我比¥50 佢當係排污費,之後個袋 balance 只有¥12...想食碗面都冇錢 。果條貪錢怪仲 r 我一舊小費, ...
師兄,唔緊要!¥12夠響龍州FOOD COURT食一籠蒸餃 + 烏雞湯,仲有¥4找!

引用:

通常我既行程:

點解要推拿呢,有咩唔同跟沐足?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-22 09:02 發表

點解要推拿呢,有咩唔同跟沐足?
推拿分開中式與浪漫式,都是除清光打飛機。中式與港式全身推油玩法一樣,浪漫式有囡囡陪浴,超級浪漫式有波推。

如當日沒把握玩沐足可以打出來,就會去做推拿,必勝!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 09:19 發表

推拿分開中式與浪漫式,都是除清光打飛機。中式與港式全身推油玩法一樣,浪漫式有囡囡陪浴,超級浪漫式有波推。

蘿蔔師兄
中式和浪漫式都係除清光定係條囡除清光呀?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-22 20:09 發表

蘿蔔師兄
中式和浪漫式都係我除清光定係條囡除清光呀?
兩種式你都係除清光
中式囡囡唔會除清光。

浪漫式囡囡除清光同你一齊沖涼,跟住在床上用人肉海綿與人肉鮑魚擦同你擦身。

你搵日去天地試下¥168 果 d 推拿你就知。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 09:19 發表

我試過係黃金豬推拿都敗北.....
條囡係咁話好累..係度訓到咁上下走左去....
機都未打

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-22 22:14 發表

我試過係黃金豬推拿都敗北.....
條囡係咁話好累..係度訓到咁上下走左去....
機都未打
黃金家教好嚴架,點會服務咁差?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 22:18 發表

黃金家教好嚴架,點會服務咁差?  
這是我初到貴境時發生的

亦係我人生中唯一一次忍唔住要投訴

攪到我之後要再做多次浪漫式....成3舊水鬆d

真係做sn無咁嬲又爽

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-22 22:36 發表

這是我初到貴境時發生的

亦係我人生中唯一一次忍唔住要投訴

攪到我之後要再做多次浪漫式....成3舊水鬆d

真係做sn無咁嬲又爽
哦....原來是你處男下海浪漫第一次。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 22:39 發表

哦....原來是你處男下海浪漫第一次。
係呀.第一次處男投訴

不過話你知我第1次去黃金浪漫真係happy到震 浪漫豬入面條囡個樣超正 勁瘦
不過衰無波絛羅 但唔緊要
我到而家都仲想想返佢鍾 可惜走了 唔知有冇ching試過佢 *###

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-22 23:21 發表

係呀.第一次處男投訴

不過話你知我第1次去黃金浪漫真係happy到震 浪漫豬入面條囡個樣超正 勁瘦
不過衰無波絛羅 但唔緊要
我到而家都仲想想返佢鍾 可惜走了 唔知有冇ching試過佢 *###
哦,原來係佢!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 23:25 發表

哦,原來係佢!
靚女services都一流, 黃金好難有

第1次上佢鍾未出電話
第2次唔記得問佢拎

之後就走左了

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-22 23:26 發表

靚女services都一流, 黃金好難有

第1次上佢鍾未出電話
第2次唔記得問佢拎

之後就走左了
王金浪漫妹,三個月就人面全非。
呢一劑豬流感,到六月尾我諗應該完結,到時再去王金。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 23:30 發表

我兩個星期前去過一次,但係D 囡囡都係

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-22 23:32 發表

我兩個星期前去過一次,但係D 囡囡都係
係阿,,,我2星期前都去過d囡囡

勉強食左件 佢仲約左下次打比佢出去爆房....

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 23:30 發表

小琴上次話呢排黎左好多新囡 好多好掂

呢句野好似係唔同ching口中聽過好多次

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-22 23:34 發表

係阿,,,我2星期前都去過d囡囡

勉強食左件 佢仲約左下次打比佢出去爆房....h:" />
哇,師兄成日都有咁多囡囡約你出去爆房咁爽!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。